Originally posted by Black Mamba 24
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sigpic
-
Originally posted by Vladan View PostMurinju svaka cast za Porto,u ostalim klubovima je imao sve,pare,ekipu,ali reci da je mnogo lakse sa jednim,nego sa vise klubova e to ne mogu da shvatim.Kad je SAF dosao da trenira Man igrao se neki drugi fudbal,ta ekipa nije bila ni blizu ovog nivo,koliko se igra samo promijenila i on je odrzao korak s tim,a tek koliko je igraca predefilovalo kroz Man,znas ti kolika je to zasicenost,koliki je crnjak kad ti ode jedna generacija praviti drugu,mogao je i on da ode u Real npr. da ima pare,da kupuje,moze i sad da kupuje,a on sa onim raspadnim timom puca na sve trofeje,malo objektivnosti samo ;)
Ko je sve vodio Real, pa nisu mogli godinama doći do ovog nivoa takmičenja, isti slučaj i sa Interom, evo Mourinho mu je ostavio ekipu, pa evo kako igraju....
Comment
-
Znamo kako su prosli u onom mecu protiv Barse,zasto mislis da ce sad biti drugacije?
Samo se trofeji broje ;)
Murinju nista ne oduzimam,ali sto se mene tice mnogo je lakse osvajati kad mijenjas svako malo ekipu,nego ostati godinama u jednoj ;)sigpic
Comment
-
Ma njih je unistio Benitez ;)
Murinjo ce biti najbolji trener svih vremena,to je vrlo vjerovatno,ali on uvijek ima budzet,ima igrace na raspolaganju,veliki je trener,ali bi ga vidio da je na klupi jedne ekipa kao Venger ili Kurbisli samo,o SAFu da i ne pricam ;)
Benfika i Porto povelisigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMa njih je unistio Benitez ;)
Murinjo ce biti najbolji trener svih vremena,to je vrlo vjerovatno,ali on uvijek ima budzet,ima igrace na raspolaganju,veliki je trener,ali bi ga vidio da je na klupi jedne ekipa kao Venger ili Kurbisli samo,o SAFu da i ne pricam ;)
Benfika i Porto poveli
Comment
-
-
Originally posted by Vladan View PostMurinju svaka cast za Porto,u ostalim klubovima je imao sve,pare,ekipu,ali reci da je mnogo lakse sa jednim,nego sa vise klubova e to ne mogu da shvatim.Kad je SAF dosao da trenira Man igrao se neki drugi fudbal,ta ekipa nije bila ni blizu ovog nivo,koliko se igra samo promijenila i on je odrzao korak s tim,a tek koliko je igraca predefilovalo kroz Man,znas ti kolika je to zasicenost,koliki je crnjak kad ti ode jedna generacija praviti drugu,mogao je i on da ode u Real npr. da ima pare,da kupuje,moze i sad da kupuje,a on sa onim raspadnim timom puca na sve trofeje,malo objektivnosti samo ;)
Fergusonu nikada nisu otisla 23 igraca odjednom.A kada promenis klub promenis bukvalno sve.Oba slucaja imaju odredjene prednosti i mane.sigpic
Comment
-
Rekao sam da navijam za portugalski dvojac ( Porto i Benfica ) i ide im jako dobro ..
Benficu gledam , ovo je genijalno , kao i obicno
U mecevima Benfice i Porta blage simpatije su mi na strani Benfice ( mozda 51-49 % )
Comment
-
Ovo je bukvalno igranje s PSV-om , zato toliko i volim ovaj tim
Ocekivao sam da ce dominirati , da ce biti bolji , ali da ce ih cistiti ko da igraju s drugoligasem mislim da niko nije ocekivao ..
Comment
Comment