Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jasta bi, dao bi 3 olimpijade za jedan Wimbledon

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Ne znaci ni da ih ne bi savladao.
      Obojicu teze nego Novaka....na ovoj podlozi
      sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

To je prilicno pojednostavljeno gledanje na stvari.

Prvo, Lendl efekt se nije potuno osjetio. Drugo, mjesec dana kasnije je na istom terenu Federer ostao kratkih rukava. A budi uvjeren da bi Federer dao taj Uimbldon za Olimpijadu. Trece, ko zna kako bi se onaj proslogodisnji mec zavrsio da nije navucen krov.
        Odakle ti ideja da bi Fed dao Wimbledon za zlato na OI?
        Ja sam ubedjena da ne bi, posto se zna koliko njemu znaci W, tom pobedom se vratio na prvo mesto, oborio rekord po broju nedelja, plus je izjednacio Samprasov rekord po broju osvojenih Wimbledona.
        Mozda je sad zlato na OI malo bitnije, ali svi znamo da su slemovi ono sto je najbitnije u tenisu.
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Nema sanse da bi dao W za OI. Ima srebro i zlato (doduse u dublu).
          Dayman (a-a-ah...)
          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
          Champion of the sun (a-a-ah...)
          You're a master of karate and friendship
          For everyone

Comment

• Originally posted by shminka View Post
            Ne mora on dijeliti GSove sa Andyjem...Rafa i Roger nisu
            Pa Andy je drugi igrac od prosle godine,to se ne moze porediti.Isto kao sto je Novak drugi igrac nakon 2011,prosto

Comment

• Originally posted by jablan View Post
              cestitam svim endijevim navijacima, i iskreno da vam kazem, zaista sam srecan sto je zabac dva puta u roku od jednog meseca razbijen i vijerujem da nikada vise nece osvojiti grand slam, jer i te turnite sto je osvojio su bile rezultat nadalovim cestim povredama, federerovom staroscu i endijevom nedostatku samopuzdanja
              Lomim se izmedju dva. Ne zamjeri sto ne mogu da se odlucim.

sigpic

Comment

Jasta bi, dao bi 3 olimpijade za jedan Wimbledon
                Sve na kojima je ucestvovao bi dao za W...silver je njemu bio vise nego dovoljan
                sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

Jasta bi, dao bi 3 olimpijade za jedan Wimbledon
                  To ti se samo cini! Olimpijada je postala 5. najvazniji turnir. Daleko vazniji od 6. I tek korak iza 4. GS-a.

Comment

• @ Vladane, ipak prvi.
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

To ti se samo cini! Olimpijada je postala 5. najvazniji turnir. Daleko vazniji od 6. I tek korak iza 4. GS-a.
                      Nikad, to je samo kod momaka kod kojih je patriotizam bas izrazen. OI jeste nesto posebno u gotovo svim sportovima ali u tenisu to nikad nece biti. Kao ni u fudbalu.
                      sigpic

Comment

Vazniji je zavrsni masters, a OI su mozda malo vazniji od mastersa, daleko su OI od 5. najvaznijeg turnira.
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• Wimbledon je Wimbledon. Olimpijada nikad u tenisu nece biti ni blizu vazna kao GSovi

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                            Odakle ti ideja da bi Fed dao Wimbledon za zlato na OI?
                            Ja sam ubedjena da ne bi, posto se zna koliko njemu znaci W, tom pobedom se vratio na prvo mesto, oborio rekord po broju nedelja, plus je izjednacio Samprasov rekord po broju osvojenih Wimbledona.
                            Mozda je sad zlato na OI malo bitnije, ali svi znamo da su slemovi ono sto je najbitnije u tenisu.
                            Koliko ga je citam bi dao. Naravno, to on nece javno reci. Ali ajde, dozvoljavam da sam u krivu.

Inace Federer bi sa Olipijadom i finalom Uimbldona, jednako dosao do prvog mjesta. ne bi bilo 302 nedjelje nego 292 ali bi stigao.

Comment

• OI je Role i ispromovisao u vazan turnir otkad je postao Role naravno, dotada je to bila feshta po OI selu...

Comment

Diskotovali smo kod kojeg broja ce da se zaustavi. Ocekujem da ce to biti 11. Maksimalno 13. Kako drugo moze biti kad moras da ih dijelis sa Marijm i Nadalom, a ranije si morao sa Federerom i Nadalom.
                                Pitanje je da li je 'peak Murray' opasniji po Novaka od post 2008 verzije Federera. Lendl je, nakon što je taktički usavršio igru bio teži protivnik McEnrou od Borga, iako je Švedo bolji igrač.
                                “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

Working...
                                X