Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma taj nedostatak zlata u singlu je vazan samo ljudima koji traze dlaku u jajetu

Comment

• Novak je cudo.
      Reanimira porazom Fedalovce i vrati ih u zivot.
      sigpic

Comment

• Dao bi sve medalje sa OI, cak i zlato u singlu za onaj USO 2009. Sa tim peharom bi imao 4 vezana GS-a ;)
        Dayman (a-a-ah...)
        Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
        Champion of the sun (a-a-ah...)
        You're a master of karate and friendship
        For everyone

Comment

• Originally posted by MarRF View Post
          Da boluje, to je covek koji mu sedi u boksu sve vreme..Ne treba to plasirati odmah u medije mogli su reci i sutra...Inace sto se Andija tice ja iskreno mislim da je to jedan kulturan momak koji nikada nije imao nekih ispada i izuzetno je korektan prema protivnicima. Nije se odnosilo na njega nego na pomamu Britanaca. Andiju kapa dole i svim drugim momcima , velike pare oni doniraju ljudima

Milo mi je shto se ne odnosi na to jer ne bih da mijenjam mishljenje o tebi a shto se plasiranja u medije tiche sasvim je svejedno kad,danas ili sjutra,bitno je da je to uradio
          SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Ne zaboravljam.

To Rodzer voli da istakne, da ima zlato na Olimpijadi u dublu. Siguran znak da ga i te kako boli sto nema zlato u singlu.

Za unuke je vjerovatno svejedno u dublu ili singlu. Ali za ono sto Rodzer hoce, da bude najveci igrac tenisa u svakom pogledu, Olimpijada u singlu je nesto sto nedostaje.
            A DC , nema ni to....ma dao bi on svih 7 za to dvoje
            sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              KAko hladan, tapse i jos se i nasmesio, kud ces vise?
              Mozda malo prelazi granicu dobrog ukusa,bar sto se mene tice

Normalno da Fedu fali zlato sa OI,ali eto ne moze ni on sve imati i Rafi fali WTF

Comment

• Roger je svakako najveci igrac svih vremena, to niko ne moze da pobije. U tenisu se zna sta je najvaznije, a on tih najvaznijih ima najvise. Kad ga neko stigne po broju Slamova onda ce moci da mu se osporava da ja najveci.
                Zato je vrlo vazno da Andy nastavi da radi, on ukoliko ne trenira ludacki nema sta da trazi i Nadal ce tesko do rekorda pored Novaka i Andya, a nadam se da ce USO uzeti Roger ukoliko Novak ne dodje do titule. Dvije uzastopne godine da svi uzimaju po Slam, to bi bilo sjajno.
                sigpic

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                  Ma taj nedostatak zlata u singlu je vazan samo ljudima koji traze dlaku u jajetu
                  Imali boljeg opisa za Rodzera Federera?

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                    vrati ih u zivot.
                    Čuven po tome, Re Animator
                    "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Roger je svakako najveci igrac svih vremena, to niko ne moze da pobije. U tenisu se zna sta je najvaznije, a on tih najvaznijih ima najvise. Kad ga neko stigne po broju Slamova onda ce moci da mu se osporava da ja najveci.
                      Zato je vrlo vazno da Andy nastavi da radi, on ukoliko ne trenira ludacki nema sta da trazi i Nadal ce tesko do rekorda pored Novaka i Andya, a nadam se da ce USO uzeti Roger ukoliko Novak ne dodje do titule. Dvije uzastopne godine da svi uzimaju po Slam, to bi bilo sjajno.
                      Sta panicis Vladane,srce ce te udariti.Upisi Rafi 3 GS na RG,i upisi mu bar 1-2 na ostalim podlogama i Fed je u velikoj opasnosti

Comment

• Ne bih rekao da je on bas takav NI...pogotovo ne u zadnje vrijeme

Rafa vise nece osvojati GSove

Comment

• Sve zavisi od koljena, mozda ce na kraju ove sezone okoncati karijeru. Na ostalima tesko ako ova dvojica budu na nivou, jedino taj RG.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
                            Sta panicis Vladane,srce ce te udariti.Upisi Rafi 3 GS na RG,i upisi mu bar 1-2 na ostalim podlogama i Fed je u velikoj opasnosti
                            Mozemo da se kladimo da Nadal nece osvojiti jos 3 RG-a, 2 su mu maksimum, cak mislim da ce osvojiti jos samo jedan.
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Sva kuckanja u skladu sa temom.
                              Ajmo malo o problemima sa brojevima vecim od 100.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by NI View Post
                                Imali boljeg opisa za Rodzera Federera?
                                Pa jes Role dlakav nije da nije
                                sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

Working...
                                X