Announcement

Collapse
No announcement yet.

Davis Cup

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Svedska-Srbija

Ne znam zasto da Nole igra protiv Eleskovica.Nije da potcenjujem coveka,ali Janko to moze da resi lagano.Viktor ne bi trebalo da ima problema protiv Ridersteta,valjda je sazreo i naucio nesto iz onog meca protiv Bopane.

Argentina-Kazakhstan

Po meni,blago receno,idiotska odluka da Monako igra umesto Cele.Cela je u mnogo boljoj formi od Monaka i uopste mi ne deluje nemoguce da Golubjev dobije ovaj mec.Monako nije prikazao nista posebno na sljaci ove godine,nije ni Golubjev,ali ovo je ipak DC i tu su cuda moguca zato mislim da bi bilo sigurnije staviti Celu,ali ok...videcemo da li sam bio u pravu.Sto se tice Delpa i Kukuskina,tu nema dileme Ne znam sta bi sve trebalo Kukuskin da uradi pa da uzme vise od seta Delpu.Ocekujem 2:0 za Argentinu posle prvog dana,ali mislim rizikuju bez potrebe sa Monakom...

Nemacka-Francuska

Ja se ne usudjujem da se ovde pravim pametan! Francuzima igraju Gaske i Monfis od kojih NIKADA ne znas sta mozes da ocekujes,dok je jedan od Nemaca koji bi trebao da igra mec Filip Kolsrajber,od koga takodje nikada ne znas sta da ocekujes.Ko sada ovde moze bilo sta da prognozira?! Kolsrajber kad upadne u svoj "element" moze da dobije Monfisa.Sto se tice Majera i Gaskea,ne znam sta da kazem.Obojica su sasvim solidno igrali na sljaci.Uglavnom,ocekujem vrlo neizvestan mec.Malu prednost Gaskeu koji je ipak kvalitetniji igrac od Majera.Prognoziram da ce tu biti 1:1 posle prvog dana.Ocekujem pobede Kolsrajbera i Gaskea.

Za duel USA-Spanija jos uvek,koliko ja vidim,nisu odredjeni parovi.Ocekujem prvog dana Ferera(mozda Verdaska) i Lopeza za Spance a za Amerikance naravno Fisa i Rodka,sigrno nece Brajani da igraju singl.
    Jedan je Obradovic Zarko!

Comment

• Aco pa gdje je BIH-Estonija sram te bilo...uozbilji se malo
      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
        Aco pa gdje je BIH-Estonija sram te bilo...uozbilji se malo
        5:0 za BIH bez problema!

Comment

• Originally posted by MiljanVR View Post
          Ma dobro moze da se promeni ,ali je sam Nole rekao da hoce da igra i ne vidim razlog zbog kog ne bi igrao ;)
          Ako ne vidis razlog,tvoj je problem
          sigpic
          http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

• Originally posted by AcaGrobar View Post
            Po meni,blago receno,idiotska odluka da Monako igra umesto Cele.Cela je u mnogo boljoj formi od Monaka i uopste mi ne deluje nemoguce da Golubjev dobije ovaj mec
            Chella ne bi imao nikakve sanse da prekine Golubevov pobjedonosni niz...tako da je odlucio postaviti Monaka ne bil se Golubevova nepobjedivost prekinula

Comment

• Mislim da ce Setkic ipak izgubiti od Zoppa,a da ce Amer dobiti Jakka Poldmu...

#the return

Comment

Mislim da ce Setkic ipak izgubiti od Zoppa,a da ce Amer dobiti Jakka Poldmu...
                Taj Zoppina jeste malo zeznut,a taj drugi nemam pojma ni ko je...njega ce Amer lagano valjda!

Comment

• Zoppa sam gledao u Sarajevu bas protiv Amera i dobio ga je 7:6 6:4 ja mislim,a ovaj drugi ni sam ne zna ko je,ali igra jbg sta ces...

#the return

Comment

Zoppa sam gledao u Sarajevu bas protiv Amera i dobio ga je 7:6 6:4 ja mislim,a ovaj drugi ni sam ne zna ko je,ali igra jbg sta ces...
                    Citam jutros u novinama da momak ustvari igra koledz ligu u SAD...tako da jos uvijek nema ranking...a Setkic kao upozorava na njega da je dobar...eh sad da li je to supljiranje...il je fkt vrijedan paznje...ostaje da se vidi...

Comment

• Originally posted by Grunge View Post
                      Po kom kriterijumu si zakljucio da Gaske nije bolji od Tsonge na sljaci? Ja mislim da je upravo to podloga u kojoj je Gaske vidljivo bolji. Uporedi im samo rezultate na toj podlozi. Tsonga ima u karijeri dva cetvrtfinala na sljaci, i to je sve sto je na njoj uradio. Gaske ima dva osvojena turnira i cetiri finala (od cega jedno masters serije). Onda ako poredimo samo ovu godinu, gaske ima polufinale Rima, osminu finala na RG (porazi od Djokovica i Nadala, inace bi otisao i dalje verovatno).
                      Mislim da je Conga bolji od Gaskea na sljaci.Bolje rezultate ima Gaske na najsporijoj podlozi,ali trenutna forma je na strani Conge.Conga ima dosta samopouzdanja nakon pobjede nad Rogerom i mislim da je bolji izbor za mec protiv Njemacke Conga.

Comment

• O, pa citam da Soderling ne igra. Znaci nema tu sumlje ko ide dalje. Sta se danas igra Argentina - Kazakstan o.O ???

Comment

Mislim da ce Setkic ipak izgubiti od Zoppa,a da ce Amer dobiti Jakka Poldmu...
                          E taj Setkic dobio Rusevskog 16 75 64 62 prosle godine kad su igrali BiH - MKD, imali smo 2-1 i to je bilo 4. mec. Rusevski vodio 6-1 5-3, OMG, jos ne mogu da verujem :'(

Comment

• Tako je bez obzira sto Setkic bas i nije omiljen i poznat nesto,ubjedljivo je najzasluzniji sto nas tenis ide prema naprijed,barem malo...

#the return

Comment

Tako je bez obzira sto Setkic bas i nije omiljen i poznat nesto,ubjedljivo je najzasluzniji sto nas tenis ide prema naprijed,barem malo...
                              Zasto Setkic nije omiljen?

Comment

• Originally posted by Dacha View Post
                                Ako ne vidis razlog,tvoj je problem
                                Ok ti si upravu a svi na televizijama i na svim sajtovima(i stranim) nemaju pojma jer su rekli da ce da igra Nole , a i on sam je rekao
                                http://www.youtube.com/watch?v=gNJPWuJdVTQ http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3602351_n.jpg http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...13714580_n.jpg http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...32341258_n.jpg

Comment

Working...
                                X