Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mislim da je skratio petlju nekako, da brze izvodi taj manevar za servis.

Mozda se varam nisam bas ga se nagledo ove godine pa ne mogu da znam sa sigurnoscu, jel neko jos primjetio???
    sigpic
    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• od mene ne ocekuj da nesto vidim na streamu

Comment

• Federer je los, ali Has je izvaredan. Odlican plan, odlicna ekzekucija i sto je najvaznije totalno uvjeren da ga ima.

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
          Da li je jos neko primjetio da Roger radi nesto drugacije kod petlje za servis? Gledam tek 10 min i serva mi je zapela za oko odma. Ne zbog promasaja vec zbog nekog pokreta, jesam li jedini. De molim vas obratite paznju
          Cini mi se da nije mijenjao nista kod petlje... mada ima logike tu, s obzirom da se zali na ledja ne bi me cudilo da koriguje neke pokrete kod servisa
          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Okrece ovo Fekica. Ne mogu oni bez 3 seta.

Ali grehota je sto majstor kao Fekica, najveci na turu, ne moze ni u Sinsinatiju da veze pobede.

Has je isto veliki igrac.

Comment

• Meni se cini da ima kraci zamah petlje odnosno da nema prevelikog savijanja u laktu, te tako skida pritisak sa donjeg djela ledja..

Uglavnom ovo je gotovo sigurno problem u glavi, jer on meni se cini da ne vjeruje da moze opali vanserijski viner. Ali nek ih izbaci sve, samo nek pokusava da ih udara. Proci ce, njemu je navika da pravi strasne vinere, ta navika malo treba samo da se vrati
              sigpic
              "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
              AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Šta ovo Feđa uradi kod riterna ?! Fakat mu ovaj BH treba izbaciti iz upotrebe, postao je opasan i za sebe i okolinu.
                “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Idi covece kuci, ne brukaj se

Samo nam je falilo da ionako bogata teniska knjiga spadne na tri slova
                  Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Feki je pre uvek racunao na servu i takko dobijao vazne meceve. Sada kada nema serve i njegove majstorije su retke.

Tomi da se one godine ne povuce zbog bolesti roditelja, Feki bi imao tanjira za posluziti celu uzu i siru Has familiju.

Comment

• Ajde covjece, trzni se, tako

Comment

• Ako izgubi, Federer je od ponedeljka 7-mi teniser sveta... Tacno sam u godinu omasio ispadanje iz top 10... Mada zavrsice oko 8-e pozicije na kraju.
                        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• лепо сам му предлагао пензију, шта му траба ова брука?
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Mr.M View Post
                            Ako izgubi, Federer je od ponedeljka 7-mi teniser sveta... Tacno sam u godinu omasio ispadanje iz top 10... Mada zavrsice oko 8-e pozicije na kraju.
                            Ko ce ga izbaciti iz TOP 10...Gasquet, Raonic

Comment

• Too mikiii, ajde preokret sad
                              Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Deriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Comment

Working...
                                X