Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona u Premier League (transferi, pripremne utakmice...)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by D-Wade View Post
    City prvi, Chelsea drugi, Tottenham treci, Arsenal cetvrti, United peti.
    Trebao si da ih stavis u sredini tabele

Comment

• Mou bi ponudio 45 miliona i dve funte, tako da ni tu ne bi dobro proslo.
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Odbija se sve sto Celsi ponudi, Arsenal moze da ga dobije, ali mora koja funta preko da ide, da dokaze da nije skrtica.
        sigpic

Comment

• Spoiler

Sutra od 13:45 <3

Da mi neko kaze da se pocetak odgadja pa zvak'o bih ruku od muke.
          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ne ozbiljno, ako Bejlara ostane, meni top 3 City, Chelsea i Tottenham, ako ekipe ostanu ovakve. United cetvrti, Arsenal ce da ga izduva, jedino da kokoske same sebe ukopaju.
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Ne vjerujem ja tom Pelegriniju nista, jos ako im se povrijedi Jaja ili Fernandinjo izduvali su ga na sredini maksimalno. Nastasic pauzira mjesec, odbrana im je isto u kurcu, mogao bi Murinjo vrlo brzo da rijesi sve.
              Mojes samo treba da dovede jednog iole pristojnog veznjaka i mislim da smo jaci od Sitija, prilicno.
              sigpic

Comment

• Опет уздизање Певаца, докле ? Опет их је јачи Арсенал, не заносите се, дакле опет 5.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                  Опет уздизање Певаца, докле ? Опет их је јачи Арсенал, не заносите се, дакле опет 5.
                  Jednostavno imaju jaci tim, prosle sezone je Arsenal imao srece da bude cetvrti. Bejlara ako ostane mogu biti treci, jer imaju dobar tim. Nije uzdizanje jbg, imaju jaci tim od Arsenala, tu su negde sa United-om, ako je Bejlara tu, ako ga nema, onda je to druga prica. Pojacali su se na pozicijama na kojima su bili tanki, doveli dobre igrace, ne svetsku klasu, ali dovoljno dobre da budu u top 4, ako se ne desi cudo.
                  sigpic

Comment

• 1. Јунајтед,
                    2. Челзи,
                    3. Сити,
                    4. Арсенал,
                    5. и 6. Ливерпул или Тотенхем...

Comment

• Brajkulice, nisi realan..
                      sigpic

Comment

• Ne vidim da bi iko iz Totenhema mogao da igra u prvi tim Junajteda sem Bejla, Dembelea i Vertongena mozda, ali bas mozda.
                        sigpic

Comment

• Ja sam danas čito' analizu na jednom sajtu od nekih stručnjaka.Većina smatra da će titulu osvojiti Chelsea dok ostali su za City.

Ja sam isto za Chelsea a volio bih vidjeti i liverpool medju 4
                          sigpic
                          "Space:the final frontier.These are the voyages of the Starship Enterprise.Its continuing mission:to explore strange new worlds,to seek out new life and new civilizations,to boldly go where no man has gone before."

Comment

• Mogao bi Paulinho, sivonja kakav vama treba ili eto Capoue, koga vise volis. Treba vam zadnji vezni.

Ako izbaksuziram Spurs-e, mozda celavi pusti Bejlaru za manje para u Real. Al' imaju dobar tim, sta jest, jest...City ima najjacu ekipu u Engleskoj, pa ovde ljudi stavljaju Chelsea ispred zbog Mourinha.(uz to je i Pellegrini potcenjen ovde) Videcemo, bitno je da pocinje. Liverpool nece biti ispred Evertona ako ne dodje Willian, svake godine oni kandidati za top 4, pa zavrse 7-8...tako da ne bih o njima..
                            sigpic

Comment

• Imao sam ja Paulinja na umu ali onda ne bi mogao Dembele, ipak bih radije izabrao Musu nego Brazilca.

Oni su dobro ukomponovani sa najboljim igracem lige, ali nemaju oni ni blizu dobre igrace kao Junajted. Mi da smo doveli Gustava npr. i da je SAF ostao bio bih 100% ubijedjen da bi opet osvojili titulu, ovako ne znam...
                              sigpic

Comment

• Ma dobro, ja njih stavljam ispred United-a zato sto ne znam kakav ce United biti. Gledao ih par puta na prijateljskim tekmama i nisu me nesto odusevili, mada to nista ne znaci. Jos United ima bas tezak raspored na pocetku, Spurs-i onako laksi u odnosu na ostale, cini mi se da oni i Arsenal imaju najlaksi raspored na pocetku.

To da li su jaci ili ne, ne znam niti zalazim u to. Ko sta vise preferira. Meni Tottenham ima bas gotivnu ekipicu, doduse ako im ode Bejlara, opet su kanta..
                                sigpic

Comment

Working...
                                X