Announcement

Collapse
No announcement yet.

2013-14 Turkish Airlines Euroleague

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.b92.net/sport/kosarka/ves...&nav_id=798184

Pazite samo komentare

Comment

• Comment

• http://www.sportal.rs/news.php?news=117567

111 poena

Moc!

Comment

• Zoric idiot nevidjeni, resava se mec on dva faulau napadu i primaju dve trojke, izgleda da ide Fener na 0-3
          sloboda ili ništa

Comment

• Prvi poraz Reala ,Krle dao trojku i zamalo da obnovi uspomene sa Burusisom #stolica
            Last edited by Jack; 23-01-14, 18:38.
            sigpic

Comment

• Zna li se kada Duda Ivkovic preuzima Anadolu Efes
              KK PARTIZAN, Boston Celtics, ATLETICO DE MADRID

Comment

• ISPRSKAJ ME ZORANE PLANINICU AAAAAAAAAAAAAAAAAA
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Au sta pogodi Planinic za pobedu u sltilu Kecmana
                  Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..‪#‎HeatLifer DWade‬

Comment

• Comment

• Kako se Fener raspada
                      It is not the violence that sets a man apart.
                      It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Ja još bio ubedjen da će lagano da dobiju Armani u gostima. Sinoć u povratku kući bacim pogled na TV u kladionici, sam kraj poslednje deonice kad Heket pogadja za +7 ne verujem jednostavno da Fener neće proći sa Obradovićem dalje, i šta sebi dozvoljava jedna takva ekipa.
                        Originally posted by Brajkula
                        Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

• Originally posted by Mladen View Post
                          Ja još bio ubedjen da će lagano da dobiju Armani u gostima. Sinoć u povratku kući bacim pogled na TV u kladionici, sam kraj poslednje deonice kad Heket pogadja za +7 ne verujem jednostavno da Fener neće proći sa Obradovićem dalje, i šta sebi dozvoljava jedna takva ekipa.
                          Kako seješ tako ćeš i da žnješ, nisam ja to izmislio izmislio narod, a narod nije glup, pa ti opet pusti u prvoj rundi jedne na štetu drugih da vidiš kako se u narednoj rundi provedeš, lako 1:4 skor, lako nisu ni zapeli.

Inače, moj brat

Comment

• Zeljko,pustio Partizan?Au sta vam je ucinio Dule za 12 godina,vise mrzite Partizan nego sto volite vas klub

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                              Zeljko,pustio Partizan?Au sta vam je ucinio Dule za 12 godina,vise mrzite Partizan nego sto volite vas klub
                              Nikad u životu.

Comment

• Ne zagadjuj ovu temu Brajki molim te nepotrebnim komentarima.
                                Originally posted by Brajkula
                                Veruj meni, radi kako hoćeš

Brajkula, 2014. N.E

Comment

Working...
                                X