Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Sarafa View Post
    Mi Rafini navijaci treba da budemo ponosni sto je bar nesto nasledio od Federera. Sada je i on "mali covek"
    A ne, ne ovaj nas ti je drzavni neprijatelj broj 1., prema ovom vasem su jos fini na Ble Tv..
    sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• Na slican nacin je izgubio i Wawrinka u Australiji...

Comment

• Vidi se da neki ovdje ne prate Noletovu karijeru, i ne znaju ko je i šta je on zapravo, zato komentari tipa "i on bi odreagovako kao i Nadal" nemaju veze s mozgom. Nole je pre svega pošten i fer igrač, i ništa neće džabe. A ovdje ima onih fanova koji slijepo navijaju i ne vide loše strane. Sreća pa imamo ovakvog čovjeka kao što je Nole, pa znamo na koga treba da se ugledamo!
        * Victory makes you happy, failure makes you stronger!
        * Smeš da izgubiš, ali ne smeš da se predaš!
        NOVAK ĐOKOVIĆ #TrueChampion

Comment

• Pogledaj mec sa Dimitrovom iz Madrida, pa ces vidjeti da je uradio istu stvar k`o Rafa u trecem setu...a trazenje poena u 5. setu je sasvim normalna stvar

Comment

• Ma Nole je svetac koji bi prije izgubio nego zelio politi teren.. Ili traziti MTO da izbaci rivala iz ritma, ili neke predaje u proslosti.. Dajte molim vas nemojte me vuc za jezik..

oni svi mogu od Federera naucit sta je bonton i kultura..

Covjek se izvinjava protivniku zato sto je uzo MTO nakon 3. gema u mecu, ej nisu se ni zagriali kako treba on trazio MTO i jos se izvinjava protivniku. Ne znam kad je jedan od ove dvojice to uradio?

Prestanite vise polemisati o tome kakav je ko, jer ih ne znate licno i ne mozete suditi o njima.. Ja nisam upoznao osobu da voli da gubi, tako da ne vjerujem da Novak voli da da gubi, te sam misljenja da bi imao iate reakcije kao sto ih je Nadal imao prekuce..
            sigpic
            "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
            AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by shminka View Post
              Pogledaj mec sa Dimitrovom iz Madrida, pa ces vidjeti da je uradio istu stvar k`o Rafa u trecem setu...a trazenje poena u 5. setu je sasvim normalna stvar
              Nece vam rasprava biti potpuna bez pominjanja Wawrinke na AO
              Similis simili gaudet

Comment

• Ja ocjenjujem Rafa i Noleta kao dva najbolja igrača svih vremena. Ok, Roger ima više Grand slam turnira ali kao što sam više puta primjietio kao prvo broj GS-a nije to jedino mjerilo u tenisu (šta onda Masters titule ne znače ništa ili šta? A Davis Cup? Olimpijske medalje?), kao drugo Roger jih je osvojio najvišje kad je bila jedna velika rupa zbog smjene generacije a kao treče kad več govorimo o GS titulama Rafa in Nole imajo vremena, da ga sustignu po tom mjerilu. Da se vratim Rafi in Noletu. U ovom fantastičnom meču jesu oba pokazala izvanredan tenis, šampionski mentalitet ali na kraju i oni jesu ljudi i oni su imali psihičke blokade i mentalne krize te strah . Ja konstantno primječujem kako Nole pune bolje igra kad lovi protivnika kad ovaj servira za meč (primjer finale MC 2013, polufinale US open VS Federer 2010 in 2011, pa ovo polufinale sa Rafom itd) nego kad servira za ostanak u meču (primjer finale RG 2013, ovo polufinale sa Rafom itd). I Rafa je pokazo određene psihičke blokade kad ga je Nole u 2. I 4.setu stigao i laho prestigao. Rafa si ne smije dozvoliti, da furiozni come back protivnika utiče na njegovu psihu u kasnjiem toku meča kao što je to primijer lošeg odigranom tie brejka v MC in tie brejka v 4.setu RG te u početku 5.seta.

Comment

• Za Rafu ne znam dal je najbolji, jer nije dobar covjek. Novak je svakako najbolji svih vremena

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                    Nece vam rasprava biti potpuna bez pominjanja Wawrinke na AO
                    Pomenjen je već, pre tačno 45 minuta
                    "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Ma kakvi svi ti levati Ferer je najbolji teniser svih vremena jer ima najvise pobijeda svake sezone unazad 7-8 godina...

Ma kakv Federer jebo njegovih 17GS, lako je to
                      sigpic
                      "IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
                      AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"

Comment

• Originally posted by Larisa View Post
                        Pomenjen je već, pre tačno 45 minuta
                        My bad, pad koncentracije. Interesntne su ove infantilne rasprave, narocito dok je turnir jos u toku, pa da damo doprinos
                        Similis simili gaudet

Comment

• Da nije bilo mene, ne vidim kako bi Sarapova juce uzela 8 gemova. :fact:
                          Napredujemo.
                          Last edited by Drunken Whaler; 09-06-13, 12:30.
                          Everything you want is on the other side of fear.

Comment

• Rupu iskoristio nego sta....Blejk, Rodik ,Hjuit, Nalby, Ljubo,Davy,Has, Agasi,...ne bi on nista uzeo da ga je Vica i druzina docekivala u 4. kolima GS/va kao sto danas docekuje ove mladice...
                            sigpic 31. 01. 2014. Najbolji ikada je igrao u Spensu, cast je bila gledati ga uzivo!!!! Hvala ROGER!!!!

Comment

• I don't think Nadal is a bad person... he's not perfect of course (just remember how he acted in the match against Rosol)...but I respect him and don't see anything wrong with his finger pointed on Novak, it was really important moment (deciding moment) and everybody wants to win.
                              Federer is considered to be the perfect one but there are also examples when he behaves like a jerk :-)
                              And so on... if someone needs to hate, he will definitely find a reason to hate, no one is PERFECT.

Comment

• Ne poredite Federera sa Nadalom. Federer je iskren, ako je i nadobudan nekad moze mu se jednostavno, najveci je u istoriji i sa njim covjek zna na cemu je, dok je Nadal neiskren, prefigan, pacetan, voli vise nego ista da ga zavuce na kvarno.

Serena izmislila tenis, kakva sampionka
                                sigpic

Comment

Working...
                                X