Pricao mi danas drug koji navija za Romu kako Garciji nije dozvoljeno da ubaci Lamelu za vikend,cak je trazio na poluvremenu dozvolu od Sabatinija,ali ovaj nije dao...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Premier League (transferi, pripremne utakmice...)
Collapse
X
-
Nisam stigao danas nista da ispratim od transfera posto sam u poslu,
ali sam video da je Tarzan jos uvek u Londonu, tako da kapiram da se
nista vredno pomena nije desilo.
It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostOva odjeca samo jos vise istice njegovu ruznocu
@Vladan
A vidis li da i Bejl i ako nema taj genetski kod Konika zeli da se poistovjeti sa njima Znao je jedan moj drug da prokomentarise bracu sa Konika kad ih vidi na ulici sa "eno idu Kvarezme" ili "idu Naniji".
Comment
-
Zenit tell Tottenham: Hulk is not for sale
http://www.goal.com/en-gb/news/2892/...s-not-for-salePellegrini turns his attention to securing Valencia defender Rami after difficulties landing Demichelis.
Comment
-
Do ponedeljka nista u vezi Totenhema se nece desiti. sve ce se resavati u ponedeljak. I Bejl,i Lamela i Hulk i Eriksen i Mata(;). Sve je to igra nerava i kalkulisanje. I najbitnije je kako uvaliti k... onom drugom. I ne samo u totenhemu, svuda ce tako biti. Ponedeljak cekati i videti sta ce se desiti.sigpic
Comment
-
Now it's really closed: Gareth #Bale from @SpursOfficial to @realmadrid for £75M. Let's wait official confirms. #footballtransfers
Javljaju i ovi Realovi. Celavi izduvao za 99 miliona.:Ssigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment