Neverovatno kako mu se zreb otvorio, Manarina jednostavno mora dobiti na travi a trebao bi i boljeg iz meca Per/Kubot , mada sad treba docekati petak i duel sa Adrianom Steta sto je usao kao LL za dubl jer se igra na 3 dobijena, samo ce se izmoriti jos vise ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2013. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Šta je sa tom devojkom, sam Bog zna...
EDIT: Pa morala je i Bušar da počne da greši...Last edited by miloolja; 26-06-13, 15:09.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ma zdarvo... ovo je uvek gubljenje vremena i živaca... i sve to na CC... ccccc....
Luda li sam.
Očekivala sam dobar meč za Brauna.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
#Brown: "Almost easier playing Lleyton. I thought if I lose in 5 sets, it's to Lleyton Hewitt, he's a great player, at least I got 2 sets."Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ja danas nesto razmisljam Ani se otvorio zreb moze do polufinala, a ona na pragu poraza u 2 kolu."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Naravno da je odlična, ali ovo naše mlitavo i beživotno stvorenje me izlude načisto...
Jednom da je vidim da ostavi srce na teren, jednom...
Ma kakvi otvorio žreb...sigpic
Comment
-
Ali nema zara u njenim ocima tacno bezivotno niti ima zelje za pobjedom."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Preselio sam se na Anu, koja sramota Od koga ona gubi na centralnom terenu, penzionisi se ti sreco kad nisi u stanju Busar pobediti, nikad nisam cuo za ovuSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment