Previse predvidljiv igrac ovaj Alberto.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Premier League (transferi, pripremne utakmice...)
Collapse
X
-
Pokusava da uradi nesto vise sa loptom,da je gurne u prostor da stvori gol sansu,ali ne ide za sada..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostPrevise predvidljiv igrac ovaj Alberto.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Nece Aspasa gol nikako..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Alberto za 1-0,ali opet Aspas promasuje gol sansu..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostNema ni Kutinjo neku brzinu i eksplozivnost ali nikad ne znas sta ce da uradi. Ovaj kad uzme loptu tacno znas sta ce. Osecaj za pas ima ali uvek znas kome ce.
Evo ga, dade gol cim ja prozivam.Nemamo eksplozivnijeg igraca od njega, promena ritma nemoguca. To je fora kod Alberta, usporen je, ali evo, dade ga...
Aspas ne moze da ga ubode nikako...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Primismo ga..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostCoutinho nema eksplozivnost, sta si uzimao jutros ???Nemamo eksplozivnijeg igraca od njega, promena ritma nemoguca. To je fora kod Alberta, usporen je, ali evo, dade ga...
Aspas ne moze da ga ubode nikako...
Kutinjo je prvenstveno znalac i 99% toga radi na cist skill.sigpic
Comment
-
Prvi primljeni gol. Pokvari statistiku...
Sturridge je brzi, naravno, eksplozivnost, tu su negde. Brzina i eksplozivnost dva razlicita pojma, mesaju to ljudi... Coutinho mnogo agilan igrac, bolesno agilan...Last edited by Freshman; 07-08-13, 18:38.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostPrvi primljeni gol. Pokvari statistiku...
Sturridge je brzi, naravno, eksplozivnost, tu su negde. Brzina i eksplozivnost dva razlicita pojma, mesaju to ljudi... Coutinho mnogo agilan igrac, bolesno agilan...sigpic
Comment
-
Imam neki osecaj da nas ocekuje najzanimljivija liga u poslednjih 10 godina. Kako ce se Mojes snaci ? Murinjov povratak ? Pelegrini sa realno najjacim timom ? Arsenal i Totenhem standardna borba za 4-u poziciju a opet sila timova koji svima mogu uzeti bodove na svom stadionu.Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ma kad ce ga dati Aspas,pocinje da me nervira..Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostNi ne mesam ta dva pojma, Danny boy je bolesno eksplozivan. Kutinjo naravno agilan ali koliko ih je samo u PL eksplozivnijih od njega. Sto nije ni bitno, decko se sprda. Sezona koja dolazi je njegova.
Ali da ne spamujem, evo ga Aspas macka...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
Comment