Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2013

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da ono "pozdravljanje" na mreži je bilo baš odvratno i nepotrebno od strane Poljakinje. A kako su se dve prethodne polufinalistikinje lepo pozdravile i to više puta...

Ziki i Kata na Kristinu i Nestora u 1/2finalu verovatno sutra.
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Jel Ziki ikad dobio Nestora poslije prekida

Comment

• O da, više puta.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Nestor pojma nema ove godine, samo jedno finale i to u Barsi. Vrijeme je da se povuce.
          sigpic

Comment

• Originally posted by Gandalf View Post
            Ne mogu da gledam nekog ko u mecu na travi u proseku ima 5 vinera.
            Naravno da svi volimo napadački tenis, ali i ono nekontrolisano i siledžijsko ispucavanje što u aut, što u mrežu, bez razmišljanja..samo BENG..
            Poljakinja ima veliku manu a to je slab udarac.. koji god, slab bez snage.. o servisu da ne pričam... drugi servis 109 km/h
            sigpic

Comment

• Steta sto nece poslusati savjete teniskih fanova i povuci se

Sramota je za tenis da neko igra onako dosadno

Comment

• Zašto da se povuče? Oni Kristina (mlađa 21 godinu) igraju baš lepo...

Kakvi dosadno, ono je izuzetno pametno, ali slabašno
                sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                  Naravno da svi volimo napadački tenis, ali i ono nekontrolisano i siledžijsko ispucavanje što u aut, što u mrežu, bez razmišljanja..samo BENG..
                  Poljakinja ima veliku manu a to je slab udarac.. koji god, slab bez snage.. o servisu da ne pričam... drugi servis 109 km/h
                  Naravno, ne volim ni to da gledam, ali ako bih morao da biram biram manje zlo, a to je siledzijsko ispucavanje (bar se mec brzo zavrsi).
                  Dayman (a-a-ah...)
                  Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                  Champion of the sun (a-a-ah...)
                  You're a master of karate and friendship
                  For everyone

Comment

• Tako sto ima nevjerovatnu karijeru i ove godine je bas pao, sad je 22. igrac svijeta u dublu, 40 godina, ako ne moze do titula dubl igrac njegovog kalibra bolje da zavrsi karijeru.
                    sigpic

Comment

• Pravo da vam kažem, sve mi je jedno koja je od njih prošla.. a u finalu navijam za ovu manje atraktivnu, ko velim ceo će forum za Smeška...
                      sigpic

Comment

• Kazu i meni da se povucem, al ribe ne daju
                        sigpic

Comment

• Genijalna slika

Bartoli_0407_2.jpg

Comment

• Kad je kleknula očekivao sam da će poviti napred, baš me je bila iznenadila proslavljanjem pobede

Comment

• Zaboravio sam da hvalim moju macku Sabinu

Kako me obradovala ne'am reci!

Originally posted by Vladan
                              SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
                              :vinjaksmajli:

Comment

• Ovo stvarno nije u redu..
                                Originally posted by gokara
                                Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

Working...
                                X