Mnogo trazi Roma, 40m, to bre presmesna suma...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Premier League (transferi, pripremne utakmice...)
Collapse
X
-
нањушила рома кинту, па сад неће ни они лако да се предају и пусте ламелу за 25-30. јебига тако се то ради кад им тај играч доста значи а интересују се великани...а они знају да ако га не продају сад, догодине могу лагано исте(ако не и веће) паре да траже
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostI zvanicno Osvaldo...
Mislim da ce Pablo imati odlicnu sezonu, u Espanjolu pod Poketinom je resetao mreze, ne vidim sto bi sada bilo drugacije, mislim da bi Sveci morali biti u 10 ove sezone
Originally posted by Freshman91 View PostMnogo trazi Roma, 40m, to bre presmesna suma...
Comment
-
-
-
-
Originally posted by S-Nash View PostKoliko je sigurno da Bejl ide? Vidim dosta njih pise i to ne bilo kojih ljudi ali ne pisu koliko su odmakli pregovori.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostDavno potpisano sve, ceka se da Spursi dovedu preko 3 igraca da se ozvanici. Vjerovatno kad se ozvanice Wilian i Osvaldo, ozvanicit ce i to za Balea. Jutros sam citao za to na twitteru da je objavio neki frajer koji nikad ne grijesi za transfere, di marzo vako nesto, iskreno me ne interesuje tako da nisam obracao paznju ali sam upamtio ovaj mali detalj...
Sigurni su im Koentrao i Vilijan u tom slucaju, cekaju jos Lamelu. Sreca pa im AVB trener, neko ko zna da sklapa tim bi dosta uradio.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by AK47 View PostSamo mi nije jasno zasto nisu doveli stopera nego hoce da preplate glupog Lamelu,a dovoljan im je Willian...
Contrao i Willian ce biti vrlo zajeban tandem po lijevoj strani
Ma ide Bale, pa lik ne razgovara sa igracima, niti trenerom, gora situacija 100x nego sa Kanibalom, samo sto on nije skandal majstor kao ovaj, nego sve iza zatvorenih vrata. Ko ce ga znati sta se tu desava, mada ni transfer Reala nije logican, koji ce im on i kako ce to Carlo uklopiti, pravo je pitanje...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Mah gledam u kafani neki dan tekmu i gledam i cudim se. Govorim ovoj raji super su oni ekipa. Ljudi imaju beton vezni red, al sve ostalo im je karina mrtva. Obrana im je srednja zalost. Verthongen je zvjer, a Rose je tenk. Jedino nesto sto valja, al ovaj tenk je mlad i neiskusan fasovat ce par crvenih u sezoni ne zvao se ja kako se vec zovem.. Onda tamo Walker se raspada vec godinu dana. Dawson je isto kanta. Klupu da im ne spominjem to je srednja zalost. Napad im je isto osrednji. Nije Soldado igrac za tim koji ozbiljno zeli da napadne prvenstvo, jer po ovim akvizicijama oni to zele.. Njima treba nesto bolje u napadu. Desno imaju maga Lenona koji godinama centrira u prvog suparnickog igraca, stagnira mnogo, a i nije on igrac koji je toliko konstantan i mnogo komplikuje. Lijevo Chadli, koliko sam ga gledao, pokusava da izvede ono sto Bale izvodi, samo sto Bale pogadja s pola kilometra mrezu, ovaj je sretan ako pogodi auto na parkingu ispred stadiona.. Ako dovedu Williana imaju ljevo krilo sasvim solidno i Coentra kao prvi izbor na beku ispred tenka Rosea, koji mora jos da se kali..
Jedino vezni red gdje su ljudi apsolutne stijene, od Paulinha, Dembelea i Capuea, te Sigurdsona i Holtbya kao AMF-ovi imaju sasvim finu ekipicu u sredini, ali djaba ostatak im skripi. Sreca pa imaju Lorisa na golu da ih kolko tolko vadi, al postat ce i to problem..sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostSamo mi nije jasno zasto nisu doveli stopera nego hoce da preplate glupog Lamelu,a dovoljan im je Willian...
Contrao i Willian ce biti vrlo zajeban tandem po lijevoj strani
Bilo bi pakleno da Bejl ostaje a dolazi Vilijan, sprdali bi se zestoko.sigpic
Comment
Comment