Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by B-Luka View Post
    Ja ne spominjem samo Atletico, vec i ostale jace i bitnije utakmice koje je Chelsea igrao. U 2 kljucna meca protiv Shakhtara i Juvea se takodje nije sastavio i bili su razbijeni. Protiv City-a u Super Kupu su bili nadigrani, protiv Basel je nedavno bio uzasan...Danas protiv City-a je opet bio uzasan. Lik ima vise losih, nego dobrih utakmica...Daleko je to od svjetske klase.

Ja samo kazem onako kako jeste. Tvoj argument je baziran na nekom uvjerenju da je on "World Class", ali eto...nesto bas i ne pokazuje cesto. Da li sam ja mozda rekao nesto pogresno kad sam rekao da je on bio los u tim (jacim) mecevima?

Eto, zaboravio sam i taj mec s Bayernom. Lik stavio gol Hazarda, a to sto ih je Bayern unakazio igrom u vecem dijelu meca, nikom nista. I sta sad zapravo znaci taj gol? Ako ga je i postigao, ne znaci da je odigrao dobar mec(a nije odigrao)...

Ukratko, argument s video klipom je smijesan...Pa, postizu se bolji golovi od tog koji je postigao Hazard, i to u 5.ligama...
    Pa vrtimo se u krug, jer je on isto tako dominirao protiv nekih jacih timova, ne bih da teramo mak na konac pa da vidimo da li ima vise onih gde je bio los jer je to urnebes, iako ti bez znanja tvrdis da je to slucaj. Ti zapravo sad sam sebe kontradiktujes, jer malopre nije pruzio niti jednu dobru partiju protiv velikih timova, a njih zapravo ima poprilican broj kao sto dosta njih to sada istice, dok ti istices samo lose, i samo njih vidis, to je tvoj veliki problem, i u velikoj gomili tih meceva, ceo tim Chelsea je bio los. Gomila ovde ljudi prati Chelsea svaki put, PL prati dosta ljudi, dok mi ti i ne delujes kao dobar poznavaoc, vec se tvoje znanje verovatno bazira na livescore-u i statistici, mozda gresim, ali tesko za coveka koji ovo kaze za Hazarda. Evo rece da ih Bayern unakazio, a Chelsea bio itekako ravnopravan i dosta konkretniji tim u tom mecu, dakle verovatno taj mec nisi dobro upratio. Argument sa video klipom je odlican, jer nije bitan gol, bitan je podsetnik na tu utakmicu gde je on bio najbolji pojedinac Chelsea i najvaznije, odigrao je odlicno, protiv najbolje ekipe na svetu.

Moje uverenje je zasnovano na cinjenicama, koje ti ne zelis da vidis, ja sam ih nabrojao i ne zelim opet, sve je na njegovoj strani, a na tvojoj su samo neke utakmice koje je on lose odigrao, kao i ceo tim u vecini slucajeva, sto nije neki veliki argument koji bi ustanovio njegovo "precenjivanje"...

Evo sad videh da si postavio statistiku sa tog SuperKup meca, pogledaj koliko je tih suteva islo u okvir. Posed je najmanje bitan, a pogotovo uticaj krila na isti, to je za diskvalifikaciju iz dalje diskusije...
    Last edited by Freshman; 27-10-13, 22:46.
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• Daj bre Fresko batali vise ovo nego mi reci sta su ovi zvezdani ratnici na stadionima? I ti Vedaro ako znas nesto objasni mi ovde nemoj da me vrtis kao Ronaldo Lupatelija
      sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Pa ne znam bre, samo ti kazem. Evo ti vesti za te znakove..

Brazil

London

NY

Kapiram da je neka fora oko SP-a ili opasan trol.
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Sektasi se okupljalju, valjda im je ovo bio neki poseban dan ?

Comment

• Да Вада не окачи ове слике ја никада не бих извалио да је ово у средини заправо фудбалска лопта

Comment

• Nemam pojma sta je ovo, opasna neka organizacija...
              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• http://www.goal.com/en/news/5610/mys...s?ICID=AR_RA_1

U pozadini ovog linka ima sajt za taj neki njihov pokret ( sta li je vec ) .

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                  Да Вада не окачи ове слике ја никада не бих извалио да је ово у средини заправо фудбалска лопта
                  Takodje Zesci trip sa onakvim oblacenjem, pomislio sam da su neka sekta pa da ih treba istrebiti
                  sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Ма спрдају се утваре или терају неку лудачку причу, неки протест и противљење нечему или на крају гурају неку своју идеју против модерног фудбала, света...оригинални костими бтв. потрудио се кројач

Comment

• Originally posted by B-Luka View Post
                      Sto se tice Fergusonovih komentara, pa izdvojeni su dijelovi iz njegove autobiografije od prije par dana u kojima je rekao da ni Lampard, a ni Gerrard nisu igraci svjetske klase. Ako je to slagano, onda i ja lazem...ali u svakom slucaju se slazem s takvim misljenjem. Ova dvojica su ono sto je i Dejan Stankovic. Skoro pa isti tip igraca...
                      I don't wanna live on this planet anymore... Ali stvarno
                      sloboda ili ništa

Comment

• Premier League top scorers of calender year 2013:

D.Sturridge (21)
                        L.Suarez (20)
                        R.van Persie (20)
                        C.Benteke (20)
                        R.Lukaku (16)
                        G.Bale (16)
                        ....
                        sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Da hoce kod nas na Kosevo doci da ih gole poskidamo.
                          Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• Martin Atkinson will referee #AFC v #LFC on Saturday, 5:30pm kick off, live on Sky Sports.
                            Gde bas on jbt...
                            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Jao sudije i komedije

Vazda usere nesto kad nama sudi
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Mora dupli

Mozda je ovo razlog lose forme Uniteda

Spoiler

sigpic