Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roland Garros 2013.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oni su i danas napravili pauzu od 20-ak minuta za kojom nikakve potrebe nije bilo. Organizacija nula. Jos danas Novak htio da igra, a Pella ne, Novak nije sampion RGa i njegov uticaj tu ocigledno nije prevelik.
    sigpic

Comment

• Pošto je primetno da su igrači izlizani i da se igra nikad gori tenis u istoriji, mislim da je najpoštenije da se ove godine povuče Najveći, a naredne Đoka i Kralj.
      Evo već dve godine to nisu njihovi nivoi, već smo sve videli...
      Svaka čast Bjorgu. Znao je kada je dosta.

Comment

• @ Navras

jednostavno moram da gledam.. i uključen je ES non-stop, sa svim reprizama... jer imam novi TV veeeliikiii... zato silno i želim da mi utisak bude kompletan, do kraja.

Inače samo da podsetim da je Novak sam kriv što je izgubio prošli RG, jer nije smeo onako loše da uđe u meč (to je ono jedino što nije smeo, a baš je to uradio) i čini mi se da ga je olako prepustio.
        Last edited by miloolja; 30-05-13, 22:12.
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Oni su i danas napravili pauzu od 20-ak minuta za kojom nikakve potrebe nije bilo. Organizacija nula. Jos danas Novak htio da igra, a Pella ne, Novak nije sampin RGa i njegov uticaj tu ocigledno nije prevelik.
          Vladane,

U tim uslovima uvijek nekome vise odgovara prekid. Pravila nisu jasna, niti mogu biti jasna.

Ono prosle godine je bio izuzetno zbog televizije, publike itd. Ipak je to bilo finale.

Originally posted by BockoBG View Post
          Pošto je primetno da su igrači izlizani i da se igra nikad gori tenis u istoriji, mislim da je najpoštenije da se ove godine povuče Najveći, a naredne Đoka i Kralj.
          Evo već dve godine to nisu njihovi nivoi, već smo sve videli...
          Svaka čast Bjorgu. Znao je kada je dosta.
          Ne pretjeruj. Pa da gledamo finale Fonjini Conga.

Rafa je jos uvijek daleko najbolji sljakas na svijetu. Federer je bolji na sljaci od 95% igraca. Novak je na vrhuncu, jos nije ni poceo da ide nizbrdo.
          Last edited by NI; 30-05-13, 22:03.

Comment

• Originally posted by NI View Post
            Vladane,

U tim uslovima uvijek nekome vise odgovara prekid. Pravila nisu jasna, niti mogu biti jasna.

Ono prosle godine je bio izuzetno zbog televizije, publike itd. Ipak je to bilo finale.
            Gledao si mec, Simon je rekao da ne vidi razlog tom prekidu, stvarno ga nije bilo. Po kisi se na sljaci moze igrati, a oni cim pocne da pada prekidaju, totalni nosens.
            sigpic

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              @ Navras

jednostavno moram da gledam.. i uključen je ES non-stop, sa svim reprizama... jer imam novi TV veeeliikiii... zato silno i želim da mi utisak bude kompletan, do kraja.

Inače samo da podsetim da je Novak sam kriv što je izgubio prošli RG, jer nije smeo onako loše da uđe u meč (to je ono jedino što nije smeo, a baš je to uradio) i čini mi ga je olako prepustio.
              Bio je užasno stegnut, pucao pod pritiskom, to je moglo da se oseti u vazduhu. Pustio je ruku u tom trenutku kad je shvatio da više nema šta da izgubi i počeo da igra na sve ili ništa, onako kako on zna i da ubada sve. Kiša mu je tu dosta pomogla, odnosno malo zaustavila Raficu
              Ali avaj...
              Eto, imam veru u neku karmičku pravdu ove godine
              "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                @ Navras

Ja imam Tv s katodnom cevi od 63cm u dijagonali.
                Da li si nam ti suptilno preporucila kupovinu nekog velikog flet tevea kao lek protiv ovog penzionerskog tenisa?

Comment

• Ma ok...znam ja koja je prica...i nema sanse da vam bilo ko moze promijeniti tu sliku...ali cisto sumnjam da sve to moze biti tacno...

http://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/...164608703.html

Ovo mi je stvarno smijesna pojava...zvoniteli i tenis ne idu jedno sa drugim...iz milion razloga

Comment

• Originally posted by BockoBG View Post
                    Ja imam Tv s katodnom cevi od 63cm u dijagonali.
                    Da li si nam ti suptilno preporucila kupovinu nekog velikog flet tevea kao lek protiv ovog penzionerskog tenisa?
                    Ma jok, samo se hvališem kako uživam, a i tek ću, nadam se.
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
                      Bude li Novak ovako igrao pitanje je. Nesto je usporen, nezainteresovan, dosta je tu gresaka, ritern nije dovoljno dobar, cesto ne moze da se odbrani od nekih prilicno smijesnih udaraca za sljaku.
                      Колико се ја сећам ти си прогнозирао да Новак има 1% шанси да освоји Монте Карло

Comment

• Dobro se sjecas. Sanse da osvoji RG su mu 0.5%.
                        sigpic

Comment

• http://www.dailymotion.com/video/x10...t#.UafErkAgOeb

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Ja tek sad videh kakav su raspored napravili za sutra, pa ovo je prevrsilo svaku meru. Sve Francuze su nagurali na Chatrier Ne, definitivno su napravili sprdnju od turnira tu vise nema diskusije.
                            Tom, your music is the best drinking partner I've ever had.

Comment

• Nemoj tako, Monfa igra na SL.
                              sigpic

Comment

• kako sve kad je Monfils na SLu, Gaske na no.1?
                                Beneto igra protiv Feda, a Conga i Sardi igraju jedan protiv drugog, ne shvatam sta je to toliko strasno sto su uradili
                                http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                                with experience.

Comment

Working...
                                X