Ову репрезентацију је састављала Бојана? или сам Роџер?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Samo da mi je znati po cemu je Gaske zasluzio da igra u ovom finalu mec singla? I odakle uopste Francuzima ideja da daju njemu prednost pri biranju postave u odnosu na Simona? Da li postoji neki konkretan razlog ili je to "samo" "genijalna" takticka odluka?!?!?!
Usrao je covek dubl, sada ce da usere i singl i to je tosigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by shminka View PostA koje su to reference koje Simon ima na šljaci?
najveća pobjeda na šljaci ove godine mu je protiv Berloka...nikad nije na šljaci dobio nekog ozbiljnog tenisera...pogotovo ne na 3 dobivena seta
U svakom slucaju po meni mnogo bolji izbor, videcemo mozda me i razuveri ...
Zaboravih da pitam... a sta je to Gaske ove godine uradio na sljaci???sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Beneto je bolji izbor...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
To na šljaci ne važi...vidjelo se lijepo prošle godine u dva meča...dobio je 2 seta kad je Federer statirao poslije onog pada...ostalih 5 setova prošle godine nije došao do 4 gema
ok je na nekom turniru reći da je nezgodan matchup...ali ovdje šalješ momka da ti donese bod, a ne da pokaže kako je nezgodan matchup...na kraju krajeva...Simon je zadnji put Federera dobio prije 6 godina...na tvrdoj podlozi, a od tada su ga na šljaci dobijali i Tsonga i Gasquet...sigurno imaju više šanse od Simona
Comment
-
Originally posted by shminka View PostA koje su to reference koje Simon ima na šljaci?
najveća pobjeda na šljaci ove godine mu je protiv Berloka...nikad nije na šljaci dobio nekog ozbiljnog tenisera...pogotovo ne na 3 dobivena seta
Comment
Comment