Sad kreće medijska propaganda i demagogija Ozme i raznih Ozmića koji su se i danas istakli "Sutra po preokret" "Sve je na Dušanu, imamo šanse" bla bla bla.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Originally posted by proudNolee View PostI mene to zanima, bio je tu samo u početku prvog seta, zanima me koji je razlog da nije barem bio prisutan tu da ih bodri kada već nije igraosigpic
Comment
-
Originally posted by notorious View PostSad kreće medijska propaganda i demagogija Ozme i raznih Ozmića koji su se i danas istakli "Sutra po preokret" "Sve je na Dušanu, imamo šanse" bla bla bla.
Comment
-
A da prestanete sa komentarima koji su zaista nepotrebni ? Ok izgubili su. Ok tim nije slozan.
Sve se to vidi. Samo slepac ne bi video. Da. DC nije potreban Novaku u ovom stadijumu njegove karijere ali tesko da ce on odustati od toga. Mozda i hoce. Ali to bi bio mac sa dve ostrice.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by Duka View PostOtkud ti to??
A to mi lici na Tipsarevica.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Auuu,kakav smrad,da li je moguce..pa da li je moguce,znaci ne mogu da vjerujem!Znaci,jebeno ne mogu da vjerujem,da je trazio pare da bi igrao,i bezocno ovom kukalom narodu obrazlagao da je povreda u pitanju,a narod....boze,kako je meni zao ovog naivnog i napacenog naroda sto zivi za ovako nesto,da skandira tom istom tipsarevicu,a on....ahhahhaha kakva ameba!
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Bas ne razumem toliko unizavanje Janka.....pa cele prosle godine su on i Nenad drzali repku u sv. grupi. Da nisu vec bi se borili za opstanak ili povratak u svetsku grupu. Nije valjda da tako malo pamtimo....sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!
Comment
-
Originally posted by MarRF View PostBas ne razumem toliko unizavanje Janka.....pa cele prosle godine su on i Nenad drzali repku u sv. grupi. Da nisu vec bi se borili za opstanak ili povratak u svetsku grupu. Nije valjda da tako malo pamtimo....
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
Comment