Announcement

Collapse
No announcement yet.

Predsezona u Premier League (transferi, pripremne utakmice...)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jbg, nema Fergusona i vise ne spadamo u favorite "po defaultu". Mada su znali dusmani i za njegovo vrijeme da gurnu Junajted tamo na 3-4 mjesto, a Fergi dominantno zavlacio

Sad smo taman za 3-4.

Comment

• Celzi ide lagano ispred Sitija. Ljudi nemoj da se zajebavate..

Nije Murinjo Benitez.
      Originally posted by Vladan
      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
      :vinjaksmajli:

Comment

• Ljudi Junajted ako ne dovede nekog ne moze do titule sa Mojesom. Fergi je bogotac bio da iz nicega napravi nesto, Mojes je to mogao u Evertonu sa svojim ostrvskim fudbalom gde je od drva napravio nesto ali to ovde ne prolazi.

Sto se Liverpula tice, nema sanse da ce Everton biti ispred nas jer Mojes je imao tamo kontinuitet koji je keva za PL. Prelaz s Mojesa na Martineza je ogromna razlika i potrebno je vreme da to dodje na svoje. Everton ce biti u TOP10 ali nece rezultatski ponoviti proslu sezonu.

Liverpul 6. a ako dodje Vilijan mozda se ukljucimo u borbu za LS. Nedovodjenje zadnjeg veznog ce nas kostati LS. Kad to Brendan shvati i uzme neku zver, sprdacemo se.
        sigpic

Comment

• Vidim vec se zagrevate pred prvo kolo, ako ako...
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

• Neskaro...Everton je dve godine ispred vas, ako Fellaini ostane i Baines, ima da se koljete.

Sto se tice pojacanja, najprijatnije ce iznenaditi Deulofeu, doduse zavisi ko sta ocekuje, ali klinac ce pokidati u svakom slucaju.
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Dakle sudeci po svim prognozama, EPL ove godine nece biti nista bolji od La Lige, sto se sampionske trke tice. Slazem se sa tim procenama, tesko da neko pored Sitija i Celzija moze da puca na titulu. Mislim da Siti uzima ove godine, Celzi drugi. Za trece i cetvrto mesto se bore Junajted, Totenhem i Liverpul. Ako se nesto bitno ne promeni do kraja prelaznog roka, ne vidim Arsenal u top 4. Sto mozda i ne bi bilo tako lose za njih, gledano na duze staze.

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                Jednostavno imaju jaci tim, prosle sezone je Arsenal imao srece da bude cetvrti. Bejlara ako ostane mogu biti treci, jer imaju dobar tim. Nije uzdizanje jbg, imaju jaci tim od Arsenala, tu su negde sa United-om, ako je Bejlara tu, ako ga nema, onda je to druga prica. Pojacali su se na pozicijama na kojima su bili tanki, doveli dobre igrace, ne svetsku klasu, ali dovoljno dobre da budu u top 4, ako se ne desi cudo.
                Sad mi krivo što sam ti dozvolio da menjaš avatar . Da i dalje nosiš kokošku, sad ne bi tako pisao. Ali jbg, mislio sam da si skapirao poentu...

Comment

• Junajted ima najjacu odbranu u ligi, ima najjaci napad u ligi. Ako Fil Dzons bude igrao zadnjeg veznog i ako Mojes bude igrao sa trojicom u sredini, a nesto mislim da oce naravno da se moze napasti titula.
                  sigpic

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                    Neskaro...Everton je dve godine ispred vas, ako Fellaini ostane i Baines, ima da se koljete.

Sto se tice pojacanja, najprijatnije ce iznenaditi Deulofeu, doduse zavisi ko sta ocekuje, ali klinac ce pokidati u svakom slucaju.
                    Iskoristili su Kenijevu sezonu i prosle godine dok je Brendan postavio svoj stil igre. Kasnije smo ih umalo i prestigli i sad kad ima sezonu iza sebe i postavljen sistem nema sanse da budu ispred. Igracki su duplo slabiji, samo Felaini i Lejton su ozbiljni igraci koji mogu da igraju u ovim jacim ekipama. Kod njih se kod Mojesa znalo. Kuci napasti, u gostima tvrdo pa sta bude, protiv jacih uvek na nulu a to ne moze nista da garantuje. Zato je znao da zavrsi i 4. i 17. Prosle godine je Everton gomilu bodova uzeo uz pomoc boga oca, Sv. Petra i Sv. Pavla a da to ne lici ni na sta na terenu.

Da su toliko dobri, otimali im bi se za igrace kao sto Svonsi svaki drugi dan ima neku ponudu. Svako od nas bi pre u nase klubove uzeo momke iz Svonsija i Sautemptona npr. nego Osmana i ekipu. Lejton i Maruan stvarno odskacu, pitanje je koliko ce jos biti tamo.
                    sigpic

Comment

• Ma nema tu sta da se skapira, Wenger je opet zajebao situaciju i opet prica o borbi za titulu, a dinara nije potrosio. Pobogu, Tottenham 60 miliona funti pukao na nove igrace. Arsenal ima pare, ali se ne razbacuje, pardon ne trosi. Ja to u zivotu nisam video da tako neko radi.

Sto se Moyes-a tice, ako je pametan, a verujem da jeste, ide Shinji na mesto desetke i United ce biti opasan. Neka Rooney bude malo na klupi.
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• alo bre zavrsite taj razgovor liverpool uzima ligu

Comment

• Ako i bude igrao igrace lijevo krilo. Posto nije bio sposoban da dovede veznjaka sad mora da igra sa trojicom u sredini, dva krila i napadacem. I to je ok. Trozubac naprijed Runi - Nani - Persi je sigurno najjaca ofanzivna sila u ligi.
                          sigpic

Comment

• Shinji na ofanzivnom veznom je klasa, a Rooney ce igrati gde god da ga stavis. Kagawa bi se sprdao, a o broju asistencija ne treba ni pricati. Van Persie bi kao blesav tresao mreze. Rooney moze i krilo igrati sprdajuci se.
                            sigpic

Comment

• Runi moze ali Kagava ne moze. Mozda da Mojes povuce Kagavu na CM pa da mu drustvo u sredini cine Dzons i Kerik ali on tu nije dovoljno dobar. Runi da nije nezadovoljan bi lagano mogao da pomaze sredini i igra u vezi, ovako je pitanje, trazice mu ofanzivnu ulogu, vjerovatno ce igrati po lijevoj strani, a Nani po desnoj. Velbek je zivina, mozda da se sa njim nesto iskombinuje na sredini.
                              sigpic

Comment

• Vlajko, ti isterao Zahu iz ekipe.

Ma samo da Shinji zaigra koju tekmu kao ofanzivni vezni, nece ga ni Rooney ni niko drugi isterati. Levo krilo je odigrao ekstra protiv Italije, doduse, u toj tekmi je Kagawa igrao sve pozicije iza napadaca. Problem je sto nema tu slobodu u United-u.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X