Ne vjerujem da ce Zaha dobiti previse prostora, ali vidjecemo vec. Nani ima probleme sa povredama, Valensija i Jang su u katastrofalnoj formi, Jang samo cijedi platni budzet, nije dovoljno klasan, mozda ce i igrati. Samo da se Nani brzo vrati posto lici na onog iz najboljih dana, a kad je tako on je jedno od najboljih krila na svijetu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Premier League (transferi, pripremne utakmice...)
Collapse
X
-
Sta hoces, imate Januzaja, imate Zahu, tako da i ovi igraju ocajno, ima ko da ih zameni.
Shinji je jedinstven, a i nemate boljeg plejmejkera od njega.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ne brini, igracete, samo polako..sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by D-Wade View PostMa nema tu sta da se skapira, Wenger je opet zajebao situaciju i opet prica o borbi za titulu, a dinara nije potrosio. Pobogu, Tottenham 60 miliona funti pukao na nove igrace. Arsenal ima pare, ali se ne razbacuje, pardon ne trosi. Ja to u zivotu nisam video da tako neko radi.Spoiler
Razlika u Junajtedu ove i prošle ( i svih godina naravno ) je u treneru. Znači jednostavno ne vidim, ali ne vidim da će Mančester završiti 1 ili 2, osim ako se Pelegrini baš, baš ne snadje u Sitiju. S druge strane, slažem se sa Vadom da se omalovažava ekipa Totenhema. Doveli su stvarno fantastične igrače. Prošle godine im je LŠ umalo utekla, ove, ako sačuvaju Bejla, a koji će naravno igrati kako zna i ume, bez da bojkotuje klub (iako je najavio da ne želi više da nosi dres istog i da želi u Real), mogu lagano da budu 3 ili 4. Čelzi je doveo 2 odlična igrača u vidu de Brujena i Šurlea, i ako će neko uklopiti ceo tim za kratko vreme, to je sigurno Murinjo. Po meni, broj 1 kandidat za titulu.Originally posted by BrajkulaVeruj meni, radi kako hoćeš
Brajkula, 2014. N.E
Comment
-
Covjek kojeg sam mrzio na fudbalskom terenu, svaki put kada bi mu vidio oznojenu njusku sa kosom preko face jebo bi mu sve sto znam, a sada mogu samo da kazem Hail to the KING. Covjek je u svakom svom javnom pojavljivanju realan bilo to rijec o Unitedu ili Arsenalu ili nekome trecem on je realan.
Samo je objasnio ono sto mnogi ne kontaju, a ja sam to pokusao objasniti na razne nacine, poredeci to sa prilazcima djevojkama u baru i jos neke gluposti sam trabunjao pokusavajuci da objasnim neke stvari, ali dzaba ja sirim nervozu, zlo, gluposti itd
Gary Neville: "Changing Wenger won't guarantee you success. Spending £100m, like Liverpool did, won't guarantee you the league title."
Moja prognoza, ako Moyes dovede stjenu koja ce mu stiti obranu i polomiti noge onome ko bude dirao slabijeg saigraca onda su oni ozbiljan konkurent. Ako uspije uspostaviti ravnotezu o kojoj sam pricao on ima sve predizpozicije da bude glavni konkurent za titulu. Chelsea, sa Mourinhom nece biti ispod druge pozicije ja sada mogu zivot na to da stavim.
Spudsi koji su silne pare potrosili, Zidovi koji imaju para ovo ono, ako im Bale ode oni se mogu jebat. Soldado nije napadac koji moze donijeti neku ozbiljnu borbu za titulu.. Sljedeca stvar, nemojte se molim vas tripovati da je Arsenal prosle sezone imao srece. Ako dobivanje utakmica se svodi na to da jedan igrac opuca sa pola kilometra u 80. minuti i da go u 5-6 tekmi onda imamo potpuno drugacije razmisljanje. Bale ih je drzao, on je igrac, koji je game changer, ali oslanjati se na njega da rijesi 90% utakmica Boga mi ne ide. Ja cu cak reci da su Spursi imali srecu sto su uopste bili u borbi za top 4 i Ligu Prvaka. Imali su srecu da Bale ima sezonu zivota i da su ga povrede zaobisle. Ako neko spomene Arsenalovo oslanjanje na van Persia prije dvije godine, reci cu mu nek pogleda United i njihovu titulu prosle sezone. Osvojena titula, zato sto su imali konstantan izvor golova od jednog igraca, a ljudi su imali najvise razlicitih igraca sa postignutim golom u ligi, isto kao sto je Arsenal imao tada kada se "oslanjao" na van Persia, ali to je manja digresija. Ako im ostane Bale, u sta cisto sumnjam, oni ce biti sasvim solidni konkurenti za prve 3 pozicije. Poprilicno su pametno dovodili igrace. Oni su jos uvijek suplji u obrani i u napadu. Njima treba da se Walker vrati u formu od prije dvije sezone, te treba da im se Verthongen oporavi i bude zdrav. Ostali stoperi su im truba, a i lijevi bek, cupavi rastaman mi ne djeluje bas da je igrao kako treba, kada je igrao..
Liverpool i poznata recenica "Ova godina je nasa" u zadnjih 20 godina bila je trend u svih 20 ljeta, tako da nisam ni sumnjao da ce to isto i ove godine da se desi. Prica o sistemima Brendana Rodgersa i mnogo cemu je strasna. Rodgers je napravio novu Barcelonu. Sljedio je nacrt koji je koristio Krojf za Barcelonu.. Nakon mnogo ponavljanja jedne famozne recenice mislim da je ipak sljedece godine necemo slusati. Liverpool ce da uzme titulu. Suareza ce natjerati da igra, a ovaj ce da ih zabija ko lud. LFC-u ide titula, ne bas lagano, ali sistem Brendana Rodgersa ce da donese prevagu
Everton, sa Martinezom ce da se muci. Imat ce problema do decembra, ali onda od januara ce da se pomame i pocet ce da igraju kao ludi. Nije lako preci sa fudbala koji igraju drvosjece, na fudbal koji igraju kompozitori najljepsih muzickih klasika. Oni ce da budu opasni tek nakon sto Martinez dovede svoje tipove igraca te uigra ekipu. Doveo je on i ove godine odlicno. Mladi Delfou ili kako vec na posudbi ce da pokida ligu. (Maloprije mi izbi zivac sto je u napadacima na fantaziju, a ne u veznjacima jer je on bio najbolji bargain za veznjaka, ali sam se razocarao)
Man City ce poceti da igra lijep fudbal, nece vise biti zabarskih ideja i ludorija, te rotiranja bekova i pokusavanja da se preko Maicona starog znalca dodje do necega.. pellegrini ce imati malo problema u pocetku, ali njima obrana skripi. Imaju daleko najjaci powerhouse u sredini na svijetu. One dvije zvijeri koje mogu jos po 100kg na ledjima nositi i drzati tri igraca daleko od lopte ce da budu kljucan dio napada Citya na titulu. Oni moraju da napadaju trofeje. Mansour zeli Ligu Prvaka, nije on budala, njemu treba malo veci publicitet od onoga koji dobiva u EPL-u, tako vidjet cemo. Dobit ce ponovo tesku grupu jer im je rejting smjesan, pa ce biti nekada prioritet Liga Prvaka od prvenstva...
Sada moj dobri Arsenal. Arsene Wenger, starosjedioc i trenutni The Godfather medju aktivnim menadzerima u EPL-u, ce ove sezone da se bori za opstanak. Wenger ima brdo novca da potrosi, a ne trosi ga. Osam godina bez trofeja i vrijeme je da se zadnja godina trenutnog ugovora odradi kako treba te da se ili ode sa velikim praskom ili da se padne po kodeksu, kapetan tone sa svojim brodom. Arsenal ce da prepusti borbu za titulu velikim ribama koje trose novce kako hoce, te unistavaju normalan svijet.. Arsenal je tim koji ne moze transfer igraca da realizuje, od sve muke su poceli da igrace drugih timova, odnosno njihove mete cine nezadovoljnim te nadajuci se da ce sam igrac forsirati transfer. Dok sve to igrac radi, menadzer Wenger u svakom svoj javnom pojavljivanju prica samo o metama i koga zeli i kako ga zeli i sta radi sa transferom, te na taj nacin ne postuje drugi klub i unistava klasu svoga kluba.. Sa 15 First Team igraca, trenutno 11 jer su cetvorica povrijedjeni, Arsenal ce da vodi veliku bitku da opstane u ligi, te sa najlosijom obranom iz prosle sezone, a ove godine bez pojacanja ulazi u strepnju da se ne ponove Old Trafford 2010. i neslavnih osam komada u mrezi ili cak jos punije mreze mladog golmana.. Kvalitet fudbala, od tima koji je do prije par godina igrao najljepsi fudbal na planeti, sa najubojitijim kontra napadom, sada ce igrati prljav, prgav i pokvaren fudbal, jer cilj ne bira sredstvo, a opstanak u ligi je kljucan, jer donosi par miliona vise nego sto je Bayern uzeo za osvajanje Lige Prvaka ove godine...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Freško moram ti ukrasti sliku
Slika govori više od hiljadu reči Iskreno meni je nekako i lakše ovako u startu ne očekujem mnogo i šta god da se desi neću se mnogo razočarati.Priča o trofeju je malo nerealna tako da bi bio veoma zadovoljan i kvalifikacijama za LŠ.
SpoilerAko proradi Akijev Žiru ima da se osvoji ta ista LŠsigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Nema frke Gangy, kad sam je sekao odradio sam zoom pre toga na stranicu, i jedino Arsenalovu sliku nisam mogao iseci na celom ekranu u istom zoom-u kao i ostale, jer ste prodali 5575757595 igraca i bila je prevelika za ceo ekran...
Ae kad ste vec opisali te vase predikcije, evo i nekih mojih skromnih, u kratkim crtama i trudicu se da budem objektivan.
Za titulu ocekujem borbu izmedju dva tima, uz treci da se prikljuci, ali sve zavisi od pojacanja koja Moyes dovede/ne dovede. Chelsea se odlicno pojacao samo sto je vratio ove momke sa pozajmice, tako da imaju vrlo jak tim, plus je tu faktor Moua. Ali City, boy, oni su se pojacali i imaju sigurno najjaci igracki kadar, plus novog trenera koji je bolji strucnjak od Zabara. Ocekuje se doza adaptacije, ali znajuci klasu igraca, znanje trenera, msm da tu ne bi trebalo biti vecih problema i da se od Citya treba ocekivati atomski fudbal pogotovo kad se Aguero oporavi.
Utd, rekoh, mogu oni da se bore za titulu, ali sve mi ovo jako nesigurno deluje oko Moyesa, plus nisu doveli pojacanje u veznom redu, a sumnjam da Carrick moze ponoviti onakvu sezonu. Enigma velika, vidim ih u nekim mojim pogledima i van 4 (nemoguce, znam) a i kao sampiona Engleske (takodje tesko).
E tu je Tottenham koji se sjajno pojacao, i sve ce to da vredi ako Bale ostane. ALI, ako i ode, od para koje dobiju od Balea, mogu izgraditi i dovesti jos par kvalitetnih igraca, a vec se pominju neka imena kroz medija. Igracki ispred Arsenala, a sto se tice Topdzija, njima je 4. mesto vrh, ako se nesto ne promeni. Zaista ne vidim da Ramsey, Arteta i ne znam ko iznesu sezonu na zadnjem veznom i da doguraju dalje od 4. mesta, jednostavno ne vidim, a potentnost napada Arsenala je takodje znak pitanja, slaba u vidu Girouda koji je dobar igracm cenim ga, ali se ne moze zanemariti cinjenica da je medju najgorim finiserima Evrope prosle sezone.
Mi Scouseri vrebamo iz zasede, jedan Brazilac je u velikom naletu, a drugi mozda dodje kao veliko pojacanje i tek posle njega imamo daleko realnije sanse za 4. mesto nego sada. Ovako smo svakako iza ovih Londonaca, ali treba verovati u ovaj sistem sto je BR postavio (sto ga Aki pljuje indirektno) da igra deluje daleko bolje od prosle druge polusezone. Takodje, ocekujem Everton da pomrsi svim timovima racuna iz vrha, imaju potencijal za LS pod Martinezom, ali trebace adaptacije tu.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Objektivno vam mogu reci da ne pokusavate da se takmicite sa mnom po pitanju statistike i ekonomije, jer sam jebeni freak po pitanju pamcenja svega i svacega...
Kasno je, al evo da oprobam se, mrzi me da trazim
Giroud 17% iskoristenih sansi
Suarez 18% iskoristenih sansi
Statistika lijepa moja, najgori finisher.
Brate Kobe Brayant ima najvise potrosenih lopti od svih igraca na svakoj tekmi Lakersa, ali covjek od ubaci kad treba i niko mu rijeci ne govori. Sa Suarezom je ista stvar, prosle godine prva 3 mjeseca lige, on je sam igrao. Suto ko budala, nabijao promasaje, ali drzao LFC u igri, niko mu rijeci nije rekao, a postotak ovakav..
Giroud, koliko god neko moze da ima samopouzdanja, pritisak lomi svakoga. Pritisak je bio zamjeniti 30 golova Robina van Persia, eee jedna po jedna sansa propadne i uzdrmas samopouzdanje i onda postavljas sebi previse pitanja te na kraju komplikujes. Giroud ako bude imao samopuzdanja, vjere u sebe i podrsku saigraca on ce da ih reda kao na pokretnoj traci, ali ako tim stvori 30 prilika, od tih 30 prilika Giroud iskoristi jednu, i ona bude dovoljna niko ga nece jebavat, sem mozda Wengera za oni 29 sto je promasio, tako da ti finish statistika ovo ono, to macku o rep okacit. Bejlara je puco po 200 puta na go, pa upadne jedan eurogo. Jebiga i ti da pokusavas nesto x puta na kraju ce ti se ili posreciti ili ces skontati gdje su ti greske pa korigovati i to od 100 puta uspijeti 99 puta..sigpic
Comment
-
Meni ne treba niko da me nalozi, ja sam nalozen sam od sebe jer sam ja budala po mnogo cemu..
Ja cu samo da kazem kada Giroud prekuca zlatnu kopacku da sam bio u krivu. Mislio sam da je bolji od 30 golova u sezoni...sigpic
Comment
Comment