Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by juventus View Post
    Cini se da Novak nece zapinjati sa treniranjem dok ga neko opasno ne pritisne u borbi za broj 1.poziciju, uljuljkala ga je ova velika bodovna prednost nad rivalima i jedva cekam da vidim odgovor kad mu gori pod nogama, to ce ga verujem malo trgnuti iz ove letargije jer izgleda da mu ovi njegovi pricaju samo ono sto on zeli cuti a malo onih neprijatnih stvari koje trenutno ne idu kako valja
    O tome pricam sve vreme Juve, a i ti kao i ja smo vatreni navijaci Novaka ali sve se plasim de ce i na USO da ispadne u SF i to od Rodje koj ce da se vrati jos jednom, jer je covek mentalni dzin i igrace on koliko i Haas Novak je sad ranjiv i uljuljkan, a to je najgore i dok on svati ode i USO.

Comment

• Originally posted by MarRF View Post
      Dajte Feda u njegovom prajmu i dajte mu danasnje igrace....osvajao bi sve redom..osim RG. Gospode da su mu protivnici bili Verdasko ,Janovic, Ferer, Tipsa.
      Pa danas se bre 1. teniseru najvise pominje kao kamen spoticanja Tomi pre finala.. C- mon
      Falla, Bogdanovic, Grosjean, Karlovic... Jace dosta
      Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Originally posted by Rossini View Post
        e jbg......a Stance pobedjuje..trebao si licno otrcati na salter!!..moja "skwo" je izgleda nepogresiva....tako je bilo i danas,tipuj Mareja,izgubice Novak..rekoh ja,sta znas ti ko je Marej uopste,ajd za Novaka si cula naravno..na to ce "skwo",igraju u Engleskoj a ti Englezi ce se uvek praviti "englezi"..ispade da je u pravu,nazalost..
        Pozdravi skwo a meni preostaje da pizduckam shto ne otrchah do kladionice josh oko 5 popodne mozda bi tada prihvatili opkladu
        SignaturE se cheka ...sigpic

Comment

• Originally posted by Navras View Post
          Falla, Bogdanovic, Grosjean, Karlovic... Jace dosta
          Ovo nisu top igraci...a ovi gore izuzev poljaka su svi redom nosioci svojih cetvrtina u poslednjim godinama
          Zameni ta imena sa Rodik , Hjuit, Ferero, Safin, Agasi, Davidenko,Ljubo, Blejk, Rafa....ukljuci sve danasnje top 10 i eto ti odgovora ko koliko omalovazava...
          zaboravih Nalbija i Moju .a to ipak nije u redu...Korija je nazalost trajao prekratko
          Last edited by MarRF; 08-07-13, 00:31.
          sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post
            Na ovo sam zaboravio da odgovorim.Ja ne znam kako je neko mogao ocekivati sezonu 2011 da se ponovi,jer se jednostavno mora imati malo srece da se to desi SF USO 2011,i Nadal je imao takvu jednu sezonu e sad Fed je imao vise takvih sezona ali Gonzalez,Rodik Hewitt i ostala druzina su razlog toga.

Jer Novaku nije lagano,i on bi sigurno sve osvajao da igra u prajmu od 04-07 godine.Svaki GS je prica za sebe,na svakom GS drugi igrac iz velike cetvorke zapne ima jednostavno veci voljni momenat i mnogo drugi stvari tako da su ova dva GS sasvim realna

EDIT: Ovim ne omalovazavam Fedove GS titule vec kazem da bi tesko uzimao 3 po 3 svake godine da je imao ovakve igrace
            Fali ti MARAT SAFIN jedan od mojih omiljenih tenisera, zbog harizme

Comment

• Originally posted by salinjo90 View Post
              O tome pricam sve vreme Juve, a i ti kao i ja smo vatreni navijaci Novaka ali sve se plasim de ce i na USO da ispadne u SF i to od Rodje koj ce da se vrati jos jednom, jer je covek mentalni dzin i igrace on koliko i Haas Novak je sad ranjiv i uljuljkan, a to je najgore i dok on svati ode i USO.
              U pravu si sto se tice navijanja ,cak sam i sam sebi pozeleo Novakov pehar za rodjendan ove godine ali sam vec nakon Haasa video da nesto ne stima u igri i da sa takvom igrom nema sta da trazi protiv Endija i na zalost bio u pravu iako su me mnogi Novakovi navijaci kritikovali zbog toga ,iako zalim sto sam bio u pravu ali tako dozivljavam svaki njegov nastup na GS moze i lose da pocne al se igra podizala u svim segmentima igra u svakom kolu i to razliciti segment igra a na ovom W sem servisa i riterna do finala nista nije odradjeno kako valja ,nazalost

Comment

Ovo nisu top igraci...a ovi gore izuzev poljaka su svi redom nosioci svojih cetvrtina u poslednjim godinama
                Zameni ta imena sa Rodik , Hjuit, Ferero, Safin, Agasi, Davidenko,Ljubo, Blejk, Rafa....ukljuci sve danasnje top 10 i eto ti odgovora ko koliko omalovazava...
                Isao sam metodom slucajnog uzorka bas kao i ti Sad vidim da si u pravu, najjaca era u istoriji tenisa

Comment

Isao sam metodom slucajnog uzorka bas kao i ti Sad vidim da si u pravu, najjaca era u istoriji tenisa

Zaboravio je Bagdatisa,Kifera,Gonzalaza
                  Last edited by DinoFC; 08-07-13, 00:34.

Comment

• Konkurencija = ozbiljni igraci, favoriti na GS turnirima...danas 4
                    Prije...??? Osim Feda samo tinejdzer Nadal na RG.

Comment

Slucajan uzorak...a ne. To su protivnici na putu do osvajanja GS ovima u prajmu
                      sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Da budem jasan ovim hocu samo da kazem ove price oko dominiranja i uzimanja GS sakom i kapom,i cudjenja sto Novak niije uzeo sve u ove dvije godine.Ni sada izvan da kazem TOP 10 nema mnogo toga vrijedno pomena ali bar ima vise igraca koji mogu osvojiti GS sto jednostavno tada nije bilo

Comment

• Lupanje prazne slame - svrsishodan posao od pamtivijeka.
                          "Postoji jedno nepisano tenisko pravilo koje kaže sljedeće - ako vidite da loptica ide vani, onda je pustite da ide vani"-- Mićo Dušanović - finale Wimbledona 07.07.2013. godine.

Comment

• Originally posted by FC Nadal View Post

Zaboravio je Bagdatisa,Kifera,Gonzalaza
                            I oni su jaci od Monaka, Ferera, Verdaska i co...

Comment

Slucajan uzorak...a ne. To su protivnici na putu do osvajanja GS ovima u prajmu
                              Pazi stvarno, nisam obratio paznju

Comment

I oni su jaci od Monaka, Ferera, Verdaska i co...
                                To su sve protivnici koje je Feddy pobjedjivao u GS finalima i polufinalima, i mislim da je Ferrer za njih masina

Comment

Working...
                                X