Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona u Premier League (transferi, pripremne utakmice...)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mnogo trazi Roma, 40m, to bre presmesna suma...
    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
    -Jürgen Klopp

Comment

• нањушила рома кинту, па сад неће ни они лако да се предају и пусте ламелу за 25-30. јебига тако се то ради кад им тај играч доста значи а интересују се великани...а они знају да ако га не продају сад, догодине могу лагано исте(ако не и веће) паре да траже

Comment

• Originally posted by Mr.M View Post
        I zvanicno Osvaldo...

Mislim da ce Pablo imati odlicnu sezonu, u Espanjolu pod Poketinom je resetao mreze, ne vidim sto bi sada bilo drugacije, mislim da bi Sveci morali biti u 10 ove sezone
        Даје више голова него прошле сезоне Калћу, то је сигурно и то уз осмех, онако из спрдње.

Originally posted by Freshman91 View Post
        Mnogo trazi Roma, 40m, to bre presmesna suma...
        Хвала је Богу, продајемо играча који нам је битан у минут до 12, ево је цена па ко воли нек изволи, евентуално да се нађемо ту негде на 38. Тако то фубкционише буразеру....другачије Рома се сјебала што се спортских амбиција тиче, у сваком случају сјебали су се јер сезона креће за три дана, али опет лепше је се сјебати за 40 милки.

Comment

• Ma jok Brajki, oni su rekli da je 40m cena jos u julu...
          sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
            Ma jok Brajki, oni su rekli da je 40m cena jos u julu...
            Traze 35 i to u evrima, a Totenhem ponudio 30(25, 7 u funtama). Bar tako kaze svemocni Djanluka.
            sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
              Traze 35 i to u evrima, a Totenhem ponudio 30(25, 7 u funtama). Bar tako kaze svemocni Djanluka.
              Precice uskoro taj, moraju da potrose malo novca od prve rate za Balea...
              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

Ma jok Brajki, oni su rekli da je 40m cena jos u julu...
                Ко да је битно, легитимно скроз. Роми тај играч треба као кисеоник, ако га жели неко ми битног нашег играча дајемо за те паре....амин.

Comment

Precice uskoro taj, moraju da potrose malo novca od prve rate za Balea...
                  Koliko je sigurno da Bejl ide? Vidim dosta njih pise i to ne bilo kojih ljudi ali ne pisu koliko su odmakli pregovori.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                    Koliko je sigurno da Bejl ide? Vidim dosta njih pise i to ne bilo kojih ljudi ali ne pisu koliko su odmakli pregovori.
                    Davno potpisano sve, ceka se da Spursi dovedu preko 3 igraca da se ozvanici. Vjerovatno kad se ozvanice Wilian i Osvaldo, ozvanicit ce i to za Balea. Jutros sam citao za to na twitteru da je objavio neki frajer koji nikad ne grijesi za transfere, di marzo vako nesto, iskreno me ne interesuje tako da nisam obracao paznju ali sam upamtio ovaj mali detalj...
                    sigpic
                    "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                    AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by maliajnstajn View Post
                      Davno potpisano sve, ceka se da Spursi dovedu preko 3 igraca da se ozvanici. Vjerovatno kad se ozvanice Wilian i Osvaldo, ozvanicit ce i to za Balea. Jutros sam citao za to na twitteru da je objavio neki frajer koji nikad ne grijesi za transfere, di marzo vako nesto, iskreno me ne interesuje tako da nisam obracao paznju ali sam upamtio ovaj mali detalj...
                      Jeste Djanluka rekao danas ali nije isao u detalje.

Sigurni su im Koentrao i Vilijan u tom slucaju, cekaju jos Lamelu. Sreca pa im AVB trener, neko ko zna da sklapa tim bi dosta uradio.
                      sigpic

Comment

• Samo mi nije jasno zasto nisu doveli stopera nego hoce da preplate glupog Lamelu,a dovoljan im je Willian...

Coentrao i Willian ce biti vrlo zajeban tandem po lijevoj strani
                        Last edited by AK47; 21-08-13, 00:39.
                        Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                          Samo mi nije jasno zasto nisu doveli stopera nego hoce da preplate glupog Lamelu,a dovoljan im je Willian...

Contrao i Willian ce biti vrlo zajeban tandem po lijevoj strani
                          Doveli su Capouea, on ce na stopera da cepa jer moze to...

Ma ide Bale, pa lik ne razgovara sa igracima, niti trenerom, gora situacija 100x nego sa Kanibalom, samo sto on nije skandal majstor kao ovaj, nego sve iza zatvorenih vrata. Ko ce ga znati sta se tu desava, mada ni transfer Reala nije logican, koji ce im on i kako ce to Carlo uklopiti, pravo je pitanje...
                          sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Mah gledam u kafani neki dan tekmu i gledam i cudim se. Govorim ovoj raji super su oni ekipa. Ljudi imaju beton vezni red, al sve ostalo im je karina mrtva. Obrana im je srednja zalost. Verthongen je zvjer, a Rose je tenk. Jedino nesto sto valja, al ovaj tenk je mlad i neiskusan fasovat ce par crvenih u sezoni ne zvao se ja kako se vec zovem.. Onda tamo Walker se raspada vec godinu dana. Dawson je isto kanta. Klupu da im ne spominjem to je srednja zalost. Napad im je isto osrednji. Nije Soldado igrac za tim koji ozbiljno zeli da napadne prvenstvo, jer po ovim akvizicijama oni to zele.. Njima treba nesto bolje u napadu. Desno imaju maga Lenona koji godinama centrira u prvog suparnickog igraca, stagnira mnogo, a i nije on igrac koji je toliko konstantan i mnogo komplikuje. Lijevo Chadli, koliko sam ga gledao, pokusava da izvede ono sto Bale izvodi, samo sto Bale pogadja s pola kilometra mrezu, ovaj je sretan ako pogodi auto na parkingu ispred stadiona.. Ako dovedu Williana imaju ljevo krilo sasvim solidno i Coentra kao prvi izbor na beku ispred tenka Rosea, koji mora jos da se kali..

Jedino vezni red gdje su ljudi apsolutne stijene, od Paulinha, Dembelea i Capuea, te Sigurdsona i Holtbya kao AMF-ovi imaju sasvim finu ekipicu u sredini, ali djaba ostatak im skripi. Sreca pa imaju Lorisa na golu da ih kolko tolko vadi, al postat ce i to problem..
                            sigpic
                            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                              Samo mi nije jasno zasto nisu doveli stopera nego hoce da preplate glupog Lamelu,a dovoljan im je Willian...

Contrao i Willian ce biti vrlo zajeban tandem po lijevoj strani
                              Nije im dovoljan Vilijan. Ode Bejl, dodje Vilijan i ofanzivna trojka ti je Lenon-Sigurdson-Vilijan ili Lenon-Vilijan-Cadli. Ne menja se nista bitno i u svakom slucaju opet dva proseka i jedan klasa igrac. Lamela ima svojih mana ali nije jednodimenzionalan igrac. Nisu tu na dobitku nikako.

Bilo bi pakleno da Bejl ostaje a dolazi Vilijan, sprdali bi se zestoko.
                              sigpic

Comment

• Ma moze on na stopera,krkan je to

Nije losa ekipica Tottenham,ako jos dodju Pjanic,Coentrao i Willian prava ekipa

To sto oni hoce da daju 35 miliona za Lamelu je meni zalosno
                                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

Working...
                                X