Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da li smo se pre par dana raspravljali o tome da li je Iniesta u top5?
    Majstor!

Comment

• Pih... Decko od Ibrahimovica povrijedio ruku. Nadam se da nije nesto ozbiljno.

Comment

• Da li je ono bio Jimmy Jump?

Manchester do pobede!

Comment

• Onaj Pedro je takvo đu..re, da nešto skoro tako ne videh.... a tek sudija... koliko žutih su dobili...jedan?
          Pa da moraju svi da igraj protiv MU!
          Baš me je strah od ove Barsine prljavštine... Dno-dna...Fuj!
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Iznenadjenje. A sto se tice prljavstine... Nije to daleko od istine. Po svemu je to neki odnos kao Milano - Napoli.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              Onaj Pedro je takvo đu..re, da nešto skoro tako ne videh.... a tek sudija... koliko žutih su dobili...jedan?
              Pa da moraju svi da igraj protiv MU!
              Baš me je strah od ove Barsine prljavštine... Dno-dna...Fuj!
              Kad pogledas,mnogo se foliraju Barsini puleni...Ali Mesija su izubijali posteno.. Takvi su Spanci prljavi ne samo Barsa,na SP smo videli spansku prljavstinu
              CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Originally posted by Kalu View Post
                Kad pogledas,mnogo se foliraju Barsini puleni...Ali Mesija su izubijali posteno.. Takvi su Spanci prljavi ne samo Barsa,na SP smo videli spansku prljavstinu
                Svaka čast Mesiju, niko to ni ne spori... za Špance znamo svi odavno (šta reći tek za basket)... ali slabo sam ih ove sezone gledala (hvala SBB, SK i ostalima) te mi sada nešto onako muka
                Zato ih i ne volim...
                Živela PL i MU!!!
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Ma razvaljeni su ovi cistunci iz Madrida... Ali ja ne volim Barcu, ali postujem to sto rade. Mozda njeni igraci nusu uceni (pa i tjerani) da budu nalickani, uredni, da se ponasaju po bon-tonu, ..., ali i simulacija, pljuvanje, vulgarnost, ..., ide uz fudbalere. Mozda Barcelona nije kulturica kao Madrid, ali ima neku drugu, na svoj nacin lijepu prirodu... Sve prihvatam, ali ne volim ovaj fudbal. U Barci nedostaje disbalans, koji imaju sve normalne ekipe.

Comment

• Sve ovo što kaže Rambo je živa istina... sve ono što već rekoh...
                    sigpic

Comment

• Steta sto je crveni iz prve utakmice sve pokvario jer mislim da bismo gledali dosta bolju utakmicu.Messi pokazao zasto je najbolji na svijetu,a imam osjecaj da je danas sudija imao naredbu da ne smije dati crveni .

Uglavnom finale Barcelona-Manchester,ne znam jel gore moglo biti,ja bi najsretniji bio kad ni jedni ni drugi ne bi osvojili
                      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Rezime utakmice:

Barsa igra najbolji i najlepsi fudbal. U skladu sa njihovim mentalitetom, prisutno je dosta simuliranja i teatralnih padova koji mi se ne svidjaju. Real je ekipa koja poseduje veliko ime i neukomponovanu ekipu. Ne znam sta je taj Murinjo napravio pa je tako dobar jer oni bez faula loptu ne mogu da uzmu. Sve u svemu, Barsa je za klasu iznad.
                        CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                          Sve ovo što kaže Rambo je živa istina... sve ono što već rekoh...
                          Mislis Sylvester Stallone? Rambo ti je fictional caracter, sto bi rekao nas narod...

Comment

• Realu ponisten cist gol,ali to je sudijama navika da se Barsa forsira,mada su bili bolji u vecem delu meca a Kasiljas je objasnio kako se brani.Iniesta inace igrac utakmice,Leo ponovo najvise batina dobio a jedini se ne valja.Osvaja Barsa,mislim da Mancester nema velike sanse ove godine sa ovakvom ekipom i da im je za pobedu neophodan jaci par centralnih veznih.
                            sigpic

Comment

• Cestitam navijacima Barse, srecno u finalu. ;)
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ajmo Real kuci, da sa Pepeom secete drva.

Comment

Working...
                                X