Originally posted by Niksa
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Davis Cup
Collapse
X
-
Salatara je poslednjih nekoliko dana u Valjevu (valjda u okviru neke promotivne kampanje TSS-a po kojoj obilazi sve vece gradove u Srbiji i biva izlozena neko vreme ), tako da smo drugar i ja danas otisli da je vidimo. Pehar ko pehar , ali je postolje zaista impresivno. Interesantno da jos uvek na njega nisu ugravirani pobednici poslednje dve godine ... Moram sutra otici jos jednom da "tejkujem sam picture" uz njusigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostOk ti si upravu a svi na televizijama i na svim sajtovima(i stranim) nemaju pojma jer su rekli da ce da igra Nole , a i on sam je rekao
Comment
-
Originally posted by Igor Josifoski View PostZnaci sutra Lopez mora ali mora da dobije Fisha, to nije tako lako ali drugacije ne moze se. Mislim da kako bude god Ferrer igrao na brzim terenima, mora da nadje snage i da pobedi. Ako sutra Spanija vodi sa 2-0, to ce biti valjda dovoljno ali naravno tesko je do tome stici
1000. postFORZA MILAN!!
Comment
Comment