Nije mi se nešto dopala utakmica ali šta da se radi čekam veliku krađu protiv Mančestera na Vembliju ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Gangrena View Post2:1 za Mančester strelci Mesi,Čičarito i Runi
A juce su mogli dati Realu tri puta crveni,Karvalju dva puta,ali stoka nije htjela,jer su ih ubili u Madridu.
Adebajor je malo tukao onu djecicu,svaka mu cast.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostNisam skontao da pricas o finalu,ma nema sanse tu da pobjedimo,do 60.minute macemo igraca manje i onda ce nas dotuci.
A juce su mogli dati Realu tri puta crveni,Karvalju dva puta,ali stoka nije htjela,jer su ih ubili u Madridu.
Adebajor je malo tukao onu djecicu,svaka mu cast.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostAko cemo realno sanse vam nisu velike ni sa 11 igraca,mada cisto sumnjam da cete ovaj put ostati sa igracem manje zbog svega sto se izdesavalo.A ne zaboravimo da i vi imate kredita kod sudija,ne doduse kao cigani ali imate.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostMislim da je glupo da tako otpisujes Mancester,znas kako se igra finale,tu se ne rizkuje,nece ni barsa srljati,a Mancester je mnogo kvalitetniji od Reala u ovom trenutku,i vidicemo kao ce mali Pedro i Busket simuliirati kada ih Rio uhvati sa dresom dizati dok se previjaju
Neke ljude ne kontam koda je Manchester (Wigan) pa ga svi otpisuju
@ manda
Mancha uzima ligu sampionaLast edited by Rossonero; 04-05-11, 13:07.
Comment
-
Originally posted by manda View PostMislim da je glupo da tako otpisujes Mancester,znas kako se igra finale,tu se ne rizkuje,nece ni barsa srljati,a Mancester je mnogo kvalitetniji od Reala u ovom trenutku,i vidicemo kao ce mali Pedro i Busket simuliirati kada ih Rio uhvati sa dresom dizati dok se previjajusigpic
Comment
-
Prolslo finale se Fergi zeznuo,jer je kreno otvoreno na Barsu,a sada Mancester igra drugi stil,i vjerujem da ce Fergi da odgovori Barsi.
A da je Real bolji to je glupost,odbrana je losija,napad je losiji,i sredina je tu negdje.
Ozil,Di marija,Kedija,oni nisu dokazana igraci,za 2-3godine ce se viditi da li ce uspjeti,i da li ce postati zvijezde.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostProlslo finale se Fergi zeznuo,jer je kreno otvoreno na Barsu,a sada Mancester igra drugi stil,i vjerujem da ce Fergi da odgovori Barsi.
A da je Real bolji to je glupost,odbrana je losija,napad je losiji,i sredina je tu negdje.
Ozil,Di marija,Kedija,oni nisu dokazana igraci,za 2-3godine ce se viditi da li ce uspjeti,i da li ce postati zvijezde.sigpic
Comment
-
Slazem se sa mandusicem,Manchester ima bolji tim nego pre 2-3 godine to jesigurno,i mislim da ce pobediti,verujem u Manchester.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by bice View PostSlazem se sa mandusicem,Manchester ima bolji tim nego pre 2-3 godine to jesigurno,i mislim da ce pobediti,verujem u Manchester.Last edited by Joe Cole 10; 04-05-11, 13:18.TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
Comment