Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by pecaros View Post
    Da li hoces Fladana nadmasiti u trolovanju ili si bas digao ruke?
    Nisam digao ruke u potpunosti. Nadam se da ce u neko skorije vrijeme situacija sa ledjima biti nesto povoljnija i da ce biti u stanju barem jos par puta dobiti ove najbolje. Steta sto se stanje do Cincinnatija nije popravilo jer su mu ovdje sanse za pobjedu nad Rafom vjerovatno i najvece mimo dvorane.
    S druge strane Rafi ne fali nista. Igrao kao i u najboljim danima. Takav je dobijao i duplo boljeg Federera

Sto se mene tice, vecerasnji mec je samo formalnost. H2H je od sutra 21-10 uz pricu da je Rafa bolji i na ovim brzim terenima
    Last edited by shminka; 16-08-13, 12:44.

Comment

• Ja ovako vidim vecerasnji mec:

Role osvoji prvi poen - "Ako se po jutru dan poznaje"
      Role izgubi prvi poen - "Prvi macici se u vodu bacaju"
      by Visko

ukratko - Role dobija
      Last edited by Mr. Wolf; 16-08-13, 12:54.
      Dayman (a-a-ah...)
      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
      Champion of the sun (a-a-ah...)
      You're a master of karate and friendship
      For everyone

Comment

• Све у свему, значи да вечерас може да буде свашата!!! /и ништа/

- Феки нема шта да тражи са Рафом...

- Мареј мора да се пази да се Бердих не распуца...

- Ноле мора да изкористи Изнеров умор и прво да га баци на ластиш како би му ослабо сервис...

- Дел Потро има проблем са леђима и сервисом, а Турсунов обожава да шаље каћуше као из рукава...
        Last edited by Žika; 16-08-13, 13:07.
        sigpic

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
          Bas bi volio da vidim agresivnog Nadala protiv naravno agresivnog Federera

Ja koliko sam upratio zadnjih par godina jedino ga je Del Potro dobivao agresivnom igrom
          I ja bih, pogotovo u SInsinatiju. Licno ne vidim da bi Nadal mogao pobijediti agresivnom igrom onog Federera od prije dvije godine, da ne pricam o onome prije 5 godina. Ali danasnjeg Federera more ledja.

Originally posted by shminka View Post

Sto se mene tice, vecerasnji mec je samo formalnost. H2H je od sutra 21-10 uz pricu da je Rafa bolji i na ovim brzim terenima
          shminka,

Daj ne kukaj kao sinja kukavica. I mec Darcis-Rafa je bio formalnost.
          Last edited by NI; 16-08-13, 13:25.

Comment

• Dosli smo i do 1/4 . Ocekujem da Delpo izadje lako na kraj sa Dmitrijem, ovde cemu biti kraj, ne verujem da moze napraviti jos jedno iznenadjenje i izbaci Argentinca.

Novak mora da bude dobar na riternu ako hoce da dobije Big Johna. Novaku ne prija bas servis Isnera, (a kome pa prija) . Servis mora da bude na nivou i ako i ritern bude kako treba ne sumnjam u prolazak Noleta.

Roger muku muci sa Rafom, iako svi ocekuju pobedu Spanca ja se potajno nadam da Roger moze konacno do pobede nad Rafom.

Berdih igra solidno do sada, vratio se malo u formu, a Andy se nekako provlaci kroz meceve, nadam se da ce Tomas da ga izbaci.

Comment

• Quarter Finalists 180

Dmitry Tursunov (RUS)
              v
              Juan Martin Del Potro (ARG)

Last edited by Žika; 16-08-13, 16:01.
              sigpic

Comment

• Pozdrav svim ljubiteljima tenisa. Dame i gospodo Valijum je stigao da vas malo umiri i smiri strasti
                Šalu na stranu, čitam ovaj po meni najbolji srpski sportski forum već duže vreme i konačno sam odlučio da otvorim nalog i uključim se u diskusije, razmene mišljenja i blagonamerne verbalne konflikte, što da ne. Čistićemo linije, leteti po terenu, pojesti malo vimbldonske trave, gušiti se u šljaci, neretko ne viđati loptice na hardu (malo teniske poezije).

Danas u Ohaju sva četiri muška četvrtfinala. Moje mišljenje je da će tri od četiri meča biti neizvesna.

Đoković juri zlatni masters i silno je motivisan iako će sa druge strane mreže imati snažnog servera koji će uz sebe imati i publiku. Ako Novak odigra strpljivo a ritern bude na nivou mislim da se pobednik ovog meča ne dovodi u pitanje. Pobeda Noleta u dva seta.

JMDP - Tursunov, očekujem neizvestan, uzbudljiv meč, uz dosta dobrih poena. Rus je prosto eksplodirao na ovom turniru, izbacio trećeg igrača sveta i prepun je samopouzdanja. Iskreno bih voleo da meč traje što duže, u tri seta ali rezultat i pobednika ne smem da prognoziram. Navijam za dobar tenis.

Marej i Berdih, tu će prštati na sve strane. Marej je veliki favorit ali ne bih otpisivao Tomaša koji u međusobnim okršajima ima bolji skor. Opet, navijam za dobar tenis.

I za kraj sam ostavio Rafu i Rodžera. Rafa, kao što je i Nole izjavio igra najbolji tenis u 2013 i verovatno najbolji na hardu u svojoj karijeri. Sa druge strane Federer je posle sinoćnjeg jako napetog i teškog meča uspeo da se izbori za novi "el klasiko" svih vremena (mada su to po meni NĐ i RN). Pitanje je koliko će uspeti da pruži večeras protiv razjarenog bika koga u životu nisam video da igra sa tolikom agresivnošću. Po meni su šanse 60:40 za Nadala. Njegova prednost je što je ušao u odličnu seriju, dobio veliko samopouzdanje dok bi Federer trebao da igra na kartu: hej, ovo je moj turnir, osvojio sam ga pet puta, podloga je izuzetno brza.
                Videćemo večeras, nadam se meču u tri seta pa neka nijanse odluče.

Toliko od mene za prvi post. Idemo u Sinsinati

Comment

• Dobrodosao na teniski pdf i ostani aktivan

Comment

• Delpo ima brejk prednosti, i Dmitri se odrzava sad i pokusava nekako da se povrati u mec i napravi brejk. Videcemo da li moze doci do nezgodne situacije za Delpa ili ce lagano zavrsiti prvi set.

Comment

• Delpo maestralan na prvi servis, 93%

Comment

• 6-4. ajde jos jedan ovakav
                        Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Нешто ми монотон меч, ма да има лепих удараца, али овде се не тражи декадентан тенис, већ за полу-финале се очекује, крв,зној и сузе! тога нема..
                          sigpic

Comment

• Jako los poen Tursunova na BP. Skupo ce ga to kostati vec u narednom gemu

Comment

• Za sad atraktivan mec... kad bi Tursunov malo manje gresio, moglo bi stvarno biti svasta. Nadam se da ce 2.set osvojiti :-)

Comment

• 56 sekundi za savrsen gem Delpa

Delpo
                                Last edited by shminka; 16-08-13, 17:17.

Comment

Working...
                                X