Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barclays Premier League & SkyBet Championship 2013/14

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by AK47 View Post
    Pola pola kumara nazalost,on ovdje nije imao predstavu gdje se Hart nalazi i svaki trener ce ti reci da se lopta u ovakvim slucajevima salje prema autu,sablon jbg
    U ovom slucaju levom u tribine + izaaaadji.

Sad razmisljam a ti reci da li sam u pravu: Hart je bez problema mogao da oceni da ce Nastasic lagano pre do lopte od Fernanda plus sto je lopta u visu i sto moze da mu vrati glavom da je hvata. Sad meni nije jasno odakle mu pravo da se onako dere i glumi budalu kad je i sam ispao veliki magarac. I jos jedna stvar...valjda je mogao da zakljuci da Nastasic trci pun sprint bez namere da gradi njemu prostor za izletanje
    sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Ma sve si ti u pravu,ovdje je kriva ocajna komunikacija i Hart indijanac,ali jbg moras malo udaren biti da bi bio golman,a on je vec neko vrijeme u kanalu

Nastasic je i u ovom slucaju morao glavom na svoju desnu stranu da je salje kad je do toga doslo,a kad je trcao do lopte bio je sigurno fokusiran samo na nju i nije obracao paznju sta se desava okolo tako da je morao da bude oprezniji preventive radi jbg

Kriv je ovdje Hart sigurno,ali i Matija je bio previse lezeran u ovoj situaciji
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Stoji to, u aut kao sto rece poznavalac fudbala (ti) ali eto neka se nadjemo da je odnos krivice 55-45% na Hartovu stetu
        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Само нека се вратћа стари мајстор, чисто да има шта да се види када гледаш мечеве по травњацима на острву.

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
            Stoji to, u aut kao sto rece poznavalac fudbala (ti) ali eto neka se nadjemo da je odnos krivice 55-45% na Hartovu stetu
            Eto neka bude tako,jbg frka trka je bila nije smio da je vraca nazad nikako
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Sad kad City ne uradi nista ni ove sezone pa da prodju kao Anzhi, to bi bilo najidealnije.
              Originally posted by maliajnstajn
              Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Originally posted by Topdzija View Post
                Sad kad City ne uradi nista ni ove sezone pa da prodju kao Anzhi, to bi bilo najidealnije.
                Сви ће они једног дана ко Анжи и Малага, давно им предвиђао ту судбину на овом форуму Брајкула....пре или касније !

Comment

• Neka dovedu normalnog trenera i osvojice sve zivo.
                  sigpic

Comment

• Meni je najinteresantnije to da je Nastasic cak i gledao u pravcu gola i mogao je vidjeti da Hart izlece, ali opet je uradio to sto je uradio. Mada, po meni ipak je Hart jedini krivac ovdje. Ne znam sta je uopste radio izvan sesnaesterca u ovoj situaciji, kada je samo trebao sacekate da mu Nastasic gurne loptu.

Ovaj Hazard je precijenjen igrac. I prosle, a i ove sezone nije se sastavio protiv jacih ekipa. I ne znam cemu ovo "miniranje" Mate.

Steta za City. Dobro su odigrali i bas je glupo izgubiti utakmicu na ovakav nacin.

Comment

• Originally posted by B-Luka View Post
                      Ovaj Hazard je precijenjen igrac.
                      Њи њи њи јаши коња

Comment

• I to je kao nesto...Nit' je dribling, nit' je nesto posebno uradio...

Comment

• Originally posted by B-Luka View Post
                          I to je kao nesto...Nit' je dribling, nit' je nesto posebno uradio...
                          Само је зајахао коња у маниру и то опако !

Spoiler

Comment

• Mozda jedino ponija...

Comment

• Сад озбиљно, гледај онај гиф и пред сам пад Забалете обратиш пажњу на варку телом Хазарда, где избацује чувара из равнотеше. Опасан рад ногу, опасна промена правца кретања при великој брзини, одличан играч, никад прецењен. ;)

Comment

• 'ebi ga... Mislim, ovo sa klipovima je bas djetinjasto, k'o na nivou ovih fanatika za Championship Manager igrice ili Fantasy ili sta se vec sada igra...pa na osnovu toga cijene igraca.

Taj klip, tj. GIF, je toliko glup da nemam rijeci...Veze to s driblingom nema i covjek nigdje ne bi ni prosao da Zabaleta nije izgubio balans(a ni to nije imalo neke veze s nekim "super" potezom Hazarda. Pa igraci bi konstantno padali po terenu u tom slucaju... ). Hazard je i danas bio medju najlosijim igracima na terenu, a i generalno je k'o duh u svim jacim utakmicama od dolaska u Chelsea, narocito protiv ovih tehnicki jacih ekipa. Sjeti se meceva protiv Atl.Madrida, Man City-a u super kupu, Shakhtar-a, Juventusa, Benfice...Nije se sastavio.

Ovo s klipovima je isto kao i kada bih ja okacio ovaj klip...

...a onda kao tvrdio da je Adrian Garnier bolji igrac od Neymara, jer mu je prodao vrhunske fore.

Niko ne kaze da je Hazard los igrac, ali nije bas ni toliko dobar. I ta se razlika i osjeti i vidi, bar za one kojima nije "Championship Manager" pred ocima. Juce se najbolje na primjeru Gareth Bale-a moglo vidjeti kolika je razlika izmedju njega(kao najboljeg igraca Premier Lige) i igraca vrhunske klase koji igraju u Barci, Realu...Dobar je Bale igrac, ali jednostavno se vidi da nije taj nivo.
                                Last edited by B-Luka; 27-10-13, 19:20.

Comment

Working...
                                X