Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Freshman91 View Post
    Cuj poziva se na reci Fergia i povezuje to sa Stivijem, covek koji mrzi LFC iz dna duse.

A ovo oko Hazarda ne treba komentarisati preterano, decko se posprdao na pocetku prosle sezone, onako bas se posprdao sa ligom, ima problema za nekonstantnom formom, ali talenat je neosporan, decko ima sve da postane prava klasa. Ovo sa jacim timovima ne pije vodu, prosle sezone Eden odlicno igrao, pamtim tekmu sa LFC na Anfieldu, protiv Arsenala na Emiratima itd, da ne nabrajam. Mislim da je i protiv Juvea isto bio jako dominantan. Dakle reci da je on precenjen, a momak je toliko nadaren za fudbal, jer nevidjena glupost.

A sad se Stivi stavlja u istu recenicu sa Dekijem, kao i Lamps, pa ovo stvarno prevazilazi neke mere razuma...
    Све се слажем, сем да против Јувеа и није имао неку ролу, за разлику од нпр. Оскара и Мате у првој који су били најбољи у екипи то вече. Мада Оскар није пипнуо лопту више од 11 пута, али је ипак дао два гола. У реваншу су сви били по слову резултата 0:3.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
      Brate ti si najveci spiner u istoriji foruma, kosarkasi mogu da se prepiru s tobom mozda, ja necu trika nema.
      Za Dzerarda se zna odlicno sto i zasto.
      To bi bilo nesto kao tvoja tvrdnja da je Ferrer bolji igrac od Delpa... ;) Ti ides do iznemoglosti sa besmislicama kada izgubis argumente. Sta je sledece? Potencijalni ban?

Ja samo kazem ono sto je Ferguson izjavio. Ti tvrdis da on(Alex Ferguson) laze kako bi prodao knjigu. I to jos smatras kao nekim "jakim" argumentom(koji je vise tvoje neko uvjerenje) Zar je ovdje neko duzan da ima isto misljenje kao i ti ili ovaj iznad? Ja ti se nisam ni obracao. Ni tebi, niti bilo kome drugom. Napisao sam svoj komentar na forumu otvorenog tipa, vezan za utakmicu Chelsea-Man City i to je to. Ako ti se ne svidja misljenje, onda ne komentarises, kao sto ni ja ne komentarisem "milion" drugih misljenja koja se meni ne svidjaju, ukljucujuci i tvoja vezana za diskusiju o Ferreru i Del Potru.

Comment

• Zasto potencijalni, ovo ti je stoti nalog, trebao si odavno da budes banovan. Dozivotno. To sto si i dalje na forumu je cisto dobra volja administratorsko-moderatorskog tima.

Ja pratim Junajted duze nego sto ti postojis vjerovatno, znam odlicno sto misli o Lampardu i da ga je zelio cak i u ovim godinama. Opet znam odlicno koliko voli Liverpul, taman koliko i ja. Sve jasno. A ti nastavi sa svojim jeftinim foricama. I ne lutaj od teme.
        sigpic

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
          Све се слажем, сем да против Јувеа и није имао неку ролу, за разлику од нпр. Оскара и Мате у првој који су били најбољи у екипи то вече. Мада Оскар није пипнуо лопту више од 11 пута, али је ипак дао два гола. У реваншу су сви били по слову резултата 0:3.
          Ni Oscar ne igra nesto posebno, ali lik trpa evrogolove.

Mislio sam na mecu u Torinu, koji je odlucivao neke stvari u grupi. Juve ih je pregazio i rezultatom(3:0) i igrom. Hazard uzasan bio.

Comment

• Па нико није играо нешто у мечу у Торину, да ли то значи да су сви лоши или прецењени ? Кренеш од Чеха па на горе и за сваког мораш да кажеш да је био очајан, мада је ту Ди Матео крив највише јер је ушао у меч без нападача и ови их наравно дохвате на агресивност, прекидање.

Comment

• E ali zeleo je i Dzerarda takodje, sredinom 2000-ih i to ga je bas bas zeleo u timu. Naravno, da Stiven nije ni pomisljao ali hteo ga je Fergi. Mislim da je taj komentar neka mala osveta na mozda pogodjenu sujetu. U svakom slucaju iznenadio me je, jer covek (Dzerard) sve velike utakmice odigra kao kapiten. Prvo protiv nas. Stalno nam zavuce.
              sigpic

Comment

• Kao da SAF jebe zivu silu, covjek jedan od najboljih strucnjaka svih vremena pa da misli da Dzerard nije najveca klasa. I ja mu jebem sve po spisku kad igraju Junajted i Liverpul ali je covjek profesor doktor fudbala.
                sigpic

Comment

• Originally posted by B-Luka View Post
                  Napisao sam svoj komentar na forumu otvorenog tipa, vezan za utakmicu Chelsea-Man City i to je to.
                  Nisi baki, rekao si direktno za Hazarda i njegovo misljenje o njemu kao igracu, pored komentara za tekmu. Da si ti rekao da je on lose odigrao tekmu, i da je trebao Mata, no big deal, istina, mozda je i trebao, ali kada kazes za nekog igraca, za world class talenta da je "precenjen", momak koji sa 20 godina unistio sve u Francuskoj ligi i bio najbolji igrac dvaput zaredom, tako mlad, momak koji se dokazao u PL kao jedan od vodecih asistenata lige i koji je svoj kvalitet pokazao protiv velikih, malih, bilo kakvih ekipa, to mi vrlo lako lici na :

1) Ili hejterski post, sto je razumljivo, neko jednostavno ne voli nekog igraca iz nekog njemu poznatog razloga i to je sasvim u redu;
                  2) Klasican post koji odise velikom kolicinom trola;

Nebitan je mec u Torinu, ja sam se osvrnuo na onaj u Londonu, gde je Hazard bio jedan od boljih na terenu, po meni bolji i od Oscara, koji i dan danas slabo igra, ali nekim cudom uvek da gol, eto tada dao dva i to dva fenomenalna.

I ne bih da se ova rasprava nastavi u tom toku i smeru, jer je ovo ipak tema vezana za PL.
                  Last edited by Freshman; 27-10-13, 20:54.
                  sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                  -Jürgen Klopp

Comment

• Hazard los.
                    Originally posted by Vladan
                    SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                    :vinjaksmajli:

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
                      Nisi baki, rekao si direktno za Hazarda i njegovo misljenje o njemu kao igracu, pored komentara za tekmu. Da si ti rekao da je on lose odigrao tekmu, i da je trebao Mata, no big deal, istina, mozda je i trebao, ali kada kazes za nekog igraca, za world class talenta da je "precenjen", momak koji sa 20 godina unistio sve u Francuskoj ligi i bio najbolji igrac dvaput zaredom, tako mlad, momak koji se dokazao u PL kao jedan od vodecih asistenata lige i koji je svoj kvalitet pokazao protiv velikih, malih, bilo kakvih ekipa, to mi vrlo lako lici na :
                      Ja samo kazem da on jos nije odigrao dobru utakmicu protiv jakog protivnika...Atl.Madrid ih je nadigrao u potpunosti, kao i Man City, Benfica, Juventus, Shakhtar,...Bukvalno protiv svake iole jace ekipe Hazard se nije vidio na terenu. I opet je bio los i danas protiv City-a. Tvoj komentar je baziran na nekom uvjerenju da je on dobar(ali eto to ne pokazuje trenutno), dok ja samo komentarisem ono sto sam vidio. Daleko je on od svjetske klase.
                      Last edited by Freshman; 27-10-13, 21:28.

Comment

• Originally posted by B-Luka
                        Ja samo kazem da on jos nije odigrao dobru utakmicu protiv jakog protivnika...Atl.Madrid ih je nadigrao u potpunosti, kao i Man City, Benfica, Juventus, Shakhtar,...Bukvalno protiv svake iole jace ekipe Hazard se nije vidio na terenu. I opet je bio los i danas protiv City-a. Tvoj komentar je baziran na nekom uvjerenju da je on dobar(ali eto to ne pokazuje trenutno), dok ja samo komentarisem ono sto sam vidio. Daleko je on od svjetske klase.
                        Prvo, zamolio bih te da ne pises duple postove, jer imas edit opciju. Drugo, prethodni post pre ovog nije toliko vezan za temu, pa bih te i za to zamolio da prenes na pp - privatne poruke jer nema puno veze sa temom, za isto bih i Vladana zamolio.

A sada o Hazardu.

Prvo, sta za tebe znaci precenjen igrac ??? Kada neko to kaze, znaci da je taj momak placen ogroman novac, a da ne daje onoliko koliko treba da bi isplatio isti, ili tek ce da ga isplati. Po mom misljenju, u onom trenutku, u situaciji koja je gotovo ista kao i danas a i vec par godina, gde trziste zatprano opasnom inflacijom, dati 35m za igraca koji je odavno prevazisao Francusku ligu (koja nije nimalo naivna) sa tako malo godina, je opravdan novac. Sto je on i pokazao u prvoj sezoni, gde mu adaptacija nije bila ni potrebna. Drugo zasto je taj novac opravdan su upravo te godine kojima on raspolaze i koje daju timu nadu da ce on biti jos bolji, toliko, da ce jednog dana verovatno biti medju najboljim igracima u Evropi, ali ona bas top top klasa. Jednostavno decko ima toliko prostora za napredak da je toliko bezmisleno govoriti da je on precenjen. Izmedju ostalog, Chelsea je igrao generalno slabo kao ekipa, i pozivati se na njegove slabe igre, nije jak argument kojim se mozes sluziti, niti ta utakmica sa Atleticom koju po 100-ti put pominjes, gde je Atletico razbio Plavce, u cijem taboru, ne samo Hazard da je bio los, vec i cela ekipa, pa mogu pretpostaviti, da je po tvom misljenju, cela ekipa Chelsea bas precenjena, barem veci deo igraca.

Mnogo, ali bas mnogo se nekad ne pokaze pred velikim ekipama, pa se zbog toga ne mogu nazivati precenjenim igracima, pogotovo ne Hazard, koji je pored talenta i fizickih predispozicija, jedan od najtalentovanijih igraca sveta u poslednjih 10 i kusur godina.
                        Last edited by Freshman; 27-10-13, 21:53.
                        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                        -Jürgen Klopp

Comment

• Mrzim sebe zbog ovoga sto radim, ali...

Unistio Junajted tada. Osim ako i mi nismo iole ozbiljna ekipa, pogotovo prosle sezone.
                          sigpic

Comment

• Pustio ga Neuer.
                            "Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere

Dakle, ti si portir!

Comment

• Originally posted by Wilshere_10 View Post
                              Pustio ga Neuer.
                              А пре њега и најбољи бек света, Лам, те и Боатенг пре Нојера....срамни ликови ти играчи како смеју да допусте да се један Хазард овако поспрда са њима, ма благо речено поспрда.

Comment

• Ovaj forum jeste zeljan diskusije,ali vi diskutujete s covjekom koji vas zajebava ili nista o fudbalu ne zna i pri tome vene za Banovicima...
                                Last edited by AK47; 27-10-13, 22:03.
                                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Working...
                                X