Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by SonjaFan
    Where???:-D I havent noticed it, I'm sorry:-(
    She is not important.

She probably try to kill me after this, but I will take the risk.

I didn't know you are Novak fan, maybe because you are a really nice and objective person. :P Generally they are much different than you, in negative sense :P

Novak have a lot of fans here, Haas and Nalbandian doesn't. Come on, join me, you probably wouldn't have a much reason to celebrate, but you will learn to appreciate a small things in life, such as third, fourth round or quarterfinal some GS tournament.
    “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Nadal se kvalifikovao za završni masters.

Comment

• Originally posted by earthSRB View Post
        Nadal se kvalifikovao za završni masters.
        Pa to sve govori o njegovoj sezoni I posle nacin rangiranja odrazava momentalno stanje

Comment

• Originally posted by Niki View Post
          Pa to sve govori o njegovoj sezoni I posle nacin rangiranja odrazava momentalno stanje
          Sezona je odlična, to bez daljnjeg. Ne verujem da je bilo ko očekivao ovakav razvoj događaja, posebno nakon poraza od Zeballosa. Na race listi ima oko 2000 poena više od Novaka uz odigran turnir više, čini mi se.

Comment

• Ja bih vece sanse dao Rogeru nego Andy-u. I mislim da ce se stanje ubrzo i promijeniti.

Last edited by Drunken Whaler; 09-06-13, 19:29.
            Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Znači da je ovo zvanično?

Wimbledon seedings
              #1 Novak Djokovic
              #2 Andy Murray
              #3 Roger Federer
              #4 David Ferrer
              #5 Rafael Nadal
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ne moze Roger biti 3. favorit za Wimbledon...svi iz vrha ce biti favoriti u eventualnom duelu s njim

Comment

• Bravo za Nadala, sada gledam kako je hteo da zastiti klinca kada je onaj decko sa bakljom usao na teren..

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                    Bravo za Nadala, sada gledam kako je hteo da zastiti klinca kada je onaj decko sa bakljom usao na teren..
                    kog klinca ? posalji sliku ili klip da pogledamo

Comment

• Ja bih rekla da je hteo da pobegne u svlačionicu, al ajde.

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                      But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Ja bih rekla da je hteo da pobegne u svlačionicu, al ajde.
                        a zapravo hteo je da napadača sačeka kod izlaza, onesposobi ga i spreči neki ozbiljniji incident..
                        svaka čast!!
                        Originally posted by gokara
                        Valjda ćemo dočekati dan da kloniraju Federera pa da možemo da ne gasimo televizore kad igraju svi koji nisu Federer i uživamo u meču Federer-Federer.

Comment

• Hteo je u svlacionicu, evidentno je to.
                          OVAKO

Comment

• Originally posted by Ivan Piper View Post

Ma pravac svlačionica Junačina!!

Da da, da zaštiti malog, naleteo na sirotog dok je bežao Još će da se ispostavi da je neki Marvelov super heroj
                            Svašta
                            Last edited by Larisa; 09-06-13, 22:46.
                            "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• па мора да мисли на своју безбедност

Comment

• Da, svlacionica, jer on u tom trenutku nije znao gdje ce napadac da ide, samim tim nije ni razmisljao o djecaku, vec je krenuo da pobjegne

Federer je 2009. cak dao glavu onom ludaku, nabijao mu kapu, radio sta mu volja. A ovaj bjezi
                                Last edited by Drunken Whaler; 09-06-13, 22:36.
                                Everything you want is on the other side of fear.

Comment

Working...
                                X