Ja sam rekao da je Dzakmic zaboravio igrati fudbala,korijenite projmene moraju ici i nema druge
Announcement
Collapse
No announcement yet.
FK Sarajevo
Collapse
X
-
Melunovic vise nije clan FK Sarajeva.
Prvo ako se pokaze da je uzrok njegovog odlaska sinocna utakmica onda bi uz njega jos 4-5 igraca moglo uzeti papire jer nije fer da samo pojedinac strada pa bio to i Melunovic.
A kao drugo ako slucaj nije ovo gore potpuno opravdano i ovo se moralo desiti kad tad momak je pokazao kakav je "kvalitet" ove 4 utakmice u europi tako da je zasluzio da dobije raskid ugovora lik nije igrac za tim kakav je FK Sarajevo isto tako medu te igrace svrstavam Radulovica i Dzakmica.
A u nedelju nek nam je bog na pomoci.Jedan Grad Dva Kluba Jedan Špica Drugi Truba. HZ 1987
Comment
-
Mene vise nece mazati oci potezima koje su navijaci odavno predlagali, a oni tek reaguju kada se desi sramota poput one sinoc. Tako sam zajedno sa drugom danas otisao u klub i isclanio se iz kluba. Drug mi je isclanio i sina kojem je clanska Sarajeva bila prvi dokument i do danas jedini. Doslo je do toga da vise na Kosevo necu otici dok se oko kluba bude motao sandzacki menadzer i njegovi igraci.
Comment
-
@danijelkr
nisi nista pogrijesio to im treba i napraviti zadnjih pet godina se samo prica i zali i nista se neradi da bi se to sprijecilo treba napraviti nesto po pitanju pojedinaca u klubu koju ruse svetinju.Jednostavno trebamo svi napraviti hajmo to nazvat pobunu ili bojkot i zavrsiti sa tim ako mi navijaci ne reagujemo na trenutnu situaciju i ne otjeramo gamad oni ce ostati i raditi isto sto i sada.Jedan Grad Dva Kluba Jedan Špica Drugi Truba. HZ 1987
Comment
-
Jos jedan potez uprave koji oslikava njihovu nesposobnost
http://www.sportske.net/vest/domaci-...vo-138526.html
Od Sarajeva su napravili rehabilitacioni centar
Comment
-
Melunovic,Haurdic,Sunjevaric bivsi odlazi i Irfan dolazi Faruk H.
Haurdic-za momka sam se i nadao da ce otici
Sunjevaric-to mi nije jasno??
Irfan-HVALA TI BOZE!!!!
P.S trenutno smo ostali bez veznjaka sa desne strane imamo Handzica al isto da ga nemamo znaci rupa u ekipi se pojavila.Jedan Grad Dva Kluba Jedan Špica Drugi Truba. HZ 1987
Comment
-
Originally posted by soe View PostMoj danijele ja ti kazem neizclanjuj se .
Comment
Comment