Announcement

Collapse
No announcement yet.

2013-14 Turkish Airlines Euroleague

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Turci sve da i LeBrona dovedu opet ne bi nista uradili.
    It is not the violence that sets a man apart.
    It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Standardna prica kdo njih, ni Zeljko im ne moze vise pomoci od 5/6 pobeda u TOP 16.Ako shvate Turci da ne moze sve preko noci i zadrze Obradovica, napravice sigurno bolji rezultat od ovoga.Ovako svake godine sa novim trenerom, isto ce njima biti.

PAO sinoc pregazio Unikahu, ocekivao sam da ce biti egal utakmica i veci otpor Spanaca.Tek kad su se malo kosarkasi Panatenaikosa opustili su se priblizili, a od pocetka meca je PAO vodio.

Sledece kolo grcki derbi gde gubitnik ide na Real.

Comment

• Ipak 2. godinu zaredom imaju Turci tim u 1/8 finala. Mislim, najverovatnije da Galatasaraj ide dalje... Nisu pravili faul, kad već gube nek gube sa -1 a Real ubio Kuban.

EDIT: Fegi dobio Zvezdin dres, naravno kiseo osmeh, nije znao šta ga je snašlo...
        IO NON RUBO IL CAMPIONATO
        ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
        C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Il Capitano View Post
          EDIT: Fegi dobio Zvezdin dres, naravno kiseo osmeh, nije znao šta ga je snašlo...
          Ko video nije

Comment

• Originally posted by Il Capitano View Post
            Ipak 2. godinu zaredom imaju Turci tim u 1/8 finala. Mislim, najverovatnije da Galatasaraj ide dalje... Nisu pravili faul, kad već gube nek gube sa -1 a Real ubio Kuban.
            Mislio sam u ovom postu konkretno na Fenerbahce, ipak kod njih su uvek velika ocekivanja a time i veliki pritisak.U slucaju Galatasaraja, Ataman sedi na klupi vec drugu godinu, a poenta mog prethodnog posta je da ne menjaju trenere svake godine(a Galata nije imala nijedan razlog nakon sto su osvojili turski sampionat i time obezbedili prolaz u Evroligu), a Efesu mi se cini da su se stvari malo poklopile a jedna od njih je da su upali prosle godine u laksu grupu.

Comment

• http://basketball.realgm.com/article...2013-14-Season

Tu su Jo, Bobi i Bogdan

Comment

• Vasilis!!!
                Home Is Where The Heart Is... My Home, My City, My House..‪#‎HeatLifer DWade‬

Comment

• Otac
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Real izabrao olimpijakos umjesto panatinaikosa, ne znam koliko im je to pametna odluka, jer po meni olimpijakos je najjaca ekipa iz druge grupe samo su imali dosta problema sa povredama (otac i jorgos princezis plus jedan koga se nmg sjetiti), plus ako ovi dovedu bobija brauna mogao bi real tu i ispasti
                    KK PARTIZAN, Boston Celtics, ATLETICO DE MADRID

Comment

• A što im je Dentmon ubacio 36 poena to ništa, 7/11 za tri poena, daj ga u Zvezdu bre

Comment

• EUROLEAGUE 2013-14 - CETVRTFINALE

FC Barcelona - Galatasaray Liv Hospital
                        Real Madrid - Olympiacos
                        CSKA Moscow - Panathinaikos
                        Emporio Armani - Maccabi Tel Aviv

RASPORED UTAKMICA:

PRVA UTAKMICA:
                        15/04 19:00 FC Barcelona - Galatasaray Liv Hospital
                        15/04 21:00 Real Madrid - Olympiacos
                        16/04 18:00 CSKA Moscow - Panathinaikos
                        16/04 20:45 Emporio Armani - Maccabi Tel Aviv

DRUGA UTAKMICA:
                        17/04 19:00 Real Madrid - Olympiacos
                        17/04 21:00 FC Barcelona - Galatasaray Liv Hospital
                        18/04 18:00 CSKA Moscow - Panathinaikos
                        18/04 20:45 Emporio Armani - Maccabi Tel Aviv

TRECA UTAKMICA:
                        20/04 xx:xx Galatasaray Liv Hospital - FC Barcelona
                        20/04 xx:xx Olympiacos - Real Madrid
                        21/04 xx:xx Panathinaikos - CSKA Moscow
                        21/04 21:05 Maccabi Tel Aviv - Emporio Armani
                        It is not the violence that sets a man apart.
                        It's the distance he's prepared to go.

Comment

• Comment

• Kakva utakmica

Pravi klasik, ovo je prava kosarka, a tek kakvi majstori su spanulis i princezis, pogotovo ovaj drugi pa lik kao da basket igra, pravi je majstor.

Olimpijakos stigao minus 15 za 5-6 minuta sada otvorena utakmica, sreca je za real sto ce poluvrijeme brzo

Comment

• Ne znam zbog cega ali bilo kosarkasi bilo fudbaleri cim igraju za real, odma imaju neki karakter Boze sacuvaj, ne mozes igrati za real a da ne budes smece od covjeka

edit svaka cast rudiju zna kosarku ali ja da ga sretnem na ulici i da me moli da mu spasim zivot znaci samo da ruku pomjerim ja ne bih
                              Last edited by Sinisa Kun; 15-04-14, 21:09.

Comment

• Originally posted by Sinisa Kun View Post
                                Ne znam zbog cega ali bilo kosarkasi bilo fudbaleri cim igraju za real, odma imaju neki karakter Boze sacuvaj, ne mozes igrati za real a da ne budes smece od covjeka
                                Odavno veću generalizaciju nisam pročitao, čuo, video

Evo ti prvi primer koji mi pada na pamet, a to je neprikosnovena legenda Reala, Raul....

Comment

Working...
                                X