Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2010/2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• JC je najbolji mod...on nam ne brise postove.
    sigpic

Comment

• Ne prati ona ovu temu,pisi na drugoj temi

A da sam najbolji jesam

Da ne bi otisao u off skroz,Porto osvaja Europsku ligu
      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
        Koju tacno?

http://youtu.be/iQ7p0OqT7bU

Comment

• Baš me interesuje kada ste čuli da trener jedne ekipe priznaje da je bio penal za protivnika?
          I na osnovu toga tvrditi da je neko nula, debil, dno i sl. je strašno!?!?
          To je čovek koji decenijama donosi jednom klubu fantastične rezultate, te smatram da "nula" i "debil" to nikako nisu u stanju!
          A razlog za ove epitete, koji nikakvu osnovu nemaju, pa ma ko da je.... je vrlo jednostavan.....
          .....ne podnosite MU, iz raznih razloga.
          sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
          But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Evo ja prvi ne podnosim MU,cak ih i mrzim,ali opet kazem da su velik klub i da je SAF najveci trener.

E sad zasto je kao covjek nikakav,ne mora priznati da je penal,ali zato se ne mora pjeniti kad je neka odluka protiv njega,Liverpool je u duelima protiv Manchestera mnogo puta ostecen pa se nikad nije niko zalio ko SAF sto se zali.
            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

Comment

• Fergi je najbolji trener ubedljivo u istoriji ove igre

Comment

• To samo i možete.... da ih mrzite...
                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Sta cu nisu svi uspjesni ko oni,neki vole i ove manje klubove poput Liverpola ;)

Ne mozemo svi navijati za instituciju.

Comment

• Originally posted by Prototype View Post
                    Fergi je najbolji trener ubedljivo u istoriji ove igre
                    Sada vec raspravljamo o ukusima...ali ne vidim zasto bi,evo meni,bio najbolji.
                    Da nije zbog toga sto skoro 30 godina trenira jedan klub.
                    sigpic

Comment

• Zozeu fali 1 ls i cini mi se 3 titule prvaka drzave da ga dostigne po tim vaznim trofejima a svi znamo koliko godina ima Alex a koliko Zoze.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
                        Zozeu fali 1 ls i cini mi se 3 titule prvaka drzave da ga dostigne po tim vaznim trofejima a svi znamo koliko godina ima Alex a koliko Zoze.
                        O tome pricam.I to sa razlicitim klubovima,a ne sa jednim istim klubom...sto je mnogo lakse.
                        sigpic

Comment

• Ferguson ispred Murinja?Nikako,nije ni ispred Hidinka a ne Murinja.Hidink je posle Murinja ubedljivo najbolji trener i takticar i jedini uz njega koji je uspeo Barsu da spreci u njenoj prepoznatljivoj igri.Nije prosao zahvaljujuci sudijama ali sta da se radi.Ne zaboravimo da je Koreju doveo do polufinala SP,Rusiju do polufinala EP,PSV do polufinala LS,sa Australijom je na SP ispao zahvaljujuci nepostojecem penalu od Italije,kasnijeg prvaka,sa Celzijem je bio odlican takodje za to kratko vreme sa PSV-om ima LS iz 1987 cini mi se.Jeste Ferguson bog u Mancesteru i sjajan ali ova dvojica su ispred.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                            Baš me interesuje kada ste čuli da trener jedne ekipe priznaje da je bio penal za protivnika?
                            I na osnovu toga tvrditi da je neko nula, debil, dno i sl. je strašno!?!?
                            To je čovek koji decenijama donosi jednom klubu fantastične rezultate, te smatram da "nula" i "debil" to nikako nisu u stanju!
                            A razlog za ove epitete, koji nikakvu osnovu nemaju, pa ma ko da je.... je vrlo jednostavan.....
                            .....ne podnosite MU, iz raznih razloga.

Pa procitaj sta sam ja napisao , ako na mene mislis , a pretpostavljam da da ..

Fino sam napisao , kao trener jedan od najboljih u historiji ove igre , ali kao covjek 0 , i to velika nula i tako cu uvijek da mislim ..

A JC brate , ne mogu ja brisati postove kad ni nisam mod u SOF-u

Mislim Manda mi je rekao da cu biti , ali su me zaboravili staviti izgleda

I da , MU je jedini klub koji mrzim , uz Real ( doduse ove vise radi konkurencije , kao tim nemam nesto protiv njih , ali eto ) , ali nikad zbog toga ne bih rekao da je neko los .. Npr . Van der Sar godinama brani u MU-u , pa mu se divim i nikad ne bih rekao niti jednu jedinu rijec ruznu o njemu i jos nekima iz MU-a ;)

A o velikom Giggsu i da ne pricam
                            Last edited by Dale; 07-04-11, 20:45.
                            https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Ovo su skandirali navijaci Totenhem:
                              "You dad washes elephants, your mother's a whore, Adebayor, Adebayor", što bi u prijevodu značilo: "Tata ti pere slonove, mama ti je drolja, Adebayor, Adebayor".
                              sigpic
                              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Mourinho je najbolji trener!!!
                                koliko je samo mladji od Fergusona i kakve uspjehe ima u roku od samo 10 godina!
                                Hiddink je takodje sjajan trener, ima ih jos naravno!
                                Ali Jose je neprikosnoven!!!

Comment

Working...
                                X