Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by FC Nadal View Post
    To su sve protivnici koje je Feddy pobjedjivao u GS finalima i polufinalima, i mislim da je Ferrer za njih masina
    Zato ga svi zele valjda u svojoj sekciji....pa se o zrebu najvise raspravlja
    sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by MarRF View Post
      Zato ga svi zele valjda u svojoj sekciji....pa se o zrebu najvise raspravlja

Ja mislim da niko ne bi imao nista protiv Gonzaleza,Kifera i Baggy

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
        Ja mislim da niko ne bi imao nista protiv Gonzaleza,Kifera i Baggy
        Gonzo je nanizao nekoga da bi dosao do finala....nego recite vi meni koji igraci su uopste Rafino godiste, iz sledece Novak i Muza ,ovi gore su Fedjina generacija..oni su stariji pet godina ....tako se to gleda. Dolazi se do zakljucka da oni nemaju konkurenciju....Fedja je imao
        sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Mnogo ljudi je je ispljuvalo Marion Bartoli sto je osvojila Wimbledon a da nije pobedila ni jednu igracicu iz prvih 10 , a koga je Marej pobedio na turniru to niko ne spominje?
          Last edited by djkov; 08-07-13, 00:52. Reason: greska u kucanju

Comment

Gonzo je nanizao nekoga da bi dosao do finala....nego recite vi meni koji igraci su uopste Rafino godiste, iz sledece Novak i Muza ,ovi gore su Fedjina generacija..oni su stariji pet godina ....tako se to gleda. Dolazi se do zakljucka da oni nemaju konkurenciju....Fedja je imao
            Potpuni slom koji se mladim igracima dogodio pocevsi od nesretne generacije 1989. je nezapamcen u istoriji tenisa, nakon Delpa je sve stalo a on puni 25 godina uskoro. Sad neka neko pogleda kakvi su likovi iskakali svake godine Lendlu i Mekinrou, drski, talentovani i bez ikakvog straha od njihovih imena ili uspeha, o Konorsu da ne pricam jer se onaj tukao sa svima izmedju Borga i Agasija
            Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal

sigpic

Comment

• 86. godiste . A. Beck,Kamke,Istomin,Andujar, Anderson ....Gaske
              87......Fonjini i Beluci...L. Majer
              u 85 i 88 ne smete ni zaviriti...

Comment

Ovo je vec smesno sto se pise, nisam hteo da ulazim u ovu diskusiju konkurencije al moram reci samo ovo, kako da Novak i Mari osvoje GS titule pre recimo 2008 kad imamo fedal teror od 2005/2008 gde je bio uspeh uci u polufinale ili finale sa 20 godina sto im je i povremeno uspevalo al sanjati o osvajanju titule na GS trebali su cekatu priliku kao Novak na AO sa Rovitim Rogerom i Congom koji je iznenadio Rafu kao Staky Rodju ove godine uvek ima konkurencija i biti ce samo je pitanje kome se kako otvore zvezde a Mariju su se poklopile na ovogodisnjem Wimbledonu na najpovoljniji nacin za njega.

Comment

• http://www.atpworldtour.com/Players/...=H377&oId=F324

http://www.atpworldtour.com/Players/...=H377&oId=N409
                  ako je h2h merilo ko ce biti najbolji teniser ikada, onda ne znam...
                  brojke govore sve a one su na federerovoj strani

Comment

• Originally posted by shpageti View Post
                    Sad cemo da vidimo,ja sam rekao Memo ili Sha a tvoja skwo je tipovala na Stankicu,evo josh koji min znacemo ;)
                    ..Memo..bolje da si uplatio,kao sto si hteo..
                    sigpic

Comment

• 1983. i 1984. se jednostavno nisu radjala deca za tenis, i pored svega vidjenog na terenu tih godina. 1985-1987 par vrhunskih igraca i jos par Top 10 materijala, pratili su ih duh Cilic i Del Potro i tu se prica zavrsava

sigpic

Comment

• Originally posted by ClayWarrior View Post
                        1983. i 1984. se jednostavno nisu radjala deca za tenis, i pored svega vidjenog na terenu tih godina. 1985-1987 par vrhunskih igraca i jos par Top 10 materijala, pratili su ih duh Cilic i Del Potro i tu se prica zavrsava
                        ClayWorrior,
                        posto si najjaci za tenisku istoriju i pracenje svega i svacega u tenisu iskopaj nekog AMERA materijal za osvajuanje GS posle Roddika?

Comment

• CW, jeli to Sepi, Koli, Monaco, verdasco, Tipsa....

Comment

• Ode tema W 2013, tamo gde uvek vecina i zavrse, pricom o teniskoj velicini R.Federera njegovom prime-u , kada je izgubio u 2 kolu ovog turnira, nesto malo uzdrzanih komentara se uglavnom preselilo na fan temu, kako i biva posle poraza ,ovde se bar veoma malo ispratio turnir od strane vecine njegovih navijaca , Novace sta ucini
                            NI uz duzno postovanje cini se da si decije naivan ako si drugacije razmisljao.
                            Prava je steta sto se Jo povredio u ranoj fazi turnira, verujem da bi bar u nekoj od svojih partija prikazao kvalitetan i uzbudljiv tenis na travi za kojim svi zude, jer i Jo-u polako istice vreme.Janowic mora dosta raditi na procentu prvog servisa , kretanju i izboru udaraca na ovoj podlozi.Nije iskljuceno da se to desi do sledeceg W.Dodog je prijatno iznenadio, od odlicnog Youzneg sam ocekivala kvaltetniju partiju jer me u Halle-u bas dojmio igrom.
                            Ovako ostaje mec Djok/Del ako ne najkvalitetniji onda najzanimljiviji mec turnira. I naravno Andy -master igre na travi od OI 2012.
                            Similis simili gaudet

Comment

• Da, to su te vedete medju kojima je samo Soderling igrao GS finale. Za Ancica mi je recimo mnogo krivo ali sta da se radi

Bojim se da su se Amerikanci previse kasno osvrnuli na teniski globus, posto je Andre jos bio tu a Endi igrao sjajno.. da su tada reagovali mozda bi situacija vec sada bila bolja a ovako je pitanje kada ce njihovi rezultati prelaska ogromnog broja juniorskih i Fjucers turnira na sljaku doneti plodove. Mislim da nema nacina da na US Openu 2018. ne lamentuju o 15 godina bez Grand Slam titule, ali ce u svakom slucaju biti spremni kada tenis oko 2020. krene od nule

sigpic

Comment

• Ima i do "zaostale" škole, barem što se tiče tenisa kakav se igra u ovoj eri, podlogama etc... Servis-forhend je prolazio, sada u prvi plan na vidjelo izlaze neke druge "kvalitete"
                                "Postoji jedno nepisano tenisko pravilo koje kaže sljedeće - ako vidite da loptica ide vani, onda je pustite da ide vani"-- Mićo Dušanović - finale Wimbledona 07.07.2013. godine.

Comment

Working...
                                X