Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pa normalno da ga je neko morao da dobije, uvijek je lakše dobiti igrača koji nema GS već onoga ko je višestruki šampion

Ideš u krajnost, niko od nas nije ni rekao da on ne bi osvajao, samo ne u toj mjeri kao tad. Tenis je sve više fizički sport, teren se sve više skraćuje, i da je rođen koju godinu kasnije ne bi mogao povezati 3-4 godine u kontinuitetu. Teško da će to iko više napraviti u doglednoj budućnosti, osim ako se podloge naglo ne ubrzaju, u šta sumnjam zbog sve jačih udaraca. Tenis će sve više i više biti naglašen na snazi, ovo sad nije ništa kakve će se izmjene igrati za 10-15 godina, biće još jači intezitet, a svaka mrtva lopta kakve sad igra Škot će biti ubijana kao da je nikad nije ni bilo

Comment

• Rogerov problem dominacije 04-07 je sto je sam bio iznad svih za najmanje 2 koplja i ne zato sto su ostali bili slabi vec sto je on bio prejak za njih kao recimo Mari na W ove godine jedino ko je realno mogao da stvori problem Rogeru povremeno su Nalbi i Marat ali nazalost nisu imali kontinuitet koji imaju Rafa i Novak,a sad i Mari.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
        Pa normalno da ga je neko morao da dobije, uvijek je lakše dobiti igrača koji nema GS već onoga ko je višestruki šampion

Ideš u krajnost, niko od nas nije ni rekao da on ne bi osvajao, samo ne u toj mjeri kao tad. Tenis je sve više fizički sport, teren se sve više skraćuje, i da je rođen koju godinu kasnije ne bi mogao povezati 3-4 godine u kontinuitetu. Teško da će to iko više napraviti u doglednoj budućnosti, osim ako se podloge naglo ne ubrzaju, u šta sumnjam zbog sve jačih udaraca. Tenis će sve više i više biti naglašen na snazi, ovo sad nije ništa kakve će se izmjene igrati za 10-15 godina, biće još jači intezitet, a svaka mrtva lopta kakve sad igra Škot će biti ubijana kao da je nikad nije ni bilo
        A da li si ti procitao jedan clanak gde neko osporava Nadalovu dominaciju na sljaci i gde govore da je on sve to osvojio zato sto nije imao konkurenciju?
        o tome ti ja pricam, dvostruki standardi...
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Jesam, na forumu više puta Dobijao je Goaterera, a usput su tu bili Puerta, Ljubo, Hewitt, Moya, Novak, Almagro. Valjda je suština u tome što su Goatereru igrači kao Hewitt i Roddick bili glavna i zadnja prepreka, a Nadalu Goaterer. Kako neko da mu ospori nešto a dobio najtrofejnijeg igrača u OE Vjerovatno su to razlike zašto se ne pominje, to je jedino razumno objašnjenje.

Comment

• Na forumu, to se ne racuna
            izgleda da jedina ja ovde vidim nelogicnost Fedu se osporavaju titule, zato sto je isao preko Rodika, Hjuita itd., ali se Nadalu ne osporavaju zato sto je isao preko istog tog Feda
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• On je bolji od njih, pokazalo se dosta bolji, automatski teži protivnik za osvojiti turnir

Comment

• Ja ne znam kako to Federer preko Nadala nije isao. Od kad je Nadal uzeo svoj prvi slem, Federer ih je 13 osvojio. Nesto preko Nadala, a ostalo... Ne znam gde je Nadal bio, valjda je bio previse zauzet porazima od tih istih likova.
                Last edited by ; 08-07-13, 14:24.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                  Sam si rekao ne smijemo ni zaviriti u 85-88, a to su generacije koje pripadaju ovima o kojima pričaš, zaboravio sam navesti Del Potra. Krenuo si sa omalovažavanjem tenisera i igre još od juče u toku finala, a možda i ranije. Sam si naveo Gasqueta, a Goaterer u primeu preko njega osvajao Masterse.
                  Nisu baš ti igrači stalno dolazili u završnice, imali su neke svoje dionice ali nije tu bilo kontinuiteta, mnogo su propadali za razliku od ove trojice navedenih. Sam Nadal ima više GS od njih 4, pa ne znam kako uopšte možeš da porediš takve stvari.

Bojana, pa prelazio je preko tvog miljenika, sasvim dovoljno Ja ne mislim da je lako dobiti Goaterera ni na jednoj podlozi u prime periodu, a svaki put je morao preći preko njega, jedino bi se 2010 mogla osporiti, tu se okupilo i kuso i repato. Suština je da je lakše preći preko 5 igrača Del Potro, Berdych, Roddick, Hewitt, već preko jednog Goaterera, Nadala, Novaka...Novak bi 5 Berdycha izbacio na ovom turniru, ali ne i Škota. Da je Verdasco izbacio Škota, Novak bi osvojio W ovako jadan.
                  Omalovazavanje sa moje strane ....nesto si brate tu pobrkao..
                  A godine surove dominacije nisu znacile da drugi nisu imali kvaliteta, jednostavno je on bio za 2 klase bolji....Nikom nije bilo interesantno gledati tenis gde jedan igrac sve osvaja i gde se unapred zna pobednik. Sto je jos vaznije sponzori su poceli da se malo gube....Trebalo je nesto uciniti i ucinjeno je. Njegova ahilova peta , Rafa....Podloge su se usporile, dobilo se rivalstvo koje je zaludilo planetu i sve nas ovde na forumu....FEDAL je izmuzen maksimalno, gledanost dostigla neslucene razmere...sve to se poslednjih godina pretvorilo u BIG4 , sa tendencijom da se pretvori u Djoko/Mari....E sada sta ce doneti buducnost videcemo.
                  Last edited by MarRF; 08-07-13, 14:29.
                  sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Inace, zaboravih da kazem. Gledajuci uvodne emisije pred mec, i na SK i na B92, nisam mogao da se otmem utisku koliko nam umerenosti fali na ovim prostorima. Novak sigurno dobija 3:0, bla bla bla. Ovi na B92 pogotovo, sprdali se jos. Zbog takvih mi je posebno drago sto je Marej pobedio.

Comment

• Gotovo je, sta je tu je. Sad se prebacimo na USO seriju i nadajmo se novim titulama Treba navijati za Novana na Cinciju, jos mu taj masters nedostaje, pa posle stize USO, kojeg mora da osvoji!!
                      link

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Malo igre brojeva, Marej postao prvi Britanac koji je osvojio Wimbly poslije 77 godina, datuma 7.7

Comment

• Sedmog dana u sedmom mesecu, sedma titula. Ponadah se u ovaj sled brojki
                              Jednako je zanimljiv ovaj sled, kao i stecena fobija ka brojevima vecim od 100.
                              sigpic

Comment

• steta sto je novak izgubio, al treba gledati pozitivno, marak nije morao da plese sa bartoli...

Comment

Working...
                                X