Originally posted by FC Nadal
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Wimbledon 2013
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by FC Nadal View PostJa mislim da niko ne bi imao nista protiv Gonzaleza,Kifera i Baggysigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!
Comment
-
Originally posted by MarRF View PostGonzo je nanizao nekoga da bi dosao do finala....nego recite vi meni koji igraci su uopste Rafino godiste, iz sledece Novak i Muza ,ovi gore su Fedjina generacija..oni su stariji pet godina ....tako se to gleda. Dolazi se do zakljucka da oni nemaju konkurenciju....Fedja je imaoPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by MarRF View PostGonzo je nanizao nekoga da bi dosao do finala....nego recite vi meni koji igraci su uopste Rafino godiste, iz sledece Novak i Muza ,ovi gore su Fedjina generacija..oni su stariji pet godina ....tako se to gleda. Dolazi se do zakljucka da oni nemaju konkurenciju....Fedja je imao
Comment
-
http://www.atpworldtour.com/Players/...=H377&oId=F324
http://www.atpworldtour.com/Players/...=H377&oId=N409
ako je h2h merilo ko ce biti najbolji teniser ikada, onda ne znam...
brojke govore sve a one su na federerovoj strani
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View Post1983. i 1984. se jednostavno nisu radjala deca za tenis, i pored svega vidjenog na terenu tih godina. 1985-1987 par vrhunskih igraca i jos par Top 10 materijala, pratili su ih duh Cilic i Del Potro i tu se prica zavrsava
posto si najjaci za tenisku istoriju i pracenje svega i svacegau tenisu iskopaj nekog AMERA materijal za osvajuanje GS posle Roddika?
Comment
-
Ode tema W 2013, tamo gde uvek vecina i zavrse, pricom o teniskoj velicini R.Federera njegovom prime-u , kada je izgubio u 2 kolu ovog turnira, nesto malo uzdrzanih komentara se uglavnom preselilo na fan temu, kako i biva posle poraza ,ovde se bar veoma malo ispratio turnir od strane vecine njegovih navijaca , Novace sta ucini
NI uz duzno postovanje cini se da si decije naivan ako si drugacije razmisljao.
Prava je steta sto se Jo povredio u ranoj fazi turnira, verujem da bi bar u nekoj od svojih partija prikazao kvalitetan i uzbudljiv tenis na travi za kojim svi zude, jer i Jo-u polako istice vreme.Janowic mora dosta raditi na procentu prvog servisa , kretanju i izboru udaraca na ovoj podlozi.Nije iskljuceno da se to desi do sledeceg W.Dodog je prijatno iznenadio, od odlicnog Youzneg sam ocekivala kvaltetniju partiju jer me u Halle-u bas dojmio igrom.
Ovako ostaje mec Djok/Del ako ne najkvalitetniji onda najzanimljiviji mec turnira. I naravno Andy -master igre na travi od OI 2012.Similis simili gaudet
Comment
-
Da, to su te vedete medju kojima je samo Soderling igrao GS finale. Za Ancica mi je recimo mnogo krivo ali sta da se radi
Bojim se da su se Amerikanci previse kasno osvrnuli na teniski globus, posto je Andre jos bio tu a Endi igrao sjajno.. da su tada reagovali mozda bi situacija vec sada bila bolja a ovako je pitanje kada ce njihovi rezultati prelaska ogromnog broja juniorskih i Fjucers turnira na sljaku doneti plodove. Mislim da nema nacina da na US Openu 2018. ne lamentuju o 15 godina bez Grand Slam titule, ali ce u svakom slucaju biti spremni kada tenis oko 2020. krene od nulePancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Ima i do "zaostale" škole, barem što se tiče tenisa kakav se igra u ovoj eri, podlogama etc... Servis-forhend je prolazio, sada u prvi plan na vidjelo izlaze neke druge "kvalitete""Postoji jedno nepisano tenisko pravilo koje kaže sljedeće - ako vidite da loptica ide vani, onda je pustite da ide vani"-- Mićo Dušanović - finale Wimbledona 07.07.2013. godine.
Comment
Comment