Mada evo breaka, tako je bre
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2013. - Uživo komentarisanje mečeva
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Opet je malo nedostajalo da prokocka 40:0 medjutim nije. Ima sve u svojim rukama, sad treba igrati opusteno na Lejtonov servis, malo uci u razmenu, uglavnom je Dastin dobijao razmeneSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
-
Ne bih ja rekao da je kraj, znao je Dastin da izgubi nemoguce... Valjda ce sad izvuci, ima priliku za pobedu karijere, izgubio samo jedan servis na celom turniru racunajuci i kvalifikacije(Od Burtona i Veselog nije gubio servis), nmg se setiti je li mu Koroljev na pocetku jednog seta oduzeo servisSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Shvatio i on da je gotovo
Derbi narednog kola, bez ikakve konkurencije
phoca_thumb_l_IMG_7622_resize.JPG
Comment
-
Pobogu kako je uspela da izgubi odmah svoj prvi servis gem na početku drugog seta?
Pa dobro je servirala pred kraj prvog...ccccc..
Znala sam da će ova mala da bude mina, ipak je osvojila prošle godine juniorski W i očigledno da želi da gura napred...
Eh, Ana....sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPobogu kako je uspela da izgubi odmah svoj prvi servis gem na početku drugog seta?
Pa dobro je servirala pred kraj prvog...ccccc..
Znala sam da će ova mala da bude mina, ipak je osvojila prošle godine juniorski W i očigledno da želi da gura napred...
Eh, Ana....Arise, Serbia!
You fell asleep long ago,
And have lain in the dark.
Now wake up
And rouse the Serbs!
sigpic
Comment
Comment