Mozda ga i ne bi platili toliko da im se Jose nije, khm... izasr'o u lice, onako obimno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Premier League (transferi, pripremne utakmice...)
Collapse
X
-
Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
-
Ma bi, Roma trazila 40m. Rece meni Brajki kad ponude 35m ide odmah, i stvarno ce tako da bude...Samo da ne izgube i Pjanketa, pominje se i on u paketu kod nekih, propade Roma nacisto...
sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Tottenham boss Andre Villas-Boas expects Gareth Bale back at training on Tuesday if a deal is not agreed with Real Madrid for the forward by then. BBC, SkySportssigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
I dalje ne verujem da ce Mata da ide, ali jeste cudno da je Chelsea kupio Williana, igraca koji im objektivno nije bio potreban, a igra na priblizno istoj poziciji kao Mata, doveli su i Schurlea, pritom su tu i Oscar, Hazard i KDB... Ne znam stvarno, ali meni bi Mata tu bio prva opcija, nadam se da i Mourinho tako razmislja, ali bice pretesko zadovoljiti svih 6 igraca, gotovo nemoguce. A konstantna rotacija takodje nije najbolje resenje jer onda niko ne ulazi u formu i nema kontinuitet... Sjajan igracki kadar ali tek cfemo videti kako ce biti iskoriscen...sigpic
Comment
-
Nesto mise cini da Mou bas i ne preferira Matu, bar na osnovu ove dvije utakmice, vidjet cemo opet veceras protiv Man utd-a
A ovo je nevjerovatno 60ml i Runi za Bejla
Pitam se bili Runi u Tottenhamsigpic"Space:the final frontier.These are the voyages of the Starship Enterprise.Its continuing mission:to explore strange new worlds,to seek out new life and new civilizations,to boldly go where no man has gone before."
Comment
-
Originally posted by LetsPlayGame View PostNesto mise cini da Mou bas i ne preferira Matu, bar na osnovu ove dvije utakmice, vidjet cemo opet veceras protiv Man utd-a
A ovo je nevjerovatno 60ml i Runi za Bejla
Pitam se bili Runi u Tottenham
prvo, Bale će u Real
drugo, u domenu naučne fantastike je da Runi pređe u Totenhem
Comment
-
Originally posted by DelBoy View Postne znam gdje si na to naišao 60m+Runi=Bale
prvo, Bale će u Real
drugo, u domenu naučne fantastike je da Runi pređe u Totenhem
a procito sam na SportKlubusigpic"Space:the final frontier.These are the voyages of the Starship Enterprise.Its continuing mission:to explore strange new worlds,to seek out new life and new civilizations,to boldly go where no man has gone before."
Comment
-
Tottenham considering offers from more than one club for Gareth Bale. No deal yet agreed with Real Madrid. (SkySports)Sky Sports News @SkySportsNews 1h
Gareth Bale returns to the UK today after spending the weekend in Spain - more on this developing transfer story on #SSNsigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment