Tesko ce Kovacevic odmah u prvi tim,ustvari nema sanse da izbaci Dupovca.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Sarajevo
Collapse
X
-
Marinko Mackic
http://scsport.ba/vijest/58543.html
Kakav je ovo bio lijevi bek, da nam je danas jedan takav.
Comment
-
Igraci i strucni stab FK Sarajevo kaznjeni zbog ispadanja iz Evropske lige
Upravni odbor (UO) FK Sarajevo kaznio je igrače i stručni štab zbog ispadanja iz kvalifikacija za Evropsku ligu, čime je klub oštećen za minimalno milion KM prihoda, saopćeno je iz Bordo kluba.
UO Sarajeva je redovnu sjednicu održao u ponedjeljak, a jedan od zaključaka je da odgovornost i sankcije trebaju snositi prije svih igrači i stručni štab. Osim finansijskih gubitaka, UO smatra kako je šteta nanesena i ostalim aktivnostima u klubu, a koje se tiču vraćanja povjerenja navijača i simpatizera FK Sarajevo.
"S obzirom na to da je ustanovljeno da sportski rezultati kluba već duže vrijeme ne prate velike pomake u administrativnom segmentu kluba, donesena je odluka da se u narednom periodu imenuje sportski direktor, te je zaključeno da će za tu poziciju biti raspisan konkurs sa opštim uslovima definisanim Pravilnikom o sistematizaciji radnih mjesta FK Sarajevo, kao i specifičnim uslovima koji će se definisati u samom konkursu", saopćeno je iz FK Sarajevo.
Na sjednici UO je imenovana i konkursna komisija kojom će predsjedavati Nedžad Čagalj, potpredsjednik FK Sarajevo, a bit će sastavljena od članova UO Elvira Kantardžića i Mersada Mahića te generalnog direktora Dine Selimovića.
Na sjednici su razmatrane i usvojene ostavke dvaju članova UO Almira Čehića i Edina Korjenića.
Comment
-
Onaj Dino Bisanovic iz Koln II bi mogao ostat kod nas, a sto se pominjani igraca tice sve se smirilo i nema informacija o mogucim dolascima. Travancic bi u petak trebao postat nas igrac, prema likovima koji su bliski upravi. Jos cemo sacekati na sponzora neki spominju GAZPROM, KONZUM i neku malezijsku firmu.
Comment
-
GAZPROM se pominje ima godina i to bi bilo pravo jako a sumnjam da je KONZUM jer sam naucuo da se radi o velikim ciframa a sumnjam da bi oni dali velike pare.
Travancic sutra vjerovatno treba da potpise.Jedan Grad Dva Kluba Jedan Špica Drugi Truba. HZ 1987
Comment
-
A ima li iko da kazni ljude zaduzene za transfer politiku ? I oni snose ogromnu odgovornost za lose rezultate.
Comment
-
-
Originally posted by soe View PostIrfan Redzepagic je bio zaduzen za to i napustio je klub.
Sto se tice sponzora, cini mi se da sam negdje procitao da je rijec o duplo vecem iznosu nego sto je bio najveci sponzorski ugovor u BiH, to znaci da bi cifra trebala da bude negde oko 600-700 hiljada, ali sto mi je jos zanimljivije sponzor je kao onaj Cardiffu dakle ucvrscuje se saradnja ta dva kluba.
Comment
-
Nas najveci spoznor ikad je bila FDS koja nam je davala 300 k godisnje i sa tim parama se solidno zivjelo.U zadnjih par godina uopste nismo imali generalnog spoznora a kolko sam cuo ovaj ce biti nesto veci od FDS.
Travancic potpisao i evo kako ce dres sada izgledati:
156316_629443677074321_1769650218_n.jpgLast edited by soe; 31-07-13, 14:19.Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
-
Ovim potpisom (sponzora) po meni je namjera Tana da kupi Sarajevo jasna, sad treba proci dokument u kojem je Sarajevo preciziralo kakvu saradnju zeli sa Cardiffom i da se politika ne umjesa u izgradnju akademije i trening centra.
Da se prosle sedmice nije desila onakva sramota danas bi pricali o utakmici sa Metalurgom, a ne o utakmici sa Slavijom koja se igra u nedjelju u 17 sati.
Travancic ce nositi broj 9.
Comment
-
Vi ga verovatno dosta bolje znate, ali da kazem svoje misljenje,dok je bio ovde u Bg kod nas na probi, bio je odlican, pratio sam i treninge, stvarno je dobar utisak ostavljao i steta sto nije ostao u Zvezdi ali verujem da su tu bile neke druge igre u pitanju koje nisu vezane za sam teren....dobar posao za Sarajevo
Comment
-
Originally posted by stefcerak View PostVi ga verovatno dosta bolje znate, ali da kazem svoje misljenje,dok je bio ovde u Bg kod nas na probi, bio je odlican, pratio sam i treninge, stvarno je dobar utisak ostavljao i steta sto nije ostao u Zvezdi ali verujem da su tu bile neke druge igre u pitanju koje nisu vezane za sam teren....dobar posao za SarajevoJedan Grad Dva Kluba Jedan Špica Drugi Truba. HZ 1987
Comment
Comment