Originally posted by Duka
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
2013-14 Turkish Airlines Euroleague
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Duka View PostIronija,Partizan sa 2 pobjede i jednim poklonom ide dalje,(kazem poklon,jer da je Zeljku trebala pobjeda,sami znamo kako bi se to zavrsilo)a mi sa 4 pobjede i sa nesrecom na drugim utakmicama ne idemo dalje!Partizan nije zasluzio prolaz dalje!Budimo realni..tim koji gubi preko 40 razlike i izgubi od amatera(mislim na Nanter) i onda dodje i kao razbiju turke u sred Istanbula,sve je to diskutabilno i u najmanju ruku smijesno.Drago mi je sto su prosli,ali nacin? da li je zasluzeno? Rekao bih da nije!
Ne pratis nas godinama, ali mi smo vazda protiv tih ekipa koji su u istoj ravni sa nama gubili na strani, da bi dobijali jaci od sebe.Svake sezone je palo barem jedno iznenadjenje na strani kada je Partizan gostovao, samo se to nije desilo prosle sezone.
Comment
-
Sad vam je jasno zasto je vasa grupa bila laksa od nase. Mi ne bismo prosli ni sa 5 pobeda, vi idete dalje sa 3. Favoriti ciste, vase je samo da dobijete Nanter i Budiveljnik. I, to nije nikakav spin vec prosta cinjenica koja je bila jasna vecini ljudi odmah nakon zreba. Ja jednostavno ne vidim kako bismo mi izgubili neki mec od Nantera i Budiveljnika. Laboral dobijen 2 puta sa pola kurca, o Lijetuvosu da ne pricam.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
a ljudi ! Ne opterecujem se ja,samo gledam objektivno.Pratim...I vi to sve znate,ali tesko je priznati,al zaasto..spustite se malo na zemlju,citam prije onog asprilju,sav ponosan likuje sa top 16,a ovaj prolaz u top 16 na ovakav nacin je totalno smijesan i paradoksalan.Aj da vidim neki iole razuman komentar sa utakmicom u Istanbulu..sta bi bilo da je trebalo Fenerbahceu?Znam da mozda boli ovo sad pitanje..nisam zlonamjeran,ali namece se pitanje sta bi bilo? Realno
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Originally posted by T-Snell View PostSad vam je jasno zasto je vasa grupa bila laksa od nase. Mi ne bismo prosli ni sa 5 pobeda, vi idete dalje sa 3. Favoriti ciste, vase je samo da dobijete Nanter i Budiveljnik. I, to nije nikakav spin vec prosta cinjenica koja je bila jasna vecini ljudi odmah nakon zreba. Ja jednostavno ne vidim kako bismo mi izgubili neki mec od Nantera i Budiveljnika. Laboral dobijen 2 puta sa pola kurca, o Lijetuvosu da ne pricam.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostA koga boli kita cija grupa je laksa?
Boli mene brate. Nista vise od nas niste zasluzili da prodjete dalje, al' se tako potrefilo i jbg... Jos 7 puta spektakli pred punom halom.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Originally posted by Duka View Posta ljudi ! Ne opterecujem se ja,samo gledam objektivno.Pratim...I vi to sve znate,ali tesko je priznati,al zaasto..spustite se malo na zemlju,citam prije onog asprilju,sav ponosan likuje sa top 16,a ovaj prolaz u top 16 na ovakav nacin je totalno smijesan i paradoksalan.Aj da vidim neki iole razuman komentar sa utakmicom u Istanbulu..sta bi bilo da je trebalo Fenerbahceu?Znam da mozda boli ovo sad pitanje..nisam zlonamjeran,ali namece se pitanje sta bi bilo? Realno
Ajde prokomentarisi ta "Zeljkova pustanja" u top 16 fazi kad smo otisli na final four. Od kljucne vaznosti nam bilo da oni pobede Marusi, a on sasvim slucajno tu utakmicu odmara svoje najbolje igrace, te u prvi plan izbija Nick Calathes. Puka sreca sto su tu utakmicu dobili. Ti mislis da velikan poput Zeljka Obradovica ce tako da se ponasa? Ne kapiram stvarno koji je vas problem. Bolji smo bili i od Budjavih i od Nantera, zasluzen prolaz bez polemike.sigpic
Comment
-
Originally posted by PRINCE View PostMa da je Zvezda igrala u Partizanovoj grupi, ona bi osvojila Evroligu.sigpic
Comment
-
Partizan je igrao sa 3 od 5 najjacih ekipa u Evropi i kuci smo pokradeni protiv Fenera, gurali skoro citav mec sa CSKA mrtvi umorni i eto poraz od Barse gde nismo mogli vise od jednog poluvremena. Imali smo ciste favorite kuci i ciste autsajdere koje smo pocistili. Nismo igrali ni sa jednom ekipom koja je neki favorit iz senke ili osrednja ekipa i to me iskreno zanima kako bismo odigrali a imacemo sada Makabi, Kuban i Galatu pa cemo videti gde smo. Jel stvarno neko misli da mi kuci ne bi tukli Laboral i Ritas ove sezone? Sto se tice Makabija i PAO-a, nisu vise to sto su bili i verujem da bi igrali sa njima egal meceve u najmanju ruku a prilicno sam siguran u pobede u Pioniru jer su klasa ispod ove 3 ekipe trenutno. Kuban nama ne lezi i smorio sam se sto su nam oni zapali sad u grupi jer cemo verovatno puci obe tekme, mozda ajde da se provucemo kuci ali tamo 15-20 razlike glat. Imali bi 4 pobede kuci najmanje i 1 brejk na strani protiv Laborala ili Ritasa bi doneo skor 5-5. Partizan je posle sranja sa finansijama, povredama i nesrecno izgubljenim tekmama na jednu loptu zasluzio i malo srece i finansijsku inekciju igranja TOP16.
Dobili ste zajebanu grupu, jebi ga, Kuban iz 6. sesira uleteo i sta da se radi. Mada ima onih koji smatraju da je Tole namestio zreb.sigpic
Comment
-
Originally posted by T-Snell View PostBoli mene brate. Nista vise od nas niste zasluzili da prodjete dalje, al' se tako potrefilo i jbg... Jos 7 puta spektakli pred punom halom.
Ako kazes da niste imali srece na zrebu (sto i jeste cinjenica) i da bi bolje bilo da ste dobili nasu grupu - onda ja mogu da kazem da je sramota sto su Partizan i Zvezda u istom sesiru. A jos veca sto je Budivelnik u sesiru iznad.
Citam razne forume i prosto ne mogu da verujem sta ljudi pisu. Porede se grupe, pljuje se Zeljko, pljuje se Partizan, meri se patka i kada za merenje realno nema mesta... ruzno, bas ruzno.
Comment
-
Originally posted by Ljuba90 View PostAli kakve veze ima to sto ste (po tvom misljenju) vi vise zasluzli da prodjete dalje? Meni nikako ne ulazi u glavu komparacija 2 kluba koja nisu iz iste grupe.
Ako kazes da niste imali srece na zrebu (sto i jeste cinjenica) i da bi bolje bilo da ste dobili nasu grupu - onda ja mogu da kazem da je sramota sto su Partizan i Zvezda u istom sesiru. A jos veca sto je Budivelnik u sesiru iznad.
Citam razne forume i prosto ne mogu da verujem sta ljudi pisu. Porede se grupe, pljuje se Zeljko, pljuje se Partizan, meri se patka i kada za merenje realno nema mesta... ruzno, bas ruzno.sigpic
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostSinovac, si ti gledao utakmicu uopste? Si ti video kakve smo mi trojke davali? Zeljko pustio Bogdana i Gagija da daju trojke sa 8 metra preko ruke u zadnjim sekundama napada? Ne pamtim zadnju utakmicu kad samo imali takav procenat za 3 poena. Moze neko da te pusta koliko hoces, ako ti ne umes da pogodis. Inace, svi ti protivnici iz vase grupe su nase stare musterije i bili smo ih dok su duplo jaci bili nego sad.
Ajde prokomentarisi ta "Zeljkova pustanja" u top 16 fazi kad smo otisli na final four. Od kljucne vaznosti nam bilo da oni pobede Marusi, a on sasvim slucajno tu utakmicu odmara svoje najbolje igrace, te u prvi plan izbija Nick Calathes. Puka sreca sto su tu utakmicu dobili. Ti mislis da velikan poput Zeljka Obradovica ce tako da se ponasa? Ne kapiram stvarno koji je vas problem. Bolji smo bili i od Budjavih i od Nantera, zasluzen prolaz bez polemike.nisam ja tvoj nikakav sinovac..Inace,u pravu si ti
sigpic
Comment
-
Ccc... Sta sve necu ovde procitati. Kako neko moze vise da zasluzi prolaz kada je jos dva kola pre kraja izgubio i matematicke sanse za prolazak... I te dve pobede na kraju su revijalne pobede, s' obzirom da protivnickim ekipama nista nisu znacile te utakmice. Ne bi ni Kucu u gostima dobili da nisu imali problema sa povredama.
Ali zato je Partizanova grupa laganica. Kada Partizan dobije Nanter sa 30 razlike, onda su ovi iz Nantera amateri. Kada ti amateri dobiju Barselonu u gostima, onda se cuda desavaju, iznenadjenia su moguca. Kada Partizan dobije Fener u gostima, to je onda namestaljka.
Comment
-
sta reci...pametnom dosta!
Zvezda je jedini tim koji ne igra Top16 fazu a ima pozitivan koš količnik (+25). Sa druge strane, crno-beli su jedini tim u Top16 sa tri pobede, a crveno-beli jedini tim sa četiri pobede koji nije prošao.
Crveno-beli su 10. klub Evrolige po indeksu korisnosti (848), dok je Partizan 21. sa ukupnim indeksom 656.
Što se tiče postignutih poena, Zvezda je peti najefikasniji tim Evrolige sa 804 poena, dok je Partizan na začelju sa 668 poena.Last edited by Duka; 21-12-13, 18:31.
sigpic
Comment
Comment