Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Vladan View Post
    Ne bih rekao da je tako, Haas je igrao kao prilicna pizda, posebno kad se lomilo, slajsovao, usporavao ritam i cekao da mu greska padne sa neba, a "trkac" je imao 20-ak vinera vise
    Ih, tesko imati 20 vinera vise protiv starca, pa ne moze on bas za svakom loptom da potrci
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Tri pobjede Haas ima protiv Novaka, sve tri su dosle kad je Novak bio los. 2009. promjena reketa, bez servisa igrao svo vrijeme, a onaj mec u Miamiju je sramotan, i tada sam rekao, sigurno jedan od najgorih Novakovih od kad ga pratim, preko 30 neiznudjenih za tako malo gemova. Haasu treba da je Novak los da bi ga dobio, to je jednostavno tako. Nema to veze ni sa godinama ni sa bilo cim drugim, razlika u klasi je prevelika.
      sigpic

Comment

• Razlika u kvaliteti nije prevelika samo u komentarisanju zrijeba

Comment

• Tri puta ga je Haas dobijao ,previse cesto da bi bilo slucajno.I to sve poslije 30-e godine.

Razumijem da moras malo iskontrirati svima ali malo ides u potcjenjivanje covjeka koji ima 35 godina

Comment

• Ne potcjenjujem ga, uzivam u njegovom tenisu, pratim ga od prije novog milenijuma
            Kad Novak ovako izadje na teren vidis i sam, ni do seta ne moze. 2006. je imao manje od 30 pa ga je dijete dobilo 3:0
            Ovako ga je i Roger razvaljivao na Wu i travi generalno, nije najveca klasa, nikad nije bio niti ce ikad biti, nije to sramota reci. Otkine ponekad poneki mec i to je to, ali mora to da bude los dan protivnika.
            sigpic

Comment

• Dobra je ova fora sa starcima.
              Kad ga nalupas, jaka stvar, nalupati starca.
              Ako kojim slucajem starac pobedi, onda si mukica jer te bije starac.
              sigpic

Comment

• Eki,gledao ga 1999.Svaka cast.

Iznenadjenje je sto je veci otpor pruzio na sljaci nego na travi.Ali je usao u mec sa velikom dozom respekta prema Novakovoj defanzivi i passing shotovima i skroz malo je to forsirao.I bukvalno je upao u Novakovu kolotecinu iz koje se nije mogao izvuci.To je neki moj pogled na mec

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                  Dobra je ova fora sa starcima.
                  Pa to je kao fora sa Nadalom i kolenima, ako pobedi junak, a ako izgubi mukica bole ga kolena, win win situacija

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Danas ga nije dobila nikakva defanziva, ako je neko bio defanzivan to je on.
                    sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Pa to je kao fora sa Nadalom i kolenima, ako pobedi junak, a ako izgubi mukica bole ga kolena, win win situacija
                      Pusti Rafaela uteko mu bik, savato Milku, cudo ispalo.
                      Nego valja li to za glavu, daj jedan
                      sigpic

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                        Danas ga nije dobila nikakva defanziva, ako je neko bio defanzivan to je on.
                        Pa to ti govorim.Haas je pokusao u par navrata totalni napad ali je Novak to odbijao i onda je prelazio u slajsovanje i prebacivanje u kojem realno nema sanse.Tako ja to vidim

Comment

Dobra je ova fora sa starcima.
                          op prc giverzn zajn

Originally posted by pecaros View Post
                          A jel se to pije da prođe glava
                          Last edited by Torima; 01-07-13, 22:28.

Comment

• Hvala FC za avatar, jer očekujem da ispada... pošto kako koga staviš.. taj ode
                            sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ne moze napadati kad je servis radio protiv njega, pogodi prvi, a onda mu se vrati brza lopta pod noge. I tako cijeli mec.
                              sigpic

Comment

kako da ne valja, vidis kako je meni lepo

izvoli

fukitol2.jpg

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X