Novak je poceo slabo, vjetar i emotivna ispraznjenost su doprinijeli tome. Nasuprot Kolsrajber citavo vrijeme igrao odlicno. U vrlo vjetrovitim uslovima imao je 48 vinera i 48 neiznudjenih. Uz to je Koli imao srece prva dva seta. Novak je konstantno dizao igru od sredine prvog set. Kolsrajber je uglavnom uspijevao da prati. Medjutim Koli je igrao mnogo losije kljucne poene nego Novaka. To je ucinilo da Novak dosta sigurno dobije jedan izjednaceni mec. U osnovi rutinska i profesionalna pobjeda sa kojom mozemo biti zadovoljni. Uvjeran sam da je Novak imao jednu brzinu u rezervi.
Nadal je danas vidno digao igru. Topliji uslovi i vise vremna provedenog na treningu su dali rezultate. Na zalost Novakovih navijaca kao sto sam ja, u petak najvljuju najtopliji dan turnira. Jos ako bude vjetrovito kao danas...
Nadal je danas vidno digao igru. Topliji uslovi i vise vremna provedenog na treningu su dali rezultate. Na zalost Novakovih navijaca kao sto sam ja, u petak najvljuju najtopliji dan turnira. Jos ako bude vjetrovito kao danas...
Comment