Ljudi,i meni se cini da sve sto pise spanska Marka su velike gluposti. Ne bi me iznenadilo da Real jos nista nije ni ponudio. Mada, Totenhem bi poslao poruku svima da nema prodaje najboljih, i da moze da se dovedu dobri igraci. I pise da ako slucajno i ode Bejl, prvi na listi je Pastore iz PSG. Ovako, sa Paulinjom,Soldadom i ostankom Bejla...... uzivao bi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Premier League (transferi, pripremne utakmice...)
Collapse
X
-
Gleda neko United ?
Konacno igramo kako treba, posle 20 minuta vodimo 2:0Last edited by Lord Aleksoni; 29-07-13, 14:31.
Comment
-
Comment
-
Valjda Ozil, Koentrao i pare?!
Originally posted by DelBoy View Postsumnjam da je tačno, Ozil nedavno izjavio da planira produžiti ugovor sa Realom te da mu je odlično u Madridu, vjerovatno računaju na njega čim je to izjavioLast edited by Sir Giggsy; 29-07-13, 14:50.
Comment
-
Da , da , njih dvojica i pare ..
Kakva bolest , mada ne bih imao nista protiv da se posteno istrose , jedino bi mi bilo zao Ozila , koji ne bi igrao LS , a grijeh je da takav majstor ne igra najjace takmicenje
Comment
-
Обожавам Озила, отац је то, али кад мало боље погледаш Реал ту има Иска и Модрића, тако да би им овај трансфер био одличан посао.
Са друге стране Тотехнем...хм...па Бејл је испао прошле сезоне човек тим, нисам баш сигуран да ће Озил имати такву моћ да у ПЛ сам изнесе доста утакмица, мада добиће и новац тако да ће моћи да га реинвестирају.
Дакле, некако ми се на крају намеће закључак да се ради о сасвим фер и поштеном послу.Last edited by Brajkula; 29-07-13, 15:26.
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostBrajki, kog bi pre prodao, Ozila ili Lukicu?
Zamisli ti to da ponudis Ozila..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostBrajki, kog bi pre prodao, Ozila ili Lukicu?Originally posted by Sir Giggsy View PostMa nece Ozil preci u Totenhem iako ovi prihvate ponudu.
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostAko je istina da su ponudili Ozila... Mojes odmah da salje ponudu od 40m za njega!
"Mali" Belgijanac kida kako igra!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment