Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by SonjaFan View Post
    Del Potro
    Novak
    Federer
    Berdych
    zaista neznam kako ocekujse berdych da ide u sledecu rundu.. igrao je katastrofalna jedna greska sudije izbacila je robreda iz meca sto je na kraj rezultiralo da sve to tako lako se zavrsi.. murry ovo ce da dobie lagano 2;0 iako ga ne volim..

Comment

• Originally posted by shminka View Post
      Protiv najboljih on mora naci balans izmedju ofanzive i prebacivanja. Ono sinoc je bilo bas preagresivno, tako je rano hvatao lopticu da se par puta uopste nije uspio namjestiti na udarce kako treba. Usudim se reci da takvom igrom ne bi imao sta raditi protiv Murraya, koji bi mu sve to vratio pod noge
      To vazi za svu cetvoricu. Naci pravu mjeru agresivnosti i razmjena. Ali to ce da ovisi od meca do meca. Zavisno o podlozi, pritisku, sreci itd. Ko prvi stekne prednost moze da se opusti i bude agresivniji od protivnika.

Sto se Nadala tice on ne smije da igra tako agresivno protiv Marija. Osim ako Andi pukne, to nece proci. Protiv Federera nema potrebe za agresivnoscu. S druge strane protiv Novaka mora da bude agresivan.

Iznad svega me zanima koliko ce Nadal biti u stanju da varira svoju igru zavisno od protivnika. On ne moze biti samo agresivan protiv Novaka. Mora da stalno vjezba agresivnu igru. Moze li biti samo defanzivan protiv Federera? Moze.

Ali ostaje najveca nepoznata. Match up novoga Nadala i novoga Marija.
      Last edited by NI; 16-08-13, 09:43.

Comment

• Novaku neće biti lako, očekuje malo teži meč, ali naravno novakov prolazak. Del Potra definitivno vidim u polufinalu, tu nema sumnje. Mislim da le Marej da izvuče pobjedu protiv Berdiha, a što se tiče Federera i Nadala, ne očekujem spektakl, ali svakako je to meč koji treba pogledati, ako gledamo realno mislim da će Nadal dalje, ali opet nikad se ne zna.
        * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
        * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
        NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Ocigledno svi cekamo mec Nadal-Murray. Nazalost ne mozemo se nadati spektakularnom mecu Nadal-Federer, ali nikad se ne znam, ne bih ja nikada otpisivala Federera, i Nadal je juce bas gresio. Ipak je on favorit. Sto se ostalih meceva tice, Murray i Del Potro (iako ga nisam bas pratila ovog turnira) bi trebali proci, a sto se Djokovica tice, mislim da mnogo toga od njega zavisi, bez obzira na formu, servis ili podlogu koja pogoduje Isneru; ako zeli da igra igrace, ako ne svasta je moguce.

Comment

• Berdych dobija Murraya veceras, tako da od tog meca nema nista

Comment

• Ukoliko bude nocas izasao iza Fedal sablona i vezbao agresiju Rafael ce dobiti po nosu
              sigpic

Comment

• Prije da ce neko iz publike dobiti po nosu

Comment

• Pa onda spremimo se za jos jedan mec Djokovic-Nadal, jer nesto bas ne verujem da Berdih moze dobiti Nadala Jedino ako nas Federer ne iznenadi. Ja izgleda vise verujem u Djokovica nego neki njegovi navijaci.

Comment

Berdych dobija Murraya veceras, tako da od tog meca nema nista

To bilo logicno da je Federer u boljoj formi. Ovako, sanse su minimalne.

Comment

• Da,Berdih ce dobiti Mareja i ja sam ubijedjen u to,a Djokovic Iznera bez mnogo muke.Nadam se da Fedeks moze iznenaditi Rafu mada bice mnogo tesko jer je 20-10 u medjusobnim za Nadala,nikad on Rodzeru nije odgovarao,ali se nadam iznenadjenju.

Comment

• Tesko ce se novokomponovani priuceni agresivac preko noci vratiti pacenickoj igri.
                        Ima Role sansu, jos kako. Ni izbliza nije Rafael tako mocan kako ga promovisase u ovoj barustini.
                        Spremaj shminka tortu.
                        sigpic

Comment

• Ma razbit ce ga i agresivnom igrom. Svejedno je kako ce igrati. Rezultat ce biti isti. Bit ce jako tesko sve to gledati, ali sta da se radi

Comment

Ma razbit ce ga i agresivnom igrom. Svejedno je kako ce igrati. Rezultat ce biti isti. Bit ce jako tesko sve to gledati, ali sta da se radi
                            Da li hoces Fladana nadmasiti u trolovanju ili si bas digao ruke?
                            sigpic

Comment

• Bas bi volio da vidim agresivnog Nadala protiv naravno agresivnog Federera

Ja koliko sam upratio zadnjih par godina jedino ga je Del Potro dobivao agresivnom igrom
                              sigpic
                              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by SonjaFan View Post
                                Del Potro
                                Novak
                                Federer
                                Berdych
                                Del Potro x Tursunov - moze ovde zapravo biti svasta... Tursunov zna igrati odlicno ali se i raspasti. Mozda ce mec otici u 3 seta ali favorit je za mene Delpo.
                                Novak x Isner - tesko za Noleta, Isneru odgovaraju uslovi- podloga, publika... a Nole treba biti strpljiv i koristiti svaku priliku, sto moze biti problem...
                                Federer x Nadal - Nadal jeste favorit ali Federer juce okrenuo mec, sigurno dobio samopouzdanje i voli ovaj turnir... mozda ce nas sve iznenaditi
                                Berdych x Murray - Nisam jos ni jednog gledala ali Murray je jedan od dva igraca top 5 koji odgovaraju Berdychu a sigurno je da se nece Tomas raspasti kao protiv Nadala i Novaka... ocekujem (i zelim) njegovu pobedu

Comment

Working...
                                X