Robredo je igrao odlicno taj mec, mjesecima unazad tako dobro nije odigrao, jednostavno ga je Novak pregazio. Pa meni je ovo cudo kako je danas igrao pet sati i pobijedio ako nema u dvije nedelje bez par treninga i to manjih od sat vremena. Bas krajnje impresivno dostignuce. Vidjelo se da je umoran ali se nije predavao i na kraju je i fizicki slomio protivnika. Zvijer.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostRobredo je igrao odlicno taj mec, mjesecima unazad tako dobro nije odigrao, jednostavno ga je Novak pregazio. Pa meni je ovo cudo kako je danas igrao pet sati i pobijedio ako nema u dvije nedelje bez par treninga i to manjih od sat vremena. Bas krajnje impresivno dostignuce. Vidjelo se da je umoran ali se nije predavao i na kraju je i fizicki slomio protivnika. Zvijer.OVAKO
Comment
-
BRAAAVO! Svaka cast svima, a posebno selektoru Obradovicu!!! Kakvo znanje, kakva smirenost kod bitnih odluka, kakva ljudina od coveka!!I don't know anybody who's ever played tennis like this. Since I know this sport I've never seen somebody playing at this level.
sigpic
Comment
-
Ova tri dana sto je izdrzao, a pogotovo ovo danas je bolje od svakog treninga za njegovu fizicku spremu. Sad ide odmor dva dana, pa treninzi, pa par laganih meceva na startu Indijan Velsa vjerovatno, a ti mecevi kod Novaka traju sat do sat i po. E zamisli ako danas moze da igra pet sati sa ovakvim trenaznim procesom, koliko ce mu b iti lakse u pustinji i koliko ce manje zahtjevan fizicki posao imati.sigpic
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostSve to stoji, ali nisi mi rekao kako ce poboljsati on to za 4-5 dana, jos kad znamo da ga danas hvatali grceve i masirali su mu butni misic. Vjerovatno je i Novak svjestan toga, mislim da nece on osvojiti IW, pa cak i Majami, jednostavno ako hoce titulu na RG-u mora da udari kocnicu, inace vrlo lako moze da izgori u tu zelju.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama moĆŸeĆĄ ludo da se zezaĆĄ. Da lebdiĆĄ iznad zemlje. Da sluĆĄaĆĄ rock ÂŽnÂŽ roll.DozivaĆĄ kiĆĄu.
Ili da mazneĆĄ neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiĆĄâŠ.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMarej je lud sto igra DC posle titule, lud skoro koliko i Novak. Nadam se da Novak nece igrati, ali ako odluci da igra ove sezone on dobija i Mareja i njihov drugi reket. Stavis sljaku ili spori beton i sa Novakom bas tesko mozes da izgubis od ekipe koja nema dva top igraca. A Britanija nema.
Comment
Comment