Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Ako je istina ovo što je Bojana rekla, onda moraš biti neviđeni smećar da bodriš tim koji si napustio. On i Novak su u svađi već duže vrijeme, i uopšte me ne bi iznenadilo da je to posledica sukoba, a ne konkretno neisplaćenog novca. Kako god, ne možeš ostaviti sve po strani onda kada si najpotrebniji. To se tako ne radi u bilo kojoj oblasti života, sraman potez. Njemu je svakako tenis došao do grla, oborio je treninge već početkom godine jer mu se nije dalo, rezultati su vrlo brzo došli po svoje.
Svakako Ilija treba izaći sutra, bar da šanse pretvorimo u promile. Prije će on servisom dobiti Stepaneka, nego što će Lajović neznanjem. Mada je ovo ona priča, prije će Zvezda dobiti Reala nego Jedinstvo Ub
Comment
-
Originally posted by juventus View Post.... nakon Novaka da me neko pita pustio bi Iliju da odigra mec u transu kao protiv Federera na Wimbldonu pa neka i izgubi,ali po meni ima vece sanse nego Dule.Sa dobrim servisom i slicnom igrom moze praviti dosta problema lepom Radeku ,taj mec bi voleo da vidim za titulu,bez obzira sto Ilija ne igra cesto singl.Vera u trijumf zadnja umire ,sve dok postoji teorija trijumf je moguc.
Comment
-
Ma šta vam je, Nole otišao da se slika sa Miljanom.
Janko je ako se sećate rekao da neće da igra za reprezentaciju još protiv Belgije, a ni u Bojsiju nije igrao.Originally posted by gokaraValjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.
Comment
-
Seficina insajderska informacija me ostavila tako zatecenim da sam jos uvek u neverici.
Ako su pare problem neka je na cast i Savezu i Janku.
Neka se oni i dalje dice uspesima onih u koje nisu nista ulozili, neka se baskare u foteljama, slikaju za medije a mudrovanja neka prodaju nekom drugom.
Za Janka ne smem ni da pomislim da je njegov razlog izostanka fingiran. Naprosto ta vrsta ponasanja nije pojmljiva mom vaspitanju. Lazove ne podnosim.sigpic
Comment
Comment