Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Dale View Post
    Bitno je da on zvaku zna zvakati ..

Debil

Nego sta mislite danas o LE i mecevima ?

Ja mislim da ce u svim utakmicama domacini dobiti , ne zbog domaceg terena samo , nego sto jednostavno smatram da su kvalitetnije
    Dynamo - Braga 1/1
    Porto - Sparta 1/1
    Benfica - PSV - X
    Viljareal - Twente - trebao bi 1 da dodje

Moje misljenje
    sigpic

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
      Mislis na ono takticko silovanje gospodina sa mog avatara? I da onih 3 komada u Italiji?
      Ma koja bre taktika Stavio covek autobus ispred gola, Eto'o mu igrao levog beka . Msm ne volim ja Mourinha ali mu skidam kapu za sve sto je uradio. Ako mi ti kazes da je onaj treci interov gol bio regularan onda ja i ti nemamo sta diskutovati. Onaj Pique-ov gol u revansu je isto bio offside, ali zato ponisti cist gol Krkicu.

A ne znam da li se iko seca one prve tekme izmedu Barse i Chelsea-ija 2009. Pa tad je onaj Ivanovic ostavio igrace Barse na milost i nemilost Chelsea-iju. Cashley Cole polomi Messija sa ledja bez lopte i ne dobije ni opomenu. 100 faulova ljudi napravili i jedva dobise koji karton. Pa onda u onom revansu Ballack igra rukom u kaznenom tj pogodi ga lopta u saku i nikom nista, dobije Abidal crveni karton nizasta. Ali stoji to da je Chelsea ostecen za 2 cista penala. Ona ruka Pique-a i onda onaj izblokirani sut Ballacka od strane Eto'o-a.

Svako je nekada bio ostecen ali svi se nesto sete Barse... uspeh se ne prasta

Comment

• Dinamo 1,porto 1,psv x2,viljareal 3+.

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
          Ma koja bre taktika Stavio covek autobus ispred gola, Eto'o mu igrao levog beka . Msm ne volim ja Mourinha ali mu skidam kapu za sve sto je uradio. Ako mi ti kazes da je onaj treci interov gol bio regularan onda ja i ti nemamo sta diskutovati. Onaj Pique-ov gol u revansu je isto bio offside, ali zato ponisti cist gol Krkicu.

A ne znam da li se iko seca one prve tekme izmedu Barse i Chelsea-ija 2009. Pa tad je onaj Ivanovic ostavio igrace Barse na milost i nemilost Chelsea-iju. Cashley Cole polomi Messija sa ledja bez lopte i ne dobije ni opomenu. 100 faulova ljudi napravili i jedva dobise koji karton. Pa onda u onom revansu Ballack igra rukom u kaznenom tj pogodi ga lopta u saku i nikom nista, dobije Abidal crveni karton nizasta. Ali stoji to da je Chelsea ostecen za 2 cista penala. Ona ruka Pique-a i onda onaj izblokirani sut Ballacka od strane Eto'o-a.

Crveni karton Tiagu Moti? Gol Krkica potpuno pravedno ponisten, a sta je sa nepostojecim ofsajdom dosudjenom Militu u Italiji kad je isao sam na Valdeza? Sta je sa Overboom? Sta je sa Sevcenkovim golom koji je ponisten kad ste nepravedno izbacili Milan? Sta je sa tim sto protiv Arsenala Abidal udara coveka u svadji i ne dobija karton a Persi zbog sutiranja lopte drugi zuti? Sta je sa Del Ornovim crvenim protiv Celzija? Drogbin crveni u Spaniji za sta? Nije slucajno naprljavija organizacija na svetu generalni sponzor najprljavijem fudbalskom klubu na svetu. Sve to ide zajedno.

Comment

Ja se sjecam i prve i druge tekme.U drugom mecu nisu celsiju svirali 3 cista penala,a mozda je i onaj cetvrti bio,a barsa je imala samo jedan sut u okvir gola za vrijeme cijelog meca(gol injeste) i ti oces da kazes da je barsa ostecena?Cista nepravda u tom mecu,celsi je mnogo ostecen.

Comment

• Rusi nisu naivni,treba taj mec izbjici.
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Barselona protiv Celzija te godine imala 3 suta u okvir gola za 180 minuta znaci 1 sut na sat vremena.

Comment

• Ma ne kazem da je Barsa sad ostecena, ipak je prosla. Chelsea je tesko ostecen i to stoji. Sad procitah da ovaj fan Mourinha kaze da je gol Krkica pravedno ponisten... end of sttupid discussion

Comment

Ma ne kazem da je Barsa sad ostecena, ipak je prosla. Chelsea je tesko ostecen i to stoji. Sad procitah da ovaj fan Mourinha kaze da je gol Krkica pravedno ponisten... end of sttupid discussion
                    Igra rukom cini mi se Keite, bez pogovora. Uostalom sta bi sa ovim svim sto sam nabrojao prijatelju? Nema tog kluba na planeti zemaljskoj koji je vise puta nekog pokrao od separatista.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                      Igra rukom cini mi se Keite, bez pogovora. Uostalom sta bi sa ovim svim sto sam nabrojao prijatelju? Nema tog kluba na planeti zemaljskoj koji je vise puta nekog pokrao od separatista.
                      gledaj prijatelju da se ne zameramo zbog nekih stvari koje su vec prosle podavno. Ruka uz telo se nikad ali ama bas nikad ne svira, pogledaj na YT i videces i sam. Crveni karton Del Orna je opravdan, da se Messi onde nije izmakao noge bi mu polomio. RVP udara igraca bez lopte rukama u lice i dobije zuti i ako se zato dobija crveni i tu je sudija pogresio. Onda je za glupost dao zuti karton RVP-iju kao iskupljenje. Onaj crveni karton Thiagu Motti je po meni bio ishitren i preglup, zuti karton i nista vise.

Onaj gol Shevchenka potpuno nezasluzeno je ponisten, cist gol ko suza

Ali to ne znaci da bi sa ovim golom na kraju MIlan prosao, ali je ostecen debelo

Comment

Onaj gol Shevchenka potpuno nezasluzeno je ponisten, cist gol ko suza

Ali to ne znaci da bi sa ovim golom na kraju MIlan prosao, ali je ostecen debelo
                        Mozda bi Barselona prosla nekada i da nisu ostetili protivnika,ali zasto rizikovati!?!
                        Last edited by Black Mamba 24; 07-04-11, 19:10.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                          Mozda bi Barselona prosle nekada i da nisu ostetili protivnika,ali zasto rizikovati!?!
                          Upravo to je moja poenta ne sporim da su prejaki verovatno i najjaci ali zasto moraju i pokrasti svaku bitniju utakmicu zadnjih 6,7 godina dobijte kao ljudi...

Comment

• Pa i inter je prosle sezone ostetio skoro svaku ekipu pa ne vidim da se neko buni... ali ste upravu(nazalost)

Comment

Pa i inter je prosle sezone ostetio skoro svaku ekipu pa ne vidim da se neko buni... ali ste upravu(nazalost)
                              Koju tacno?

Comment

• Sad kad Dale dodje isbrisat ce vam sve postove

Da su najbolji jesu,ali isto tako u bitnim utakmica vrlo cesto sudije donose sumnjive odluke u njihovu korist,mozda bi oni svakako prosli,ali to necemo nikad saznati.
                                TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Working...
                                X