Announcement

Collapse
No announcement yet.

Davis Cup

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MiljanVR View Post
    Viktore obesi se
    zasto bi se vjesao? argentina je jaka i poslije nogometa i SP-a, tenis im je najveci sport a DC najveca zelja. iako su jaki i u kosarci recimo.

Comment

Viktore obesi se
      Polako Miljane,to je ipak David Nalbandian,do skoro smatram za najveceg igraca koji nikad nije osvojio Slam,a najbolje rezultate je ostvario upravo u ovim uslovima.Klasa je klasa!
      sigpic

Comment

• Viktor se veoma lose namesta na udarac pa mu zbog toga udarci i deluju mlohavo, slabo i kratko...
        Jednostavno deluje kao da uvek kasni dal sa zamahom ili sa kretnjom i loptice su prespore...
        Ima servis i radnu etiku ali zato osnovni udarci na nivou chalenger igraca...
        There's something wrong with me chemically
        Something wrong with me inherently
        The wrong mix in the wrong genes
        I reached the wrong ends by the wrong means
        It was the wrong plan
        In the wrong hands
        With the wrong theory for the wrong man
        The wrong lies, on the wrong vibes
        The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Nema se šta vješati, slabiji je bar za klasu. 0-2 nakon prvog dana je realnost, treba sutra dobiti taj dubl, onda će se tek zakuvati.

Comment

• 0-30, mozda zadnji voz..

Ne znam zasto imam utisak kada gledam Troickog da ne zna da udari forhend, svaki izgleda kao da ce da grune 160km/h kad ono loptica se spusta na servis polje, jednostavno covek ne moze da nadje balans izmedju spina i ravnog udarca, bolje receno ne zna da ga izravna nikako, a spina ne daje adekvatno i onda se svaka loptica prebrzo spusti...
            "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Na suvu klasu,udarce,osjecaj,tehniku Viktor nema sta da trazi,mora ovaj mec da sto vise ucini fizickim ;)
              Publika je odmogla Viktoru malo prije i takve stvari ne smiju da se desavaju,to ga je i kostalo brejka

Nema spina,nizak odskok
              sigpic

Comment

• Razumem ja da nema spina OD podloge, ali svaka njegova loptica se NAGLO spusta, ali u servis polje, o tome pricam, ne moze da nadje je*enu dubinu O
                "Ne zelim da izadjem na teren i pruzim maksimum, zelim da izadjem na teren i pobedim." - Novak Djokovic

Comment

• Kakva dubina, čovjek se bori da uopšte pogodi lopticu sredinom reketa svakako on nju zahvaća, a najmanje pravilno i kako treba.

Comment

• 40-40 trenutno, najveca sansa bila onaj pasing, covek gadja Nalbandiana na reket, ali to je Tro(l)icki

Comment

• miljane uzivanje je citati te

Maestro je blizu pobede.. kakav osecaj
                      Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Boki me upita otkud neopravdan pesimizam, otud sto se na Troickog ne moz' covek osloniti, svaka mu cast za DC Finale 2010, ali sve mi se vise cini da su mu tad sve zvezde bile naklonjene, a i Lodra nema igru s osnovne, samo S&V, a to u danasnje vreme ne prolazi

Comment

• Ja nisam rekao nista za Nalbya odlican je on ,ali ovaj Viktor sta sve propusta i kakve greske pravi to je za ne poverovati,CW nisi me shvatio ti sveti covece,e o ovome vam pricam covek nije stvoren za tenis jednostavno ,jadna je ta njegova igra
                          http://www.youtube.com/watch?v=gNJPWuJdVTQ http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3602351_n.jpg http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...13714580_n.jpg http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...32341258_n.jpg

Comment

• Dupla ja brejk loptu
                            Prosle godine u ovo doba je Janko vadio stvari,Viktor nije mogao ni Radek-a u onakvom stanju da dobije,zasto bi covjeka koji je i za Radek-a izmislio tenis...
                            Da vidimo koliko je Janko jak,ovoga puta ga ceka mnogo tezi posao nego protiv Berdych-a
                            sigpic

Comment

Ja nisam rekao nista za Nalbya odlican je on ,ali ovaj Viktor sta sve propusta i kakve greske pravi to je za ne poverovati,CW nisi me shvatio ti sveti covece,e o ovome vam pricam covek nije stvoren za tenis jednostavno ,jadna je ta njegova igra
                              Pa sta onda uvijas u oblande da se besi.. kazes lepo ''idi viktore u sumu da seces drva''

Ta bukva je umalo upala u prvih 10 a ti kako hoces
                              Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• Vidim da je ATOMIK propitao Wawrinku par stvari,dragi su mi obojica ali mi je Australac drazi

Sto je Nalbandian ubjedljiv,nekada je majstor maltretirao protivnike u dvorani,uvijek je tu najbolje igrao

Tezak posao za Janka sada,pritisak je veliki,ali je i on dosta bolji igrac nego sto je ikada bio i mora to sve ostaviti iza sebe i pokusati dobiti,nema mu druge

Spanci objasnili stvar Francuzima,ceka se finale
                                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Working...
                                X