Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Maric91 View Post
    Bolje drvosece na Vembliju nego sisice.
    Al izgleda ovaj put nece biti takav slucaj.Ne volim ni jedne ni druge.
    Zeleo sam vise englesko finale na Vembliju tipa Mancester-Celzi, al zreb je ispao takav da cemo morati gledati drvosece ili sisice na Vembliju.

Edit: Gangrena objasnio.
    I ja isto!
    Bicu iskren i reci da Mancheste ne volim...ali Barcelonu mrzim!!!!
    Navijacu za Manchester kao da Chelsea igra!!!
    Ona gluma Barcelone...to jednostavno se ne moze objasniti.....

Comment

• Kako bih bio srecan da posaljem Pepea i ekipu da vam lome noge, da vidim da li bi tad bili toliko kivni na njih, ali dobro, ne boli to uopste kad ti cialjaju cukalj i koleno, konstantno udaranje tu, gazenje sa kopackama, nista to ne boli, sram ih bilo sto ko sise foliraju! Jebiga, kad ljudi haraju sto se fudbala tice, ako zaista igras fudbal sa njima, kapiram toliku srecu cim nesto lose urade...

Comment

• Da je Pepe udario Alvesa razumeo bih.Ali on ga nije pipnuo,pa zasto je morao neki salto,kolut nazad raditi i izaci na nosilima,da bi se vratio za 2 minuta,a ovaj ga nije okrznuo.To je ono sto smeta,da je ga uradio sve bi ti bilo OK.
        sigpic

Comment

• Gle, da tad nije isfolirao, sledeci put bi ga potegao i potencijalno zavrsio coveku karijeru, je l' to ta cena koju ljudi trebaju da placaju da ih ljudi ne bi nazivali pickama? Koliko ocekujes dobrih fudbalera da ostane uopste da igra po tom principu? Ja ne mogu da shvatim kako u vasim glavama je njegovo simuliranje gore od Pepeovog namernog starta da mu otkine nogu, pritom mu nije prvi put da to radi, i kako vi ljudi ne mozete da shvatite da ih ne biju najgore, jer ono nije bio fudbal sto je Real radio, vec samo tuci,tuci i opet tuci, i sta vi ocekujete od Barse? Da, cekaju nadlezne da se sete da Pepea i njemu slicnim totalno zabrane fudbal, ili je dobro placena cena da takvi ljudi zavrse karijeru Mesiu, Xaviu, Iniesti? I sta onda? Nece biti picke u vasim ocima, a sta je sa fudbalom onda? Ode jedan drvoseca i odvede majstora sa sobom, kad ce se takva igracina opet roditi? A koliko drvoseca ce biti do tad? Da ga je udario sve bi bilo ok? Mamba, nemoj da me zezas, covece u kick boxu je kaznjivo da ti pokusas onako da udaris coveka, gde se ljudi nokautiraju, gde je to cilj a nokaut ostecuje mozak samo tako, pa to je nezamislivo u tom sportu a kamoli u fudbalu... Definitivno ljudi treba da osete na svojoj kozi kako je kad ti neko odlomi nogu na 2 mesta sa onakvim startom, pa kad prodjes operaciju tesku, pa mesec - dva u bolnici, pa onda jos dug dug dug period oporavljanja, samo da osetite na svojoj kozi, tad bi se zapitali sta pisete, bem ti fudbal ako je veci greh simuliranje, od namere da okoncas coveku karijeru....

Comment

• Ocigledno da ce posle ove utakmice sudije imati malo drugaciji kriterijum prema igracima Barse, tj barem se ja tako nadam...
            Necu im svirati svako valjanje.

Comment

• Ja se predajem, i odlazim lagano sa ove teme....

Comment

• Nikola_89 - Lijepo je sto si ti sve to nama ovdjee objasnio....ali kako objasnjavas onda onu glumu Busquetsa kad je sam natrcao na Marcela i onda se drzao za usta kao da ga je ovaj bokserom opalio po labrnji??' Ili jos bolje onaj junacki poduhvat Pedra koji je ramenom dodirnuo igraca Reala a onda se drzao za oko?? Da, da i to je dio Barcelonine igre, i kako bi ti ostao miran da te neko tako konstanto jebe u zdrav mozak s tim djevojackim ponasanjem i teatralnim padanjem
                Prosle godine protiv Intera u Barceloni, Inter je dobio direktan crveni, smao zato sto je opet Busquets pao na zemlju kao da ga je tenk pregazio, a onda na zemlji sklonio ruke i kad je vidio da je ovaj iskljucen, nastavio se valjati.....i to nije simuliranje??'
                Daajte ljudi molim vas...ova njihova gluma je sramota...i jedno je jasno, sudije su na
                njihovoj strani pa vi pricajte sta hocete!

Comment

• Originally posted by tata Mumi View Post
                  Nikola_89 - Lijepo je sto si ti sve to nama ovdjee objasnio....ali kako objasnjavas onda onu glumu Busquetsa kad je sam natrcao na Marcela i onda se drzao za usta kao da ga je ovaj bokserom opalio po labrnji??' Ili jos bolje onaj junacki poduhvat Pedra koji je ramenom dodirnuo igraca Reala a onda se drzao za oko?? Da, da i to je dio Barcelonine igre, i kako bi ti ostao miran da te neko tako konstanto jebe u zdrav mozak s tim djevojackim ponasanjem i teatralnim padanjem
                  Prosle godine protiv Intera u Barceloni, Inter je dobio direktan crveni, smao zato sto je opet Busquets pao na zemlju kao da ga je tenk pregazio, a onda na zemlji sklonio ruke i kad je vidio da je ovaj iskljucen, nastavio se valjati.....i to nije simuliranje??'
                  Daajte ljudi molim vas...ova njihova gluma je sramota...i jedno je jasno, sudije su na
                  njihovoj strani pa vi pricajte sta hocete!
                  Nazlost, moram da se slozim sa suparnickim navijacem .
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Nikola_89 View Post
                    Gle, da tad nije isfolirao, sledeci put bi ga potegao i potencijalno zavrsio coveku karijeru, je l' to ta cena koju ljudi trebaju da placaju da ih ljudi ne bi nazivali pickama? Koliko ocekujes dobrih fudbalera da ostane uopste da igra po tom principu? Ja ne mogu da shvatim kako u vasim glavama je njegovo simuliranje gore od Pepeovog namernog starta da mu otkine nogu, pritom mu nije prvi put da to radi, i kako vi ljudi ne mozete da shvatite da ih ne biju najgore, jer ono nije bio fudbal sto je Real radio, vec samo tuci,tuci i opet tuci, i sta vi ocekujete od Barse? Da, cekaju nadlezne da se sete da Pepea i njemu slicnim totalno zabrane fudbal, ili je dobro placena cena da takvi ljudi zavrse karijeru Mesiu, Xaviu, Iniesti? I sta onda? Nece biti picke u vasim ocima, a sta je sa fudbalom onda? Ode jedan drvoseca i odvede majstora sa sobom, kad ce se takva igracina opet roditi? A koliko drvoseca ce biti do tad? Da ga je udario sve bi bilo ok? Mamba, nemoj da me zezas, covece u kick boxu je kaznjivo da ti pokusas onako da udaris coveka, gde se ljudi nokautiraju, gde je to cilj a nokaut ostecuje mozak samo tako, pa to je nezamislivo u tom sportu a kamoli u fudbalu... Definitivno ljudi treba da osete na svojoj kozi kako je kad ti neko odlomi nogu na 2 mesta sa onakvim startom, pa kad prodjes operaciju tesku, pa mesec - dva u bolnici, pa onda jos dug dug dug period oporavljanja, samo da osetite na svojoj kozi, tad bi se zapitali sta pisete, bem ti fudbal ako je veci greh simuliranje, od namere da okoncas coveku karijeru....
                    Možda si u pravi to sve stoji ali kako su stvari ispali posle te utakmice 70 posto gledalaca je stalo na Realovu stranu i zgroženi su Barselonom evo ti jedan primer gledamo tu utakmicu u kafiću i slušam neke momke pre utakmice "Ova Barselona je čudo ima da pregaze Real" da bi posle 40 ili više minuta ti isti ljudi koji su veličali Barselonu bili zgroženi i nazivali ih svakakvim pogrdnim imenima .
                    Ljudi su bili što se kaže neutralni nisu neki poznavaoci fudbala čisto prosečni gledaoci kao većina populacije koja gleda ligu šampiona drugo smo mi ljudi koji ne propuštamo možda ni jednu utakmicu kluba za koji navijamo i poznajemo neke igrače u petnu žilu a drugo su prosečni ljudi koji Pepea vide možda treći put u životu,ja ne kažem da je taj čovek cvećka naravno da nije ali ono glumatanje sa Barselonine strane je zaista bilo preko svake mere a te stvari gaženje kopačkom itd to se primenjuje i skoro svim ligama počevši od beton lige do profesionalne prve to je prosto postala normalna stvar.
                    Pa evo ti primer moj komšija koji je vatreni navijač Barselona već duži niz godina sa kojim sam gledao finale Arsenal Barselona pre nekoliko godina kaže da je ovo glumatanje sramota i da im to samo vređa klub pa ti gledaj ...
                    sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Visim vodi se bitka,evo izvrsenjo vjestacenje snimka,sta sve ljudi rade kada im je dosadno.
                      Dokaz:
                      sigpic
                      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Odlična usporedba Mesia i Ronalda pa pogledajte
                        http://www.marca.com/2010/11/26/mult...290798499.html

Comment

• Da li svi ovo "treniraju"?

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by danijelkr View Post
                            Odlična usporedba Mesia i Ronalda pa pogledajte
                            http://www.marca.com/2010/11/26/mult...290798499.html
                            Sto se mene tice to je smesno i porediti.
                            sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                              Da li svi ovo "treniraju"?

Alves je ovde dekan
                              sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• http://www.uefa.com/uefachampionslea...&match=2007745

Sastav za utakmicu

Barcelona u istom sastavu samo je tu oporavljeni Iniesta umjesto Keite,a Real dosta ofanzivno,Higuain,Kaka,CR i Di Maria su u prvoj postavi,jedino mozda iznenadjenje je Ozil na klupi.

Nadam se da cemo veceras napokon vidjeti pravu utakmicu.
                                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Working...
                                X