Vidi se da je Janko odlicno takticki usao u mec...salje lopte vecinom po sredini...i tako ne daje uglove Delpi...i ne dozvoljava mu da se razmase...u par navrata koristio i slice sto inace ne cini...ali je izostala egzekucija izradjenih poena u par navrata...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Ne valja ovo uopste ne pogadja dobro servis i duze razmene dobija Delpo,jaooo nista nije dobro
Comment
-
Ne sviđa mi se atmosfera u našem timu od samog okupljanja neki dan, nekako i juče na konferenciji za novinare momci su bili dosta prepotentni, nešto po sistemu lako ćemo, upadaju jedan drugom u riječ... Pogotovo Viktor prednjači u tim izlivima negativne energije, ne znam šta se s njim dešava ali je ušao u neki kontraritamРК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
Nije dobro za Janka, mora ubedljivo dobiti drugi set, recimo 6-2.... inace tesko ce na kraju izaci protiv DelPa :/
Gonzalez gubi od Fognini-a 0-3 i mislim da nema povratka za Gonza vise i necemo ga videti nikad kao ranije, nadam se da gresim ali vidi se da posle povrede on vise nije ni 20% ist
Comment
-
-
Masu gresaka,Delpo jos stoji na sredinu i rasporedjue lopte cas lijepo,cas desno,to je trebao Janko da radi,da ga sto vise seta po terenu,a upravo je obrnuto.Steta samo zbog finala,nece biti ni zanimljivo u Spaniji...
Milos izgubio drugi set 7:5,Melzer izgubi od Darcis-asigpic
Comment
Comment