Originally posted by chofy88
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Premier League (transferi, pripremne utakmice...)
Collapse
X
-
Ako im je Lamela poslednje veliko pojacanje, onda su po meni u istoj ravni sa Arsenalom i u toj situaciji zna se da ce zavrsiti ispod njih.Tim imaju, ali dzaba kada trener ne moze to da sklopi u funkcionalnu celinu.Ovakva igra ne obecava i nece ih penali doveka vaditi.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostAko im je Lamela poslednje veliko pojacanje, onda su po meni u istoj ravni sa Arsenalom i u toj situaciji zna se da ce zavrsiti ispod njih.Tim imaju, ali dzaba kada trener ne moze to da sklopi u funkcionalnu celinu.Ovakva igra ne obecava i nece ih penali doveka vaditi.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Dolazak Eriksena znaci i selidba Lennona na klupu... Dosta ce raznovrsniju ekipu imati AVB, a i treba im play ono sto Nash kaze. U veznom redu, samo Dembele moze da iskreira nesto, ali on nije ni blizu klasicnog play-a. Jos ovaj Rumun da dodje, i imaju Spursi kompletnu ekipu reklo bi se. Vise cemo znati posle ovog vikenda...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostSta se cimas kad ih nece potrositi.
Flamini i Tobi da dodju i mozete slobodno da se sutirate u dupe od srece.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Bejlara= Lamela, Paulinho i Soldado, slabo je to..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostBejlara= Lamela, Paulinho i Soldado, slabo je to..The summer that United sold Ronaldo: Obertan (Bordeaux, £3m), Owen (Newcastle, free), Valencia (Wigan, £16m), Diouf (Molde, undisclosed)It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
A dobro, United je to.
Da je dosao Willian, to bi vec bilo idealno. Dobijes bas pristojnu zamenu za Bejlaru. Lamela dobar, ali nije to, to kada znas da si mogao imati Willian-a. Eriksen je bolji od mrtvog Gilfy-a, al' meni ni on nije nista posebno. Sada ce Fresko da me napadne.
Pa dobro, 87 miliona= Soldado, Paulinho i Lamela su 80, ako je Lamela placen 30, ako je 35...pff..
To sto mali Mou misli da ce dobiti 99 miliona za Bejlaru je drugo.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
Comment