Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Zile90 View Post
    Nazalost ipak je cela Djokoviceva karijera samo jedna 2011 god.Nadal ih ima vec 3 takve,a o Fekiju da ne pricam.

Joj kako ti nekad lupas druze...Nadal ima jednu takvu godinu sa 3 slema(2010),a cak i ta je slabija od Novakove 2011.I sacekaj da prodje Us open,za sad Nadal ima jedan slem ove sezone,kao i Marej i Djokovic.

I drugo nesto,sto Nadal nije pokazao na Wimbldonu da je najbolji?Ispao covek odma,pa da se Novaku to desilo ti bi odma napisao kako treba da se povuce iz tenisa...

Nekad malo vise objektivnosti mora biti prisutno...I taj jedan slem ove sezone spanac verovatno ne bi imao da se Novak nie upecao...

Comment

• Novakova 2011 je najbolja u open eri jer je osvojio 3 GS i 5 MS. Niko pre njega to nije uradio.
      Last edited by skeptik; 18-08-13, 19:01.

Comment

• Kratke pameti u naroda sacuvaj i sakloni.
        sigpic

Comment

• Nadal fantastican na mrezi.

Comment

• Naredni brejk na ovom turniru bice u sezonu 2014
            OVAKO

Comment

• Oteti ce mu Rafa servis

Comment

• Ajde Johne pobedi ovog giliptera da me spasis od nervoze. Jebe mi se kad ga vidim kako vraca Isnerove servise.
                OVAKO

Comment

• Nadal pobedio a da nijednom nije brejknuo Iznera. E moj Novace, Novace.

Comment

• Rafa pozitivan sve vrijeme. Barem ja nisam primjetio frustracije nakon Johnovih bombi. To je osnovna stvar u igri protiv Isnera. Retern sa 20 metara iza osnovne nije donio veliki broj poena, ali je donio par odlucujucih. Sasvim dovoljno za laganu pobjedu! Zasluzena pobjeda i titula! Veliki sampion!

Cestitke Big Johnu na fenomenalnom turniru. Mayer, Gasquet, Raonic, Novak, Delpo. U nekim drugim okolnostima bi te pobjede bile dovoljne za titulu. Svaka cast!

Drustvo, do USOa

Comment

• Koliko ja znam mnogi veliki igraci Open ere nisu mogli da igraju Masters 1000 seriju, jer nije ni postojala

Jbn. bajka se nastavlja, strasno
                      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Novak osvaja USO
                        Dayman (a-a-ah...)
                        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                        Champion of the sun (a-a-ah...)
                        You're a master of karate and friendship
                        For everyone

Comment

• 26 Masters titula, 9 titula ove sezone, uz samo tri poraza. DOMINACIJA!!!!!!!!
                          OVAKO

Comment

• Originally posted by Gandalf View Post
                            Novak osvaja USO
                            Prestani bre vise da baksuziras
                            http://www.youtube.com/watch?v=gNJPWuJdVTQ http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3602351_n.jpg http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...13714580_n.jpg http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...32341258_n.jpg

Comment

• Originally posted by MiljanVR View Post
                              Prestani bre vise da baksuziras
                              Tema - Cincinnati 2013, broj poruke #1332. Nemoj ovo da zaboravis nakon finala USOa ;)
                              Dayman (a-a-ah...)
                              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                              Champion of the sun (a-a-ah...)
                              You're a master of karate and friendship
                              For everyone

Comment

• Izner je igrao odlicno. Ima je tri set lopte. U drugom TB je presudio umor.

Rafa je bio odlican, iako su ga na Sky kritikovali sto stoji predaleko iza osnovne kad vraca servise.

Comment

Working...
                                X